Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44236 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 16:18

Ask this guy Posted Image

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#44237 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 16:22

Πως μπορω μια 1080p ταινια(~8.5-9GB) να την γραψω σε Double Layer DVD και να την κρατισω αναλοιοτη ή σχεδον τουλαχιστον

Εφόσον είναι σε mkv, σπάστην στα 3 με το mkvtoolnix και γράψτην σε 3 DVD5. Και φθηνότερα θα σου 'ρθει (σε δισκάκια) και δεν θα χάσεις καθόλου σε ποιότητα γιατί κάνεις split και όχι transcode.

Και άλλη φορά μην κατεβάζεις encodes ανίκανων :P
Ή 8άρια ή 12άρια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44238 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 16:48

******** Η ΔΙΑΣ.

#44239 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 16:57

Αν ένα ασθενοφόρο χτυπήσει έναν πέζο και τον αφήσει στον τόπο θα ******* και τα ασθενοφόρα?
Intelligence is nothing without wisdom...

#44240 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:09

Θα μπορούσε να συμβει και απο απλο πολιτη. Απλα η συγκεκριμένη ομάδα φέρεται αθλια και επικινδυνα. Δεν είναι η πρώτη φορα.

#44241 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:11

Για ποιό πράγμα μιλάτε ωρέ?

xbJ3b2w.jpeg

#44242 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:21

Για ποιό πράγμα μιλάτε ωρέ?

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231073334

p.s.I have a bad feeling about this...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Punisher_P.E.F.: 05 Ιανουάριος 2011 - 17:27

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#44243 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:24

Ναι ναι όλοι οι αστυνομικοί συμπεριφέρονται άσχημα και επικίνδυνα...Επίσης οι αγρότες είναι άσχημοι και αμόρφωτοι.Α και οι σκουπιδιάρηδες βρώμανε.
Λατρεύω τις γενικεύσεις.

#44244 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:27

Αφού την έχουνε δει σερίφηδες του διαστήματος μωρέ οι ~αντε μην πω~ και τρέχουνε σαν τους τρελούς και κάνουν ποζεριές...

Κόβουν το μισθό της μάνας μου που έχει δύο πτυχία και έχει φάει τα μάτια της στα μικροβιολογικά εργαστήρια και δουλεύει 30 χρόνια για να πληρώνουν αυτούς τους γελοίους...

xbJ3b2w.jpeg

#44245 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:29

Και μην ξεχνάμε, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#44246 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:31

Εγω ξερω οτι οι μακρυμαλλιδες ειναι ρεμαλια,μην τους μιλατε.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#44247 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:33

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ με σταμάτησε στο δρόμο επειδη φορουσα κουκουλα, πριν απο ένα μηνα, και ζητησε αναγνωριση στοιχείων, ευτυχως έχω πάντα την ταυτότητα μου μαζί και τελείωσε το πράγμα. Το προβλημα μου δεν είναι ότι με σταμάτησε είναι ότι φόραγα την κουκουλα επειδη (1) εβρεχε και η τελευταία του ερωτηση ηταν με ένα δυσμορφο υφος (2) "Γιατί είναι τα παπουτσια σου σκυσμένα;"... Δεν θα αναλυσω την αποψη μου για τους "αστυνομικους" βγάλτε τα δικά σας συμπερασματα απο αυτό το καθημερινό περιστατικό.

#44248 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:33

Θάνατος στους πολιτικούς και στους μπάτσους.Λευτεριά στον Δημοσθένη Μπιμπίλα

#44249 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:34

Αφού την έχουνε δει σερίφηδες του διαστήματος μωρέ οι ~αντε μην πω~ και τρέχουνε σαν τους τρελούς και κάνουν ποζεριές...

Κόβουν το μισθό της μάνας μου που έχει δύο πτυχία και έχει φάει τα μάτια της στα μικροβιολογικά εργαστήρια και δουλεύει 30 χρόνια για να πληρώνουν αυτούς τους γελοίους...

αυτοι οι γελοιοι εχουν σταματησει στην περιοχη μου 5,6 επιθεσεις, 4 ληστειες που στις 2 επεσαν πυροβολισμοι, συλλαβει δραπετες ( εκεινο το κυνηγητο πριν λιγους μηνες), κανουν περιπολια καθε μερα ολη μερα και δεν εχει ακουστει τιποτα κακο απο καμια γειτονια. δεν ξερω τι γινεται αλλου αλλα πραγματικα οι γενικευεσεις δεν ειναι οτι καλυτερο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#44250 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:36

Υπερβάλεις ή μεγαλοποιείς την αλήθεια γιατί σίγουρα κάτι απο τα δύο πρέπει να συμβαίνει...