Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3916 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:37

κατσε γιατι ανυπ9μονω να δω τι θασ γραψει η sexy νοσοκομα του φορουμ... κατι απανταει εδω και αρκετα λεπτα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3917 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:41

Για όσους λένε ότι με το IRC κατεβάζεις πιο γρήγορα αρχεία ιδού ένα περιστατικό που μου 'χε συμβεί:

Mια φορά δοκίμσασα να κατεβάσω δυο επεισόδια από μια συγκεκριμένη anime σειρά (από One Piece αν θυμάμαι καλά) από το ίδιο fansub group. Το ένα επεισόδιο το έβαζα να κατεβαίνει από IRC. To άλλο από torrent, μερικά λεπτά μετά απ' αυτό που κατέβαινε από IRC. Παρόλα αυτά το επεισόδιο που έβαλα να κατεβαίνει από torrent κατέβηκε πρώτο και το άλλο από IRC κατέβηκε μερικά λεπτά αργότερα.

Γι' αυτό προτιμήστε torrent (εκτός κι αν κάποιο anime μπορείτε να το βρείτε μόνο από IRC).

Καλύτερα. No Lucky Star = Better Life.

Eλπίζω να το λες για πλάκα ειδάλλως θα περάσεις από Ιερά Εξέταση του Lucky Star Fan Club. :hiding_something:

#3918 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:47

Ρε συ Vetus αυτο που εκανες δεν ειναι συγκριτικο test ταχυτητας. Τa connections που εκανε το torrent τα οποια να υποθεσω ηταν τουλαχιστον 20 ετρωγαν ολο το bandwidth του IRC. Kαι αυτο γιατι το ΙRC κανει μονο μια συνδεση. Μεταξυ εσου και το αποστολεα. Κανονικα θα πρεπει να δοκιμασεις να κατεβασεις 4-5 αρχεια (ενα τη φορα) και με torrent και με irc και να δεις ποιο θα ειναι πιο γρηγορο.

Επισης ενα καλο πλεονεκτημα που εχει το irc σε σχεση με τα connectios ειναι οτι επειδη κανει μονο μια συνδεση surfαρεις και πιο γρηγορα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3919 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:50

Eλπίζω να το λες για πλάκα ειδάλλως θα περάσεις από Ιερά Εξέταση του Lucky Star Fan Club. :hiding_something:

Lucky Star IS A WAY OF LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:Blissfull::Blissfull::Blissfull::Blissfull:

Posted Image

θΕΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 22
"Ι am ALSO a lolikon"....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3920 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:01

Άκου να δεις τι ακριβώς έγινε.Εκεί έμπαινα κανά 2-3μηνο για να κατεβάσω το Blue Dragon.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Πριν καμιά βδομάδα μπήκα να κατεβάσω τα καινούρια επεισόδια(είχα μπει και τη προηγούμενη μέρα χωρίς πρόβλημα)Με το που μπαίνω πάω λίγο τουαλέτα και όταν γυρνάω βλέπω ότι με είχαν κάνει kick.Δε κατάλαβα γιατί και ξαναμπήκα.Τότε μου λέει ο operator:''Read the rules or go away,greek'' κάπως έτσι τελοσπάντων.Το greek που είπε με νευρίασε αλλά δεν είπα τίποτα.Πάω διαβάζω τους κανόνες.Εκεί έλεγε μόλις τους διαβάσεις να γράψεις τη φράση I prefer a small dick over being friends with ginge or zeldais! για να δείξεις ότι τους διάβασες.Ορίστε και οι κανόνες ILA Fansubs .Δεν την έγραψα και μετά από λίγο μου λέει ''ακόμα'' και επειδή είχα νευριάσει βγήκα από το channel.Τότε μου στέλνει πμ και μου λέει running=one month ban και του λέω thanks,αυτός τότε one more month because you pm'd me.Want more?Και του λέω ναι και μου λέει October end then.Τέσπα πιστεύω το παλικάρι είναι τουλάχιστον μ... μη πω και με περικεφαλαία.

αχ Jiraiya πως σε νιώθω.Το χειμώνα που μας πέρασε έφαγα δίμηνο ban από τους Baka-Anime.
Τέσπα όταν το έφαγα κατέβαζα ωραία και καλά κάποιο ep από Candidate for Goddess,
μετά πάω να κατεβάσω το επόμενο ep και εντωμεταξύ χτυπάει τηλέφωνο. Φεύγω μπροστά
από το pc και γυρνάω και με είχαν πετάξει έξω. Πάω να ξαναμπώ, με το που μπαίνω
μου έρχεται ένα ωραιότατο μήνυμα στα αγγλικά πάντα που έλεγε
Spoiler:

και πάρε με έξω. Το πως ένιωσα δεν λέγεται, στάνταρ είχα γίνει πιο κόκκινη από πατζάρι
από τα νεύρα μου, άσε που δεν είχα καταλάβει και τι είχα κάνει για να μου μιλήσει έτσι ο τύπος.
Τέλος πάντων την επόμενη μέρα όταν δοκίμασα να μπω πάλι είδα ότι είχα φάει ban
και η απορία για το τι είχα κάνει λάθος τότε ακόμα παραμένει :P
Εντάξει βέβαια δεν έσκασα και πολυασχοληθώ τότε.

Πάντος παλιότερα που από Baka-Anime είχα κατεβάσει 2 άλλα anime δεν είχα κανένα πρόβλημα,
και σε άλλα κανάλια που έχω μπεί ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο prob

rrmr.png

#3921 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:06

κατσε γιατι ανυπ9μονω να δω τι θασ γραψει η sexy νοσοκομα του φορουμ... κατι απανταει εδω και αρκετα λεπτα..

zoommm :P πόσο έχεις πιει είπαμε?? :P :P και αμάν ποια με αυτό το κλισέ της νοσοκόμας
Kαι το σωστό είναι ότι θέλω να υποστηρίζω ότι είχα prob με το modem μου
και με πέταξε έξω την ώρα που έκανα το post :bleh:
ναι ναι έχω και εγώ προσωπική ζωή πως να το κάνουμε :bleh:

μάλλον πρέπει να αναμετρηθούμε στο πόσο ήπιαμε απόψε :

είχαμε επέτειο χρόνου απόψε.... τέσπα δεν έχει να λέει :P

rrmr.png

#3922 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:19

Lucky Star=θρησκεία
Konata=Θεά
Εμείς(Jiraiya,Vetus,Mr Ayu Mania κτλ)=πιστοί
Υπόλοιποι=θα καούν στη κόλαση:madtodeath:

Και κάτι άλλο δείτε αυτό απλά :respect:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3923 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:19

d.neko-angel, τι τους βρίσκεις των Baka-Anime; Από τα χειρότερα ripping groups... Τώρα αν έχουν κι αυτοί ευέξαπτο operator, ένας λόγος παραπάνω για να τους φτύσεις.

Edit: Ρε Jiraiya... κι εδώ τον έβαλες το μπαρμπα-Sailor Moon; :lol:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3924 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:27

Lucky Star=θρησκεία
Konata=Θεά
Εμείς(Jiraiya,Vetus,Mr Ayu Mania κτλ)=πιστοί
Υπόλοιποι=θα καούν στη κόλαση:madtodeath:

Προτιμώ την κόλαση :uhh:

E5VV38U.jpg

#3925 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:29

d.neko-angel, τι τους βρίσκεις των Baka-Anime; Από τα χειρότερα ripping groups... Τώρα αν έχουν κι αυτοί ευέξαπτο operator, ένας λόγος παραπάνω για να τους φτύσεις.

ήθελα γρήγορα τα δυο last ep από Candidate for Goddess....

Spoiler:

Jiraiya συγχαρητήρια μόλις μου έδωσες έναν λόγο να βλέπω εφιάλτες απόψε...
μονο και μονο που φαντάζομαι την μεταμόρφωση ανατριχιάζω :deadga6:
με χάνεται :deadga6:

rrmr.png

#3926 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:30

είχαμε επέτειο χρόνου απόψε.... τέσπα δεν έχει να λέει :P

time to move on my dear...

ενας χρονος is too much.. αν θυμαμαι καλα, τα ειχες παρει αγρια με καποιον και το ειχες δηλωσει προσφατα στο "ποιον μισω αυτη τη βδομαδα" thread. Εσυ δεν ησουν? correct me if I am wrong..

οσο για τις νοσοκομες, μην παραπονιεσαι γιατι εχεις μεγαλο advantage σε σχεση με τις αλλες γυναικες. Ειναι απο τα πιο moe επαγγελματα που υπαρχουν.. You should be glad!!

:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3927 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:43

time to move on my dear...

ενας χρονος is too much.. αν θυμαμαι καλα, τα ειχες παρει αγρια με καποιον και το ειχες δηλωσει προσφατα στο "ποιον μισω αυτη τη βδομαδα" thread. Εσυ δεν ησουν? correct me if I am wrong..

χα χα i know υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια :hahaha: :bleh:
απλά για μένα τουλάχιστον για τώρα δεν ήρθε η ώρα ακόμα για αυτό.

Και ναι το post που λες εγώ το είχα κάνει αλλά κοίτα έχω δυο κολλητές,
μας δένουν ισχυροί δεσμοί φιλίας. Όταν πειράξουν κάποια από τις κολλητές μου
είναι σαν να πείραξαν και εμένα

οσο για τις νοσοκομες, μην παραπονιεσαι γιατι εχεις μεγαλο advantage σε σχεση με τις αλλες γυναικες. Ειναι απο τα πιο moe επαγγελματα που υπαρχουν.. You should be glad!!

:Blissfull:

απλά όλες όσες κάνουν το επάγγελμα της Νοσηλεύτριας δεν είναι τέλειες, υπολόγισε και αυτό...

συν ότι εγώ προτιμώ τα κλισέ του πυροσβέστη και του μπάτσου :bleh: (j/k)

rrmr.png

#3928 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:47

συν ότι εγώ προτιμώ τα κλισέ του πυροσβέστη και του μπάτσου :bleh: (j/k)

YMCA.. YMCA...

πρωην διαβιβαστης σου κανει? software developer που ειμαι τωρα μαλλον δεν εχουμε περαση...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3929 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:53

YMCA.. YMCA...

πρωην διαβιβαστης σου κανει? software developer που ειμαι τωρα μαλλον δεν εχουμε περαση...

:rofl: oh!God θα με κάνεις να πάω από τα γέλια.
Όντως έχεις πιει πολύ απόψε :P
Συνιστώ ξεκούραση και ελληνικό βαρύ καφεδάκι :Blissfull:

rrmr.png

#3930 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 03:52

5 παρά 10 το πρωί και τι βλέπω:12+1 καμένοι ονλάιν.:terror2:Πω πώ.μάλλον το Κ.Ε.Η.Κ. δεν φτάνει εδώ,πρέπει να υδρηθεί κόμμα ξενύχτιδων του anime.:deadga6:Έχει και Χάιλάντερ η τηλεόραση από πάνω:deadga6:Τι άλλο πρόκειται να δώ ο άνθρωπος?
Δημοσιευμένη  εικόνα