Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#36676 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:30

Σωστός για την διορθωσή, δεν είναι Mac OS X VS Windows είναι ο ηλίθιος φανμπόισμός που μου την σπάει, είναι που είναι κάτι σκατά μην προσπαθείς να το θεοποιήσης.

#36677 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:38

Το οτι μιλαμε για OS και οχι καλυντικα νομιζω το καταλαβαινεις.Αλλα να μου πεις μονο για καλυντικα αξιζουν τα Μακ.

Οσο αφορα Λινουξ εναντιον Παραθυρα ,δεν κοιταω την κοντρα επειδη ακριψ\βως το 1 κοστιζει αμεσως ειωνεκτει του αλλου.Δεν απαξιωνω τα Λινουξ ,αλλωστε και χρηστης Λινουξ ειμαι.

Νομιζω δεν εχεις διαβασει τα κατα καιρους contest που γινονται για το πιο Γρηγορο hacking σε OS X .Που το ρεκορ πλεον ειναι κοντα στα 3 δευτερα.Απλα να μπει σε μια ιστοσελιδα με το pc ο Hacker και πηρε 100% ελενχο ο χακερ.

Ο Μαι ναι τα framework στα Windows ειναι για τα μπαζα μιας και εμνεις στα Μακ πρεπει να κανουμε πορτ εφαρμογες γιατι κανενας δεν θα κατσει να φτιαξει native εφαρμογες στα Μακ.

@Tensi οντως τωρα που το λες το κανω συχνα αυτο το λαθος

Edit: Και τοτε γιατι συμπεριφερεσε σαν φανμποι που ξεχωριζει τα καλυντικα απο τα OS απο τα Caps?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#36678 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:39

Haiku OS > All

#36679 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:42

My money on Solaris
Δημοσιευμένη  εικόνα

#36680 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:43

My money on Solaris

Το σκότωσε η Oracle... Το OpenSolaris τουλάχιστον.

#36681 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:51

[quote name='meidei']Haiku OS > All[/QUOTE]

[quote name='http://www.haiku-os.org/'] Inspired by the BeOS[/QUOTE]

Posted Image huh;:hmmm:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#36682 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:53

Το οτι μιλαμε για OS και οχι καλυντικα νομιζω το καταλαβαινεις.Αλλα να μου πεις μονο για καλυντικα αξιζουν τα Μακ.

Οσο αφορα Λινουξ εναντιον Παραθυρα ,δεν κοιταω την κοντρα επειδη ακριψ\βως το 1 κοστιζει αμεσως ειωνεκτει του αλλου.Δεν απαξιωνω τα Λινουξ ,αλλωστε και χρηστης Λινουξ ειμαι.

Νομιζω δεν εχεις διαβασει τα κατα καιρους contest που γινονται για το πιο Γρηγορο hacking σε OS X .Που το ρεκορ πλεον ειναι κοντα στα 3 δευτερα.Απλα να μπει σε μια ιστοσελιδα με το pc ο Hacker και πηρε 100% ελενχο ο χακερ.

Ο Μαι ναι τα framework στα Windows ειναι για τα μπαζα μιας και εμνεις στα Μακ πρεπει να κανουμε πορτ εφαρμογες γιατι κανενας δεν θα κατσει να φτιαξει native εφαρμογες στα Μακ.

@Tensi οντως τωρα που το λες το κανω συχνα αυτο το λαθος

Edit: Και τοτε γιατι συμπεριφερεσε σαν φανμποι που ξεχωριζει τα καλυντικα απο τα OS απο τα Caps?

Μετά από αυτό έγραψα "trolling aside" so rage some mawr. Αυτό που λες δεν βγάζει κανένα νόημα για το Gnu/Linux, για καποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι Gnu/Linux για σένα είναι το Ubuntu...

Τα έχω διαβάσει δεν λένε κάτι... Στα δύο τελευταία το hacking έχει γίνει μέσω του flash...

Για μια ακόμα φορά δεν ξέρεις τι λες, μία λέξη για να το τελειώνουμε (αν θες να το συνεχίσεις αυτό ψάξε μόνος σου) Cocoa... H δυνατότητα porting είναι ένα +... Πόσα crackarismena προγράμματα έχεις στα Windows και αν πεις κανένα λες στεγνά ψέματα.

Επαναλαμβάνω, δεν χρησιμοποιώ Mac OS X και δεν έχω καμία συσκευή της Apple. Μην προσπαθείς να καλύψεις την αμάθεια σου με το να με κατονομάζεις φάνμπόι. Σίγουρα σπούδασες προγραμματισμό; μπας και μας δουλεύεις όλους...

Haiku OS is giving a retro-spective to the OS world.

#36683 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 16:54

Posted Image huh;:hmmm:

Μπί-όου-ες.
Το φετίχ μου.

#36684 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 20:27

Και εντομεταξυ αυτη τη "συζυτηση" τι ανοιξα εγω...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#36685 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 21:00

http://psb.gr/

οποιος αντέξει πάνω απο ένα λεπτό να το κοιτάει τον κερνάω σουβλάκι

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#36686 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 21:18

^Δεν θελω να παθω επιληψια.

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#36687 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 21:50

Τα παρακολούθησα για δυο λεπτά περίπου γι' αυτό και θα κεράσω τον εαυτό μου. Θα καταβροχθίσω λοιπόν ενα κοτοπουλάκι.

#36688 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 21:53

Και εγω δεν ειχα προβλημα, αλλα βαριεμαι να το κοιταξω για ενα ολοκληρο λεπτο και εχω σημαντικοτερα πραγματα να κανω. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#36689 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 22:15

Testing my new Sig.Do u like it?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#36690 didimakia