Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#41026 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 00:36

απεναντι απ'το σπιτι μου εχω seven αλλα δεν εχω βρει κατι.....ισως βεβαια επειδη μενω λαρισα.....

#41027 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 00:38

Δεν εχει σημασια... Εγω μενω Βεροια και ειχα βρει Cowboy bebop, Trigun και κατι αλλα που δεν ηξερα... επισης ειχε και πολλα hentai xD

2bbd14fc.jpg

#41028 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 00:38

Το βιδεοκλαμπ της γειτονιας μου, το κοντινοτερο που εχει σε ανιμε, ειναι Spirited Away....... T_T

EDIT : Wow, ειχε hentai? Βασικα για να φερει χενται, πρεπει καποιος να ασχολειται με ανιμε απο εκει μεσα.....δεν σου κατεβαινουν ευκολα αυτες οι ιδεες. I mean come on. Ποσοι παλιοκαμενοι υπαρχουν στη Βεροια που θα νοικιαζαν χενται ? Ηταν ψαγμενος ο τυπος....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41029 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 00:42

Όλα τα videoclubs έχουν hentai... :P

#41030 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 00:43

θα παω να τους ρωτησω.....παντως με τα hentai σε videoclub εχω τραυματικη εμπειρια να'μαι τωρα εγω πιτσιρικας να θελω να παω να παρω ενα παιδικο να δω και να βλεπω o φουκαρας hentai(οχι και πολυ harsh βεβαια).......για καποιον λογω ειχα φρικαρει πααααρα πολυ δεν ξερω γιατι......λογω εκεινης της τραυματικης εμπειριας ημουνα προκατειλημενος παντα οσον αφορα τα anime μεχρι που πριν απο 2χρονια εκανα rewatch το dbz και πριν απο κανα οχταμηνο ειδα one piece.......

#41031 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 00:44

Όλα τα videoclubs έχουν hentai... :P

Θα παω να κοιταξω και θα σου πω. :hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41032 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 00:46

εγω το τσιμπισα :8)::8)::8):

Απο Αμερικη?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#41033 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:01

θα παω να τους ρωτησω.....παντως με τα hentai σε videoclub εχω τραυματικη εμπειρια να'μαι τωρα εγω πιτσιρικας να θελω να παω να παρω ενα παιδικο να δω και να βλεπω o φουκαρας hentai(οχι και πολυ harsh βεβαια).......για καποιον λογω ειχα φρικαρει πααααρα πολυ δεν ξερω γιατι......λογω εκεινης της τραυματικης εμπειριας ημουνα προκατειλημενος παντα οσον αφορα τα anime μεχρι που πριν απο 2χρονια εκανα rewatch το dbz και πριν απο κανα οχταμηνο ειδα one piece.......

Να με βλέπεις τώρα στα 12 να παίρνω το Urotsukidoji περιμένοντας να δω περιπέτεια φαντασίας...:blurah5:

Δε λέω, γούσταρα τελικά. :hihi2:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#41034 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:01

Έλα παραδέξου το.... τσόντα δεν έχεις αγοράσει ποτέ :P :joyful:

Έχω νοικιάσει μερικές από περιέργεια... μετράει; :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#41035 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:05

Έχω νοικιάσει μερικές από περιέργεια :hihi2:

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41036 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:07

Να με βλέπεις τώρα στα 12 να παίρνω το Urotsukidoji περιμένοντας να δω περιπέτεια φαντασίας...:blurah5:

Δε λέω, γούσταρα τελικά. :hihi2:

εγω ημουνα 7 δεεεν:Crying2:......τωρα βεβαια:nbleed:......
edit:η ταινια λεει τιποτα??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 15 Νοέμβριος 2010 - 01:12

#41037 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:08

Λοιπόν... καταρχήν, ειρήνη υμίν (πριν σας πάρει ο διάολος).

Όπως έχω γράψει και σε άλλο thread, είμαστε όλοι μας πειρατές. ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Μεταξύ πειρατών, λοιπόν, ειλικρίνια.

That said... αν έχεις φτάσει στο επίπεδο να μην πληρώνεις τίποτα, ούτε μία φορά, για όλα τα anime/manga/μουσική/τσόντανίες/etc που απολαμβάνεις, είσαι ένα αχάριστο ρεμάλι και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που υπάρχεις. Προφανώς και όλοι αυτοί που δουλεύουν για να δημιουργηθούν όλα αυτά δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, οπότε πρέπει που και που να συνεισφέρεις κι εσύ, διότι απ' αυτό ζούνε.

Και για να προλάβω την ερώτηση, ναι, αγοράζω ορισμένα καλά videogames και manga. Καλή η πειρατεία, αλλά έχουμε και λίγη ανθρωπιά.

Εντάξει και εγω αγοράζω το manga του one piece, αλλά για την πάρτυ μου όχι για να στηρίξω φιλανθρωπικά τον καημένο τον Oda που δεν έχει να φάει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41038 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:11

εγω ημουνα 7 δεεεν:Crying2:......τωρα βεβαια:nbleed:......

Καλά, μη νομίζεις. Κι εγώ εκείνη την ώρα καλοπέρασα, αλλά μετά μέχρι τα 14 νόμιζα πως για να ρίξω γκόμενα έπρεπε να γίνω ο δόκτωρ Οκτόπους... :deadga6:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#41039 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:14

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα να και τα side effects.......

#41040 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2010 - 01:14

Γιατί ρε παιδιά σας φαίνεται παράλογο το να αγοράζεις κάτι που μπορείς να βρεις τσάμπα; Εάν κάτι αξίζει και θες να το έχεις δικό σου ,προφανώς και θα το αγοράσεις. Εγώ για κάθε 1000 € που κατεβάζω ,ξοδεύω περίπου 100 στο να πάρω και μερικά αυθεντικά προϊόντα.