Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 10:35
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 11:47
http://www.paysafecard.com/gr/
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 12:12
Υπαρχει η PaySafe καρτα που μπορεις να χρεισιμοπεισεις αλλα δεν συνεργαζονται ολοι μαζι της
http://www.paysafecard.com/gr/
OK thnx. Δεν το είχα checkάρει αυτό.
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 12:23
Από το μικρότερο ipod ως το ισχυρότερο mac για να μην πιάσουμε το ipad καλύτερα.
Δεν ξέρω αν φταίει η χώρα μας για αυτό,αλλά ναι,είναι απο αρκετά εως πολύ οικονομικά ασύμφορο να πάρεις ενα mac όντας ένας casual user.
Είναι και η "κόντρα στο ρευμα" πολιτική της apple όσον αφορά το software,αλλά ας μην το κουράσω,άλλωστε η εγκατάσταση windows σε mac είναι ευκολότερη από ποτέ .
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 14:32
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 14:45
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 14:49
Gbak μπορει να μην ειμαι OS Designer αλλα ειμαι Programmer και επετρεψε ου να ξ μερικα πραγματα.Δεν υπαρχει τομεας πλεον στα MACαρονια που να υπερτερει στα Windows.Και απο την κοντρα βγαζω τα Linux λογο των Freeware διανομων του
Το επαγγέλεστε ή το διαφημίζεται;
MAC (καλλυντικά) <> Mac (multimedia)
Trolling aside, ως σοφότερος απο εμένα (...) θα έπρεπε να ξέρεις ότι τo Mac OS X σε αντίθεση με το Classic είναι καθαρό unixoειδες με κανονική terminal και όλο το robust συστημα. Θα ήθελα να μου διευκρινήσεται ποιοι είναι αυτοί οι αναθεματισμένοι τομείς, συγκεκριμένα λόγω του παραπάνω ότι open-source application υπάρχει από τον BSD και τον Gnu/Linux κόσμο γίνεται εύκολα ported.
Όσο για αυτό "Και απο την κοντρα βγαζω τα Linux λογο των Freeware διανομων του": it doesn't make sense.
Το Flash μπορεί να έχει χίλια μύρια κακά, αλλα μαζί με την java είναι δυο απο τις ελάχιστες multios πλατφόρμες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας προγραμματιστής και για αυτό έχουν εξαπλωθεί τόσο. Το να το σνομπάρει με το έτσι θέλω, δείχνει απλά οτι στο βωμό της απόλυτης σταθερότητας του συστηματός της απλά δεν προσφέρει αυτά που ζητάνε οι πελάτες της. Γιατι αν τους άκουγε θα είχε ως επιλογή την flash, με τις κατάλληλες προειδοποιήσεις, οτι καθιστά το σύστημα λιγότερο αποδοτικό και ασταθές.. Αλλα Oh well Steve Jobs prevails!
Για το web υπάρχουν τα διεθνή στανταρντ, πιο βρώμικη λύση απο το flash δεν υπάρχει... Επίσης μην μπερδευόμαστε δεν το κάνει στο βωμό της σταθερότητας αλλά του ανταγωνισμού στα format των δύο εταιριών.
Δεν είμαι με την Apple, ούτε με τα Windows μην θεοποιήτε καμία απτις δύο, στην τελική εταιρίες ειναι, αλλα όχι και τα Windows καλύτερη πλατφόρμα για developing...
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 14:55
ηδη φανταζομαι τον τιτλο του νεου thread του pink boy
"τι λειτουργικο συστημα να διαλεξω MS Windows,Apple ή Linux?"
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 14:56
ηδη φανταζομαι τον τιτλο του νεου thread του pink boy
"τι λειτουργικο συστημα να διαλεξω MS Windows,Apple ή Linux?"
Μες στο μυαλό μου είσαι.
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 15:56
Το επαγγέλεστε ή το διαφημίζεται;
MAC (καλλυντικά) <> Mac (multimedia)
Tο εγραψα με κεφαλαια για να ξεχωρισει απο την υπολοιπη λεξη(MACαρονια)
Trolling aside, ως σοφότερος απο εμένα (...) θα έπρεπε να ξέρεις ότι τo Mac OS X σε αντίθεση με το Classic είναι καθαρό unixoειδες με κανονική terminal και όλο το robust συστημα. Θα ήθελα να μου διευκρινήσεται ποιοι είναι αυτοί οι αναθεματισμένοι τομείς, συγκεκριμένα λόγω του παραπάνω ότι open-source application υπάρχει από τον BSD και τον Gnu/Linux κόσμο γίνεται εύκολα ported.
Αμα μου δειξεις πανω απο 0,1% χρηστων που να χρεισειμοποιουν Shell σε Παραδεχομαι.Επεισης που ειναι ανωτερα τα μακ απο τα Παραθυρα δεν μας εξηγησες.
+ Mono ported θα βρεις στα μακ εφαρμογες γιατι απλα κανεις δεν ασχολειτε να φτιαξει προγραμματα σαυτα
Όσο για αυτό "Και απο την κοντρα βγαζω τα Linux λογο των Freeware διανομων του": it doesn't make sense.
Οτι Απλα ειναι τζαμπα.Δενμπορεις να συκρινεις το Τζαμπα με κατι που πληρωνεις.
Δεν είμαι με την Apple, ούτε με τα Windows μην θεοποιήτε καμία απτις δύο, στην τελική εταιρίες ειναι, αλλα όχι και τα Windows καλύτερη πλατφόρμα για developing...
Μαλλον δεν εχεις ακουσει για το Visual Studio και το Multiplatforming του .net framework
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:02
Ασχετο, αλλα γιατι γράφεις συνεχεια το χρησιμοποιουν ---> χρεισειμοποιουν ??
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:11
Tο εγραψα με κεφαλαια για να ξεχωρισει απο την υπολοιπη λεξη(MACαρονια)
Εξακολουθεί να είναι λάθος...
Αμα μου δειξεις πανω απο 0,1% χρηστων που να χρεισειμοποιουν Shell σε Παραδεχομαι.Επεισης που ειναι ανωτερα τα μακ απο τα Παραθυρα δεν μας εξηγησες.
+ Mono ported θα βρεις στα μακ εφαρμογες γιατι απλα κανεις δεν ασχολειτε να φτιαξει προγραμματα σαυτα
Pardon, εσύ είπες ότι τα παράθυρα είναι καλύτερα απο τα μακ σε όλους τους τομείς, εσύ πρέπει να εξηγήσης. Το ότι είναι unix-like δεν σημαίνει ότι είναι μόνο για το shell στενομυαλε, δείχνεις πόσο άχρηστος είσαι... Το όλο σύστημα είναι πιο robust γιατί βασίζεται στην λογική everything is a file και άρα δεν έχει ανάγκε την registry ουτε administrator rights, το κάθε προγραμμα δε λόγω αυτής της λογικής είναι απομονομένω από το υπόλοιπο σύστημα...
Δεν έχει σημασία αν ασχολειται κανείς ή όχι για μια ακομη φορα γενικολογείς χωρίς να γνωρίζεις... Εφαρμογές για το Mac OS X υπάρχουν και πολλά native αλλά και όλα τα open-source projects σε αντιθεση με τα windows που ο κωδικας πρέπει να είναι γραμμενος προσεχτικά για να τρέχει και εκει. Ασε που τα API's για την C έχουν πεθάνει στα Windows στο βωμό της προώθησης της C#,
Οτι Απλα ειναι τζαμπα.Δενμπορεις να συκρινεις το Τζαμπα με κατι που πληρωνεις.
Seriously, αυτό είναι το μόνο που έχεις να πεις; Το ότι είναι και τα δύο Operating System δεν μετράει αλλά το ένα το απορίπτεις επειδή παρέχεται ελεύθερα (δεν παρέχεται τζάμπα) με τον κωδικα ανοιχτό για εσένα να τον διαβάσεις, μπας και ξεστραβωθείς καθολου. Shame on them...
Μαλλον δεν εχεις ακουσει για το Visual Studio και το Multiplatforming του .net framework
Και φυσικά έχω ακούσει, εσύ έχεις καταλάβει ότι εξαρτάσε από μια εταιρία και τα propriatary API's της τα οποία μπορεί να τα αλλάξει ανα πάσα στιγμή και πολύ απλα να μην δουλευει το προγραμμα που εγραψες όπως προοριζόταν; Επίσης έχεις καταλάβει την άμεση εξάρτηση του .net με το Windows Server kai to Windows framework in general που ειναι και τα δύο για τα μπάζα.
Συγκεντρώσου μόνο οι μετριοπαθείς χρεισιμοποιούνε Winblows για development.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 15 Αύγουστος 2010 - 16:29
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:19
Εγώ θα κάτσω στην γωνία και θα κοιτάω.
Μπορεί και όχι
Επειδή αναμένεις ότι κάτι free (με την έννοια "ελεύθερο" κυρίως, όχι "δωρεάν") θα είναι εξ ορισμού κατώτερο ή επειδή έχεις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από το εμπορικό λογισμικό;Οτι Απλα ειναι τζαμπα.Δενμπορεις να συκρινεις το Τζαμπα με κατι που πληρωνεις.
/grammar_nazism on
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:29
Angroid.gr Android à la Ελληνικά