Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 15 November 2010 - 01:41
Όταν ένα game δεν κάνει πωλήσεις στην καλύτερη για τον gamer χάνουν την δουλειά τους οι developers, στην χειρότερη σταματάει το frachise.
Γενικά η πτώση των πωλήσεων έχει οδηγήσει στην στροφή στις κονσόλες και γενικά η πειρατεία στο cloud computing, και αυτό δεν είναι καλό, καθόλου καλό.
Posted 15 November 2010 - 01:45
Έχω νοικιάσει μερικές από περιέργεια... μετράει;
Ohhh come on!
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=otZkZwQPlSs&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=zUahdv3k4h0&feature=related
Posted 15 November 2010 - 01:46
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 15 November 2010 - 01:49
Αλλά γενικά συμφωνώ με τη νοοτροπία του Zade. Και ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για εταιρίες που δεν είναι κολοσσοί αλλά μάλλον ανεξάρτητες (αναφέρομαι κυρίως για ταινίες/κόμικ/μουσική etc).

Posted 15 November 2010 - 01:59
Έχω νοικιάσει μερικές από περιέργεια... μετράει;
The curiosity killed the cat, the satisfaction brought it back.
Οσο για τα παραπανω συμφωνω. Αν και , ακομα δεν εχω μπει στη νοοτροπια του " ακουω ενα cd και αν μου αρεσει οαω και το αγοραζει ". Μου ηρθε αυτο το παραδειγμα στο μυαλο, λογω καποιου φιλου μου που μου το ειχε πει....

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted 15 November 2010 - 02:02
Ptomahawk Και ομως οι εταιριες ευθυνονται για την εκθετικη αυξηση του κοστους παραγωγης παιχνιδιων.Γιατι πλεον αντι να προσφερουν διασκεδαση προσφερουν ταινιες.Πλεον δεν αγοραζεις παιχνιδια αλλα interactive ταινιες.Γιαυτο και ειναι ενας λογος που αποφευγονται τα pc.Γιατι ποσοι gamers θα σηκωσουν ολα τα γραφικα στο μαξ?Αρα αυξηση κοστους ραγδαια =>αναμενουμε περισοτερες πολυσεις το οποιο δεν γινετε γιατι απλα τα νεα παιχνιδια δεν προσφερουν διασκεδαση.Οσο για το cloud ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
Posted 15 November 2010 - 02:11
Όπως και να το κάνουμε όταν ακούς 50 συγκροτήματα και τα αγαπάς και δεν πληρώνεις τίποτα, είναι διαφορετικό από το να πληρώνεις για τα 20. Αλλά και πάλι δεν είναι ότι δεν είναι πειρατεία ή ότι είναι κάτι ανώτερο or whatever, είναι στοιχειώδης λογική.
Γουστάρω vermilion Lies, ξέρω ότι στην καλύτερη το κοινό τους είναι 1500 άτομα παγκοσμίως, ε θα πάρω το cd. Όμως μπορεί να μην πάρω cd των Cure και να προτιμήσω να τους κατεβάσω, γιατί δεν βασίζονται στον οβολό μου για να συνεχίσουν να βγάζουν μουσική.
get it?

Posted 15 November 2010 - 02:18
Problem haters? εξ ντι!
Posted 15 November 2010 - 02:25
Γενικα εγω για κατι που το βρισκω τζαμπα γιατι να το αγορασω?Αυτη ειναι η νοοτροπια μου.Επεισης ο φαν των Vermillion Lies που αγορασε το CD και το ανεβασε αυτος δεν θα επρεπε να κατηγοριτε?Επεισης η αγορα και η ζωη ειναι σκηρη.Αν οι φαν σου ειναι 1500(παιρνω κυριολεκτικα το νουμερο μπορει να υπερβαλες για χαρη παραδειγματος) τα εσοδα σου ειναι αν στην καλυτερη βγαζεις 1 cd *20€*1500=>30Κ/year.Και αν ειναι πανω απο ενα μελος => οτι δεν επιβειωνει αρα θα πρεπει να κοιταξεις αλλη καριερα.
Μπορει να σας φαινονται εξοργιστικα ή παραλογα αλλα αυτη ειναι η οπτικη γωνια οπως την βλεπω.
ΥΓ Τους Vermillion Lies τους αγοραζεις σε CD ή νομιμα απο το νετ(itunes,zune κλπ)?
Posted 15 November 2010 - 02:26

Posted 15 November 2010 - 02:28
θα την ψηφισω και γω γιατι υποσχεθηκε να διωξει τους αθηναιους απο την αθηνα.
Αυτος ειναι ο Καμινης
Posted 15 November 2010 - 02:30
απο αυτην την οπτικη κατανοω τι λες αλλα και παλι πχ δεν εξιλεωνεσε.Εγω παλι μαρεσει το τζαμπα.Αυτος ειμαι σαν ανθρωπος.Αλλωστε οταν ημουν μικρος ηθελα να γινω
Spoiler:
Γενικα εγω για κατι που το βρισκω τζαμπα γιατι να το αγορασω?Αυτη ειναι η νοοτροπια μου.Επεισης ο φαν των Vermillion Lies που αγορασε το CD και το ανεβασε αυτος δεν θα επρεπε να κατηγοριτε?Επεισης η αγορα και η ζωη ειναι σκηρη.Αν οι φαν σου ειναι 1500(παιρνω κυριολεκτικα το νουμερο μπορει να υπερβαλες για χαρη παραδειγματος) τα εσοδα σου ειναι αν στην καλυτερη βγαζεις 1 cd *20€*1500=>30Κ/year.Και αν ειναι πανω απο ενα μελος => οτι δεν επιβειωνει αρα θα πρεπει να κοιταξεις αλλη καριερα.
Μπορει να σας φαινονται εξοργιστικα ή παραλογα αλλα αυτη ειναι η οπτικη γωνια οπως την βλεπω.
ΥΓ Τους Vermillion Lies τους αγοραζεις σε CD ή νομιμα απο το νετ(itunes,zune κλπ)?
Είναι πολύ εύκολο να έχεις αυτήν την νοοτροπία όταν δεν είσαι εσύ αυτός που επηρεάζεται από αυτές τις πράξεις.
Και ναι είμαι περήφανος που είμαι λιγότερο κλέφτης από κάποιους.
Posted 15 November 2010 - 02:31
alexdjo κατευθείαν από τη μπάντα όταν είναι δυνατό γιατί έτσι πηγαίνουν περισσότερα κέρδη σε αυτούς.
Επίσης οι συγκεκριμένες ανεβάζουν και οι ίδιες τα τραγούδια τους έτσι ώστε και να μπορείς να τα κατεβάσεις. Βασίζονται στην λογική και την ευαισθητοποίηση των φανς....
Η λογική σου είναι δομημένη έτσι ώστε να υπηρετεί το συμφέρον σου και μόνο.

Posted 15 November 2010 - 02:40
Επεισης καλος κακος η πειρατεια μας εχει επιτρεψει ενω ειμαστε με το ζορι αναμεσα στο τελευταιο και στο προτελευταιο επιπεδο της Ιεραρχιας των Αναγκων του Μασλοου να αποκταμε αναγκες των υψηλωτερων επιπεδων
Posted 15 November 2010 - 02:42
Εχει μεγάλη διαφορά αυτός ο ορισμός από τον δικό σου.
Γιατι συμφωνα με τον δικο σου ορισμο μπορω ακομα και την πορσε απο κατω που μου εχει γυαλισει να την βρω τζαμπα .
Δε το κάνω όμως για ηθικους λόγους , εσενα μαλλον σε εμποδιζει το οτι αν κανεις αυτο θα πιαστεις.
Δεν λέω εγω δεν εχω κατεβάσει αλλα να δεχόμαστε οτι είμαστε πειρατές και αυτό που κάνουμε δεν ειναι μαγκιά και οτι οι αλλοι που αγοράζουν δεν είναι βλάκες.
και επειδή εχω κολλήσει τελευταια με South Park