Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 06 November 2010 - 00:47

Posted 06 November 2010 - 00:47

Posted 06 November 2010 - 00:50
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 06 November 2010 - 00:51
Ειναι σαν να ερχομαι και να σου λεω anime sucks, και να φευγω. Αλλα μαλλον ειχες δικιο. Ειναι θεμα χαρακτηρα. Και δεν εχει να κανει με ιδεολογια ( αλλη μια φορα συμφωνω μαζι σου ) αλλα με ευγενεια.
Καληνυχτα.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted 06 November 2010 - 00:56
Και εμένα μου φαίνεται απίστευτο το να πιστεύει κάποιος. Τόσα δισεκατομμύρια που είμαστε στον πλανήτη είναι φυσικό να υπάρχουν και πράγματα που κάνουν οι άλλοι που σε εμάς να φαίνονται περίεργα.
Θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούσα να μην είχα καμία επαφή με όλα αυτά, αλλά στην Ελλάδα μεγάλωσα και μένω. Κ εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν.
Όλοι που λένε λοιπόν anime rules και φεύγουν; Ας μην τους πούμε τίποτα γιατί συμφωνούμε;
όνειρα γλυκά!

Posted 06 November 2010 - 01:00
Πάντως αν μου πούν προσωπικά ότι τα anime suckaroun μπορεί να μη συμφωνώ αλλά και πάλι θα αναγνωρίσω στον άλλο το δικαίωμα της γνώμης του. Δεν επηρεάζει κάπως τα anime και την άποψη μου γι αυτά η γνώμη του άλλου για να προσβληθώ(που θεωρώ για πολλούς λόγους εξαιρετικά disturbing τον παραλληλισμό θρησκεία anime αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.).
Εdit: σιγά σιγά η συζήτηση βέβαια τείνει να οδεύει προς Naruto vs Bleach vs One Piece κατεύθυνση οπότε I guess you have a point ~.~
Edited by iristella, 06 November 2010 - 01:05.
Posted 06 November 2010 - 01:01
Μμμμ, δεν νομιζω να ειπα κατι εξτρεμιστικο. Απλα μου φανηκε πρωτοφανης , η ασεβεια σε κατι που πιστευουν εκατομυρια ανθρωποι στον πλανητη. Και στο κατω κατω, why bother ?
Ειναι σαν να ερχομαι και να σου λεω anime sucks, και να φευγω. Αλλα μαλλον ειχες δικιο. Ειναι θεμα χαρακτηρα. Και δεν εχει να κανει με ιδεολογια ( αλλη μια φορα συμφωνω μαζι σου ) αλλα με ευγενεια.
Καληνυχτα.
And in India 1 Billion people believe in Buddha.Your religion just got

So what?
Anelis με καλυψες απολυτα
Edit:http://joyofsatan.org/
Edit 2: To \/ I got your proof
Posted 06 November 2010 - 01:03
simple math
Posted 06 November 2010 - 01:06
πιστευουν και οι δυο... δεν εχει σημασια το αρνητικο μοριο ''δεν'', απλα μερικοι δεν εκφραζουν ηπια την πιστη τους και γινονται εριστικοι.
Posted 06 November 2010 - 01:08
Posted 06 November 2010 - 01:09
νομιζω οτι οσοι πιστευουν και δεν πιστευουν εχουν ενα κοινο:
πιστευουν και οι δυο... δεν εχει σημασια το αρνητικο μοριο 'δεν''. απλα μερικοι δεν εκφραζουν ηπια την πιστη τους και γινονται εριστικοι.
Ναι, το βρήκες, ήμαστε όλοι θρήσκοι κατά βάθος!