Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 15 August 2010 - 16:30
Posted 15 August 2010 - 16:38
Οσο αφορα Λινουξ εναντιον Παραθυρα ,δεν κοιταω την κοντρα επειδη ακριψ\βως το 1 κοστιζει αμεσως ειωνεκτει του αλλου.Δεν απαξιωνω τα Λινουξ ,αλλωστε και χρηστης Λινουξ ειμαι.
Νομιζω δεν εχεις διαβασει τα κατα καιρους contest που γινονται για το πιο Γρηγορο hacking σε OS X .Που το ρεκορ πλεον ειναι κοντα στα 3 δευτερα.Απλα να μπει σε μια ιστοσελιδα με το pc ο Hacker και πηρε 100% ελενχο ο χακερ.
Ο Μαι ναι τα framework στα Windows ειναι για τα μπαζα μιας και εμνεις στα Μακ πρεπει να κανουμε πορτ εφαρμογες γιατι κανενας δεν θα κατσει να φτιαξει native εφαρμογες στα Μακ.
@Tensi οντως τωρα που το λες το κανω συχνα αυτο το λαθος
Edit: Και τοτε γιατι συμπεριφερεσε σαν φανμποι που ξεχωριζει τα καλυντικα απο τα OS απο τα Caps?
Posted 15 August 2010 - 16:42
Posted 15 August 2010 - 16:43
Το σκότωσε η Oracle... Το OpenSolaris τουλάχιστον.My money on Solaris
Posted 15 August 2010 - 16:51
[quote name='http://www.haiku-os.org/'] Inspired by the BeOS[/QUOTE]
huh;Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 15 August 2010 - 16:53
Το οτι μιλαμε για OS και οχι καλυντικα νομιζω το καταλαβαινεις.Αλλα να μου πεις μονο για καλυντικα αξιζουν τα Μακ.
Οσο αφορα Λινουξ εναντιον Παραθυρα ,δεν κοιταω την κοντρα επειδη ακριψ\βως το 1 κοστιζει αμεσως ειωνεκτει του αλλου.Δεν απαξιωνω τα Λινουξ ,αλλωστε και χρηστης Λινουξ ειμαι.
Νομιζω δεν εχεις διαβασει τα κατα καιρους contest που γινονται για το πιο Γρηγορο hacking σε OS X .Που το ρεκορ πλεον ειναι κοντα στα 3 δευτερα.Απλα να μπει σε μια ιστοσελιδα με το pc ο Hacker και πηρε 100% ελενχο ο χακερ.
Ο Μαι ναι τα framework στα Windows ειναι για τα μπαζα μιας και εμνεις στα Μακ πρεπει να κανουμε πορτ εφαρμογες γιατι κανενας δεν θα κατσει να φτιαξει native εφαρμογες στα Μακ.
@Tensi οντως τωρα που το λες το κανω συχνα αυτο το λαθος
Edit: Και τοτε γιατι συμπεριφερεσε σαν φανμποι που ξεχωριζει τα καλυντικα απο τα OS απο τα Caps?
Μετά από αυτό έγραψα "trolling aside" so rage some mawr. Αυτό που λες δεν βγάζει κανένα νόημα για το Gnu/Linux, για καποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι Gnu/Linux για σένα είναι το Ubuntu...
Τα έχω διαβάσει δεν λένε κάτι... Στα δύο τελευταία το hacking έχει γίνει μέσω του flash...
Για μια ακόμα φορά δεν ξέρεις τι λες, μία λέξη για να το τελειώνουμε (αν θες να το συνεχίσεις αυτό ψάξε μόνος σου) Cocoa... H δυνατότητα porting είναι ένα +... Πόσα crackarismena προγράμματα έχεις στα Windows και αν πεις κανένα λες στεγνά ψέματα.
Επαναλαμβάνω, δεν χρησιμοποιώ Mac OS X και δεν έχω καμία συσκευή της Apple. Μην προσπαθείς να καλύψεις την αμάθεια σου με το να με κατονομάζεις φάνμπόι. Σίγουρα σπούδασες προγραμματισμό; μπας και μας δουλεύεις όλους...
Haiku OS is giving a retro-spective to the OS world.
Posted 15 August 2010 - 20:27

*waving intensifies*
Posted 15 August 2010 - 21:50
Posted 15 August 2010 - 21:53

*waving intensifies*
Posted 15 August 2010 - 22:15
Posted 15 August 2010 - 22:21