Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 January 2011 - 17:38
Θάνατος και στους στρατιωτικούς.Κι αυτοί κάθονται όλη μέρα και πίνουν φραπέδες.
Edit:Gbak πας για hall of fame με αυτό που είπες...Κατάφερες να πεις το ίδιο πράμα με 2 τρόπους και να έιναι και fail."H είσαι υπερβολικός ή τα μεγαλοποιείς."
Grats
Posted 05 January 2011 - 17:39
Υπερβάλεις ή μεγαλοποιείς την αλήθεια γιατί σίγουρα κάτι απο τα δύο πρέπει να συμβαίνει...
σορρυ που καταρρεει το συμπαν σου αλλα δεν μεγαλοποιω τιποτα. υποτειθεται πρεπει να λεμε και τα καλα που γινονται.
Posted 05 January 2011 - 17:41
Edit:Όπα προς αποφυγείν παρεξήγησεως πήγαινε για το σχόλειο του deathguard.
Posted 05 January 2011 - 17:41
η μονη αληθεια που ακουστικε μεχρι τωρα..Θάνατος και στους στρατιωτικούς.Κι αυτοί κάθονται όλη μέρα και πίνουν φραπέδες.
Posted 05 January 2011 - 17:42
/popcorn

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 January 2011 - 17:44
Posted 05 January 2011 - 17:44
Posted 05 January 2011 - 17:45
αυτοι οι γελοιοι εχουν σταματησει στην περιοχη μου 5,6 επιθεσεις, 4 ληστειες που στις 2 επεσαν πυροβολισμοι, συλλαβει δραπετες ( εκεινο το κυνηγητο πριν λιγους μηνες), κανουν περιπολια καθε μερα ολη μερα και δεν εχει ακουστει τιποτα κακο απο καμια γειτονια. δεν ξερω τι γινεται αλλου αλλα πραγματικα οι γενικευεσεις δεν ειναι οτι καλυτερο...
μιλάς για τους ίδιους που στηρίζουν τις αντιδημοκρατικές επιθέσεις στα στέκια των αναρχικών,
για τους ίδιους που επιτρέπουν στους ληστές να κλέβουν τον μασούτη της γωνίας κάθε σαβ/κο
τους ίδιους που επιτέπουν τα ναρωκτικά στους δρόμους, τους ίδιους που δεν κάνουν τίποτα παρα να πηγαίνουν βόλτα με τα μηχανάκια τους...Λες για εκείνους που τους φωνάζεις για να έρθουν μετά απο δύο ώρες..ενώ για ψίλου πήδημα έρχονται μέσα σε δεύτερα...
τους ίδιους που κατάφεραν να σταματήσουν στη περιοχή σου 5 -6 επιθέσεις 4 ληστείες αλλα απότειχαν στις υπόλοιπες 30
καλά λες...οι μπάτσοι είναι πολύ σωστοί στη δουλειά τους...
γι αυτό οι έμποροι ναρκωτικών σπέρνουν τον θάνατο τόσο εύκολα.
ο πατέρας μου είναι 70 χρονών και ξέρεις τι μου είπε οταν τον ρώτησα πως την λένε τη μαφία στην
ελλάδα; αστυνομία...
κάτι παραπάνω θα ξέρει στα 70 του.
και τέλος το καμάρι του ΔΙΑΣ δεν το ρώτησαν αν ήξερε να οδηγάει
αν είχε δίπλωμα τον ρώτησαν άσε που αυτό το ατυχημα θα μπορούσε να
συμβεί σε οποιοδήποτε... εκτός αν το εγκατέλειψε μετά το κοριτσάκι... τότε εκεί βρίστε τον.
Posted 05 January 2011 - 17:52
μιλάς για τους ίδιους που στηρίζουν τις αντιδημοκρατικές επιθέσεις στα στέκια των αναρχικών,
για τους ίδιους που επιτρέπουν στους ληστές να κλέβουν τον μασούτη της γωνίας κάθε σαβ/κο
τους ίδιους που επιτέπουν τα ναρωκτικά στους δρόμους, τους ίδιους που δεν κάνουν τίποτα παρα να πηγαίνουν βόλτα με τα μηχανάκια τους...Λες για εκείνους που τους φωνάζεις για να έρθουν μετά απο δύο ώρες..ενώ για ψίλου πήδημα έρχονται μέσα σε δεύτερα...
τους ίδιους που κατάφεραν να σταματήσουν στη περιοχή σου 5 -6 επιθέσεις 4 ληστείες αλλα απότειχαν στις υπόλοιπες 30
καλά λες...οι μπάτσοι είναι πολύ σωστοί στη δουλειά τους...
συγγνωμη που θα το συνεχισω και μετα απο αυτο θα σταματησω, αλλα αυτες οι 5,6 επιθεσεις και 4 ληστειες ειναι οι μονες που εγιναν στην περιοχη μου το τελευταιο διαστημα.
επισης ολα οσα περιγραφεις δεν συμβαινουν. μπορει να ακουγεται ουτοπικο και βγαλμενο απο τη σφαιρα της φαντασιας αλλα απο την στιγμη που ισχυει γιατι να μην το αναφερω οπως καποιοι αλλοι αναφερουν τα παραπονα τους.
μπορει να πεσαμε σε καλο τμημα, δεν εχω ιδεα.
ουτε δικαιολογω κανεναν ουτε τους βγαζω θεους. απλα αναφερω γεγονοτα σε μια συγκεκριμενη περιοχη.
Posted 05 January 2011 - 17:54
Εγω ξερω οτι οι μακρυμαλλιδες ειναι ρεμαλια,μην τους μιλατε.
Οσοι εχουν μηχανακι ειναι αλητες, μακρια απο δαυτους!
+1 Serestrum
Posted 05 January 2011 - 17:57
Τεσπαν, ας πω μια αποψη. Οι περισσοτεροι ειναι οντως βλακες, απαιδευτοι κομπλεξικοι που τους τραβηξε η εξουσια τα ευκολα λεφτα απο νωρις, το οτι δεν πανε στρατο, κανουν μονο δυο χρονια σχολη εσωκλειστοι και φυσικα στο χωριο τους ειναι "καποιοι". Ελα ομως που εδω στο τμημα πετραλωνων ειναι τοσο μα τοσο γ@μω τα παιδια που εκανα την κολητη μου - αναρχικια μεχρι το μεδουλι - οταν τη χτυοπησε το πρωην αφεντικο της και την εστειλα εκει, να πει εξτασιασμενη, οτι αν ηταν ολοι ετσι θα αλλαζε φιλοσοφια! Τη βοηθησαν πιο πολυ κι απο το δικηγορο της, και τους μεταναστες που περιμεναν εκει τους κερνουσαν ελληνικο για οσο ηταν αναγκασμενοι να περιμενουν εκει. Και πολλα αλλα.
Και φυσικα΄δεν ειναι οι μονοι. Πολλοι κανουν σωστά τη δουλεια τους, και οταν ολοι οι αλλοι ειναι αχρηστοι η δουλεια των λιγων καλων γινεται δυο φορές δυσκολοτερη. Εγω παντως οτι και να χω τραβηξει απο καποιους αρνουμαι να τους βαλω στο ιδιο τσουβαλι με τετοια ευκολια.

Posted 05 January 2011 - 17:58
Και πώς ξέρεις ότι ήταν όντως ατύχημα το ένα ή στοχευμένη ενέργεια το άλλο;Το ατύχημα με την στοχευμένη ενέργεια είναι ακριβώς το ίδιο για σένα Kenny?
Μην προχωράς αυθαίρετα σε ερμηνίες που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 January 2011 - 18:00
συγγνωμη που θα το συνεχισω και μετα απο αυτο θα σταματησω, αλλα αυτες οι 5,6 επιθεσεις και 4 ληστειες ειναι οι μονες που εγιναν στην περιοχη μου το τελευταιο διαστημα.
επισης ολα οσα περιγραφεις δεν συμβαινουν. μπορει να ακουγεται ουτοπικο και βγαλμενο απο τη σφαιρα της φαντασιας αλλα απο την στιγμη που ισχυει γιατι να μην το αναφερω οπως καποιοι αλλοι αναφερουν τα παραπονα τους.
μπορει να πεσαμε σε καλο τμημα, δεν εχω ιδεα.
ουτε δικαιολογω κανεναν ουτε τους βγαζω θεους. απλα αναφερω γεγονοτα σε μια συγκεκριμενη περιοχη.
ή μπορεί να μένεις σε αριστοκρατική περιοχή προαστίων φάση....
ή μπορεί απλά να ζεις στο Stepford...
ή να είσαι ρομπότ ...
Οι μπάτσοι πληρώνονται για να σου παρέχουν ασφάλεια χωρίς διάκριση...και όχι να κάνουν τα στραβά μάτια .... σε εμπόρους ναρκωτικών, χρυσαυγίτες,
και είναι τραγικό που σε εντυπωσίασε που οι μπάτσοι έκαναν την δουλειά για την οποία τους πληρώνεις εσύ, τα παράπονα τα εκφράζουμε γιατί ποτέ δεν κάνουν αυτό για το οποίο τους πληρώνομαι... δεν χρειάζετε να τους αναφέρουμε όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους...ούτως η άλλος δεν αναφέρουμε το πόσο γαμάτη είναι η υπάλληλος του σουπερ που μας έδωσε ρέστα.
Σωστά ρέστα... γι αυτό πληρώνεται για να κάνει τη δουλειά της...
οι μπάτσοι όμως μόνο πληρώνονται... και δεν κάνουν και τη δουλειά τους
και πολλές φορές οι ίδιοι πουλανε τα ναρκωτικά...
Η Νεάπολη είναι φουλ σε ιστορίες με λαμόγια μπάτσους...
μπάτσους που βίασαν, που πούλησαν ναρκωτικά, που εκβίαζαν τον νονό μου για προστασία,
που ακόμη χρωστάνε ενοίκια σε συγγενής μου και πάει λέγοντας.
Posted 05 January 2011 - 18:06
Και πώς ξέρεις ότι ήταν όντως ατύχημα το ένα ή στοχευμένη ενέργεια το άλλο;
Μην προχωράς αυθαίρετα σε ερμηνίες που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.
Ωραία άρα η άλλη περίπτωση είναι ο μπάτσος να είδε το 7 χρόνο και να είπε "τώρα θα σε πατήσω ***********" και στους αναρχικούς να τους έπεσε κατά λάθος η μολοτοφ μέσα στην τράπεζα.
Ευχαριστώ πολύ Kenny τώρα κατάλαβα πως πραγματικά έγιναν τα πράματα.
@erisadesu: Και γιατί δηλαδή να μένει ο serestrum στα ΒΠ και όχι εσύ σε κωλοπεριοχή?