Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#40996 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:01

Xωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην όλη διαμάχη περί πειρατείας να σημειώσω μόνο ότι τα κέρδη από ένα project δεν πηγαίνουν μόνο στην πληρωμή των συντελεστών. Δηλαδή αν έχουν δουλέψει 150 άτομα σε ένα παιχνίδι το να λέει κάποιος ότι τα κέρδη από αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι ανάλογα μόνο με τον μισθό αυτών των 150 ατόμων είναι λάθος και υπεραπλουστευτικό. Η κάθε εταιρεία έχει πολύ περισσότερο προσωπικό που πολλές φορές δεν σχετίζεται με το project έχει οικονομικές υποχρεώσεις, έχει άλλα projects που πρέπει να χρηματοδοτηθούν και αυτά κάπως έχει χίλια δύο πράγματα.

μόλις πείρες μέρος όμως :P μιας και probably αναφερόσουν σε αυτό που είπα, δεν είπα ποτε πως πάνε μονο σε όσους δουλεύουνε. το θέμα είναι πως συνήθως αυτοί που την πληρώνουν είναι αυτοί που δουλεύουνε.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#40997 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:02

Το να μιλάμε για πειρατεία σε αυτό το forum είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό...

true. τζαμπα ασχολουμαστε με τζαμπα μαγκες.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#40998 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:03

Οχι.Δεν ξοδευω τοσο ποτε.Σορρυ αλλα δεν ειμαι της νοοτροπιας για να περασω καλα θα τα πιω και θα τα σκασω σαν μ@λ@κ@ς.Αν θελω να τα πιω με παρεα τους καλο σπιτι και ξεσκιζομαστε στο αλκοολμαζι με καταληλο λιωσιμο σε αντιστοιχα παιχνιδια pου εχουμε κατεβασει τζαμπα:)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=yGCpvUAyp8g[/media]

Γιατι τα καλυτερα στην ζωη ερχονται τζαμπα

Τότε εγώ σου εύχομαι από την καρδιά μου να γίνεις ένας γαμάτος Developer και το πρώτο πρόγραμμα/παιχνίδι που κάνεις εγώ θα το πάρω.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 14 Νοέμβριος 2010 - 20:09

#40999 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:07

Βασικά dear Azax αναφερόμουνα στο

ναι σιγα τα εκατονταδες ατομα, δες τα credits πανω απο 150 δεν ειναι, μη σου πω στα παλια τα μαριο ειχε πιο πολα ατομα συντελεστες απο τα καινουργια games :hihi2:

του matassos.

Και επαναλαμβάνω αποσυνδέστε λίγο τους developpers και το τεχνικό προσωπικό από την όποια εταιρεία και θα δείτε ότι υπάρχουν χιλιάδες άλλα άτομα από την καθαρίστρια μέχρι το στέλεχος που καθορίζει την δομή της τα οποία πρέπει κάπως να πληρωθούν. Και αυτό είναι από τα έσοδα που θα κάνει η εταιρεία από τα projects της. Μην το βλέπετε "αυτοί το φτιάξανε άρα μόνο αυτοί πρέπει να πληρωθούνε και μόνο σε αυτούς βασίζεται η χι ψι εταιρεία".

Και αν η εταιρεία πέσει σε κρίση την πληρώνουν όλοι.

#41000 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:11

true. τζαμπα ασχολουμαστε με τζαμπα μαγκες.

Ειδες τι ωραιο ειναι το τζαμπα?Σκεψου για να ποσταρεις να πληρωνες 1 ευρω.Απλα δεν θα ποσταρες.Τζαμπα 4 Ever(και για τους Developer Java 4 Ever :P)

Δημοσιευμένη  εικόνα

@Loop θα σto κανω δωρο εγω μην ανυσιχεις
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#41001 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:12

E αφού είναι τζάμπα ασχολήσου όσο θέλεις.
Πάω να δω anime που είναι και αυτά
Spoiler:

#41002 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:12

Tζάμπα all the way ειδικά για τα games...
Χίλιες φορές να πληρώσω 12 ευρώ για σινεμά ή 30 ευρώ για ποτό παρά για games. 1000 φορές να αγοράσω φιγούρα ή manga κλπ. Όταν αποκομίζω την ίδια εμπειρία με το να το έχω κατεβασμένο στο pc γιατί να πρέπει να το αγοράσω;

Εκτός σε περιπτώση που ξυπνά ο buyfag μέσα μου για χ,ψ λόγους. (ΝWN 2 collector's edition και τώρα με το Ken's Rage για το 360).

Το να μιλάμε για πειρατεία σε αυτό το forum είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό...

+10000000000000000
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41003 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:13

Tζάμπα all the way ειδικά για τα games...
Χίλιες φορές να πληρώσω 12 ευρώ για σινεμά ή 30 ευρώ για ποτό παρά για games. 1000 φορές να αγοράσω φιγούρα ή manga κλπ.

Τhis.-

2bbd14fc.jpg

#41004 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:15

Ξαφνικά η τρύπα μοιάζει να βγήκε από διαφήμιση του JUMBTΖΑΜΠ-Ο -.-

Σε κάτι που αναφέρθηκε πιο πριν όμως ξέρω ότι ακόμη και στα αnimanga όσοι έχουμε μια Α συνείδηση προσπαθούμε να επιβραβεύουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται το ίδιο και στα video games ή τις ταινίες ή οπουδήποτε αλλού for that matter.

#41005 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:16

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41006 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:19

Ασχετο η τρυπα εφτασε αισιως τα 41Κ.Abou τσημπισες το μαγικο 41000 :)

Τσπ η αποψης διεισταντε.Σας χαιρετω παω να διαβασω One Piece (τζαμπα ενωειτε) στο Kindle μου και Rosario + Vampire .Χαιρετω σας
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#41007 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:21

Φευγω και εγω... παω να δωσω 30 ευρο για ποτα :P

Laters!

2bbd14fc.jpg

#41008 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:21

penny ftw!!!!!!!!

και καλησπεριζω.....

#41009 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 20:27

Just for the record, δεν υπάρχει dev team για παιχνίδι με πάνω από 60 άτομα...
Και οι περισσότερες κάνουν τη δουλειά τους με 20-40.
Πού τα είδατε τα 150?? :hmmm:
Εκτός αν μετράτε και την καθαρίστρια, όπως είπε η iri. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41010 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 21:26

Late reply is late, αλλά δεν αντέχω.

Το να δίνεις τα μαλλιοκέφαλά σου σε "εξόδους" για >ποτάκι< είναι ο ορισμός της ηλιθιότητας, και ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του σύγχρονου ελληνικού τρόπου "διασκέδασης" που μου προκαλούν αναγούλα.
Αν θέλετε τόσο πολύ το αλκοόλ κάντε αυτό που έγραψε παραπάνω ο alxdjo. Ή αν θέλετε περισσότερο ρεαλισμό, καθίστε σπίτι μόνοι, βάλτε στο τέρμα την πρώτη μαλακ1α που θα βρείτε στο γιουτιουμπ με τα περισσότερα views και αρχίστε το πότισμα. Εξάλλου σε πολλά μαγαζιά η μουσική είναι τόσο δυνατά που δε μπορείς καν να μιλήσεις ανθρώπινα.

Η διασκέδαση δε μετριέται με το χρήμα, πάρ'τε το χαμπάρι.
Θυμάμαι πως ο χρόνος κυλούσε πολύ πιο ευχάριστα στο γυμνάσιο/αρχές λυκείου που βγαίναμε με 5 ευρώ και αν, ή ακόμη και τελείως άφραγκοι, και γυρνοβολούσαμε όπου γουστάραμε, από το πόσο καλά περνάω τώρα που αναγκάζομαι και συμβιβάζομαι με χαμηλών τόνων μαγαζιά.

HnH5aB0.jpg