Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:37
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:41
Mια φορά δοκίμσασα να κατεβάσω δυο επεισόδια από μια συγκεκριμένη anime σειρά (από One Piece αν θυμάμαι καλά) από το ίδιο fansub group. Το ένα επεισόδιο το έβαζα να κατεβαίνει από IRC. To άλλο από torrent, μερικά λεπτά μετά απ' αυτό που κατέβαινε από IRC. Παρόλα αυτά το επεισόδιο που έβαλα να κατεβαίνει από torrent κατέβηκε πρώτο και το άλλο από IRC κατέβηκε μερικά λεπτά αργότερα.
Γι' αυτό προτιμήστε torrent (εκτός κι αν κάποιο anime μπορείτε να το βρείτε μόνο από IRC).
Eλπίζω να το λες για πλάκα ειδάλλως θα περάσεις από Ιερά Εξέταση του Lucky Star Fan Club.Καλύτερα. No Lucky Star = Better Life.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:47
Επισης ενα καλο πλεονεκτημα που εχει το irc σε σχεση με τα connectios ειναι οτι επειδη κανει μονο μια συνδεση surfαρεις και πιο γρηγορα....
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:50
Lucky Star IS A WAY OF LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eλπίζω να το λες για πλάκα ειδάλλως θα περάσεις από Ιερά Εξέταση του Lucky Star Fan Club.

θΕΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 22
"Ι am ALSO a lolikon"....
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:01
Άκου να δεις τι ακριβώς έγινε.Εκεί έμπαινα κανά 2-3μηνο για να κατεβάσω το Blue Dragon.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Πριν καμιά βδομάδα μπήκα να κατεβάσω τα καινούρια επεισόδια(είχα μπει και τη προηγούμενη μέρα χωρίς πρόβλημα)Με το που μπαίνω πάω λίγο τουαλέτα και όταν γυρνάω βλέπω ότι με είχαν κάνει kick.Δε κατάλαβα γιατί και ξαναμπήκα.Τότε μου λέει ο operator:''Read the rules or go away,greek'' κάπως έτσι τελοσπάντων.Το greek που είπε με νευρίασε αλλά δεν είπα τίποτα.Πάω διαβάζω τους κανόνες.Εκεί έλεγε μόλις τους διαβάσεις να γράψεις τη φράση I prefer a small dick over being friends with ginge or zeldais! για να δείξεις ότι τους διάβασες.Ορίστε και οι κανόνες ILA Fansubs .Δεν την έγραψα και μετά από λίγο μου λέει ''ακόμα'' και επειδή είχα νευριάσει βγήκα από το channel.Τότε μου στέλνει πμ και μου λέει running=one month ban και του λέω thanks,αυτός τότε one more month because you pm'd me.Want more?Και του λέω ναι και μου λέει October end then.Τέσπα πιστεύω το παλικάρι είναι τουλάχιστον μ... μη πω και με περικεφαλαία.
αχ Jiraiya πως σε νιώθω.Το χειμώνα που μας πέρασε έφαγα δίμηνο ban από τους Baka-Anime.
Τέσπα όταν το έφαγα κατέβαζα ωραία και καλά κάποιο ep από Candidate for Goddess,
μετά πάω να κατεβάσω το επόμενο ep και εντωμεταξύ χτυπάει τηλέφωνο. Φεύγω μπροστά
από το pc και γυρνάω και με είχαν πετάξει έξω. Πάω να ξαναμπώ, με το που μπαίνω
μου έρχεται ένα ωραιότατο μήνυμα στα αγγλικά πάντα που έλεγε
και πάρε με έξω. Το πως ένιωσα δεν λέγεται, στάνταρ είχα γίνει πιο κόκκινη από πατζάρι
από τα νεύρα μου, άσε που δεν είχα καταλάβει και τι είχα κάνει για να μου μιλήσει έτσι ο τύπος.
Τέλος πάντων την επόμενη μέρα όταν δοκίμασα να μπω πάλι είδα ότι είχα φάει ban
και η απορία για το τι είχα κάνει λάθος τότε ακόμα παραμένει
Εντάξει βέβαια δεν έσκασα και πολυασχοληθώ τότε.
Πάντος παλιότερα που από Baka-Anime είχα κατεβάσει 2 άλλα anime δεν είχα κανένα πρόβλημα,
και σε άλλα κανάλια που έχω μπεί ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο prob
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:06
κατσε γιατι ανυπ9μονω να δω τι θασ γραψει η sexy νοσοκομα του φορουμ... κατι απανταει εδω και αρκετα λεπτα..
zoommm
Kαι το σωστό είναι ότι θέλω να υποστηρίζω ότι είχα prob με το modem μου
και με πέταξε έξω την ώρα που έκανα το post
ναι ναι έχω και εγώ προσωπική ζωή πως να το κάνουμε
μάλλον πρέπει να αναμετρηθούμε στο πόσο ήπιαμε απόψε
είχαμε επέτειο χρόνου απόψε.... τέσπα δεν έχει να λέει
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:19
Eλπίζω να το λες για πλάκα ειδάλλως θα περάσεις από Ιερά Εξέταση του Lucky Star Fan Club.
Lucky Star=θρησκεία
Konata=Θεά
Εμείς(Jiraiya,Vetus,Mr Ayu Mania κτλ)=πιστοί
Υπόλοιποι=θα καούν στη κόλαση
Και κάτι άλλο δείτε αυτό απλά

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:19
Edit: Ρε Jiraiya... κι εδώ τον έβαλες το μπαρμπα-Sailor Moon;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:27
Lucky Star=θρησκεία
Konata=Θεά
Εμείς(Jiraiya,Vetus,Mr Ayu Mania κτλ)=πιστοί
Υπόλοιποι=θα καούν στη κόλαση
Προτιμώ την κόλαση
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:29
ήθελα γρήγορα τα δυο last ep από Candidate for Goddess....d.neko-angel, τι τους βρίσκεις των Baka-Anime; Από τα χειρότερα ripping groups... Τώρα αν έχουν κι αυτοί ευέξαπτο operator, ένας λόγος παραπάνω για να τους φτύσεις.
Jiraiya συγχαρητήρια μόλις μου έδωσες έναν λόγο να βλέπω εφιάλτες απόψε...Spoiler:
μονο και μονο που φαντάζομαι την μεταμόρφωση ανατριχιάζω
με χάνεται
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:30
time to move on my dear...είχαμε επέτειο χρόνου απόψε.... τέσπα δεν έχει να λέει
ενας χρονος is too much.. αν θυμαμαι καλα, τα ειχες παρει αγρια με καποιον και το ειχες δηλωσει προσφατα στο "ποιον μισω αυτη τη βδομαδα" thread. Εσυ δεν ησουν? correct me if I am wrong..
οσο για τις νοσοκομες, μην παραπονιεσαι γιατι εχεις μεγαλο advantage σε σχεση με τις αλλες γυναικες. Ειναι απο τα πιο moe επαγγελματα που υπαρχουν.. You should be glad!!
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:43
time to move on my dear...
ενας χρονος is too much.. αν θυμαμαι καλα, τα ειχες παρει αγρια με καποιον και το ειχες δηλωσει προσφατα στο "ποιον μισω αυτη τη βδομαδα" thread. Εσυ δεν ησουν? correct me if I am wrong..
χα χα i know υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια
απλά για μένα τουλάχιστον για τώρα δεν ήρθε η ώρα ακόμα για αυτό.
Και ναι το post που λες εγώ το είχα κάνει αλλά κοίτα έχω δυο κολλητές,
μας δένουν ισχυροί δεσμοί φιλίας. Όταν πειράξουν κάποια από τις κολλητές μου
είναι σαν να πείραξαν και εμένα
απλά όλες όσες κάνουν το επάγγελμα της Νοσηλεύτριας δεν είναι τέλειες, υπολόγισε και αυτό...οσο για τις νοσοκομες, μην παραπονιεσαι γιατι εχεις μεγαλο advantage σε σχεση με τις αλλες γυναικες. Ειναι απο τα πιο moe επαγγελματα που υπαρχουν.. You should be glad!!
συν ότι εγώ προτιμώ τα κλισέ του πυροσβέστη και του μπάτσου
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:47
YMCA.. YMCA...συν ότι εγώ προτιμώ τα κλισέ του πυροσβέστη και του μπάτσου
(j/k)
πρωην διαβιβαστης σου κανει? software developer που ειμαι τωρα μαλλον δεν εχουμε περαση...
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 02:53
YMCA.. YMCA...
πρωην διαβιβαστης σου κανει? software developer που ειμαι τωρα μαλλον δεν εχουμε περαση...
Όντως έχεις πιει πολύ απόψε
Συνιστώ ξεκούραση και ελληνικό βαρύ καφεδάκι
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 03:52