Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 22:05

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 22:18
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZxkFHCHu1p4[/media]
Ρησπεκτ στο parody και στη σκηνή που διάλεξαν. Αν και η original σκηνή είναι πιο αστεία και από το parody.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 22:24
Μου χαλασε το OSX και αναγκαζομαι να μπαινω απο Windows
.
Τι περιμενες απο τα ελλατοματικα μηχανακια του Στεφανου Εργασιες(Steve Jobs) .
All Hail Bill....em Lelouch
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 23:14
Τι περιμενες απο τα ελλατοματικα μηχανακια του Στεφανου Εργασιες(Steve Jobs) .
All Hail Bill....em Lelouch
Πιστευω να κανεις πλακα, ετσι;
Mac prevails in any way! Το πως χαλασε μου ειναι ακομα αγνωστο (μαλλον επειδη το κακοποιουσα).
Αν δεν ηταν μακ το σιγουρα ειναι οτι θα χαλαγε γρηγοροτερα.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 23:37
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 23:39
/διαφήμιση toyota
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 23:52
Καθολου πλακα.Mac is Crap.You got a CrapMac xD They are only marketing no job
Μπα... PC = Piece of Crap. That's how I see it.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 23:54
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 23:56
Εκτός και αν μιλάμε για σχέδια,designing που τα mac υπερέχουν χαλαρά.
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 02:48
@alxdxo Μεγαλύτερο μαρκετινγκ και licensing από την Microsoft δεν υπάρχει, ο μόνος τρόπος να ανταγωνιστή η Apple στην δικτατορία των licenses ήταν/είναι να επιτεθεί με exclusive hardware απο την ίδια.
@meidei Αυτό που πουλάει πια η Apple δεν είναι η αποκληστικότητα καλύτερου hardware (που ποτέ δεν υπήρχε) αλλά το OS μαζί με μία αντικειμενικά ποιοτική κατασκευή (τα χαλάει τώρα τελευταία αλλα σίγουρα είναι πιο robust από κάθε άλλο λαπτοπ της αγοράς. Τα desktop είναι στην κρίση του καθενός.)
@kyoshuke Statistics, real facts, μην λέμε απλά για να λέμε ότι ακούμε... Η apple λόγω της ανταγωνιστικότητας αναγκάζεται να κατεβάσει τις τιμές και να δημιουργήσει καινουργιες υποκατηγορίες (ie ότι έγινε με το macbook και το macbook pro)
Δεν είμαι υποστηρικτής καμιάς εταιρίες όλες για το συμφέρον δουλεύουν, δεν χρεισιμοποιώ mac os x αλλά είναι ακρως καλύτερο από τα Windows ότι και να κάνουμε. To back this up, ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές του κόσμου χρεισιμοποιεί mac (http://www.zedshaw.com) και Gnu/Linux σε extreme ποια περιπτώσεις.
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 05:40
Και μιλώντας για Plawres Sanshiro το 'χετε τσεκάρει αυτό (αν και το 'χα πετύχει παλιότερα είπα να το ποστάρω κι εδώ μια) ;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6n1nZd5aCec[/youtube]
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 06:22
Έλα μωρέ, τη γνώμη μας λέμε.. Δεν χρειάζεται να είσαι OS Designer για να έχεις προτιμηση σε κάποιο λειτουργικό σύστημα. Κάθε ένας με κάποιο βολεύεται και κάποιο το κοιτάει με μισό μάτι.Αρχίσανε να μιλάνε πάλι όλοι οι OS designers να κρίνουν και να κατακρίνουν (εχμ τρολλάρουν) για μία ακόμα φορα.
@kyoshuke Statistics, real facts, μην λέμε απλά για να λέμε ότι ακούμε... Η apple λόγω της ανταγωνιστικότητας αναγκάζεται να κατεβάσει τις τιμές και να δημιουργήσει καινουργιες υποκατηγορίες (ie ότι έγινε με το macbook και το macbook pro)
Apple MacBook 13.3'' 2.26GHz/2GB/250GB
Intel Core 2 Duo 2.26 GHz, Μνήμη: 2 GB, Σκληρός δίσκος: 250 GB, Οθόνη: 13.3 in, Ανάλυση: 1280x800 WXGA, Κάρτα γραφικών: GeForce 9400M, DVD-RW, Mac OS X
(Απο Skroutz)
ΑΠΟ 965 ευρώ.. Νομίζω πως και οι 2 ξέρουμε πολύ καλά τι "συμβατικό laptop με συμβατικό desing) παίρνει κάποιος με τα ίδια λεφτά έτσι; Και δεν πιάνω καν τα macbook pro.
iPhone 3gs 500 ευρώ, iPhone 4 1000 ευρώ.
Μπορεί στο αμέρικα και στις άλλες "πολιτισμένες χώρες" να μπορείς να πάρεις ένα προιόν της apple χωρίς να ξεπουλήσεις όλη την προίκα σου, αλλα στο Ελλάντα η τιμολογιακή πολιτική της apple είναι για κλάματα.
Τέλος για όνομα του θεού ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ FLASH επιτέλους! Ας ρίξουν 2 εκατοστά τη μύτη απο εκεί που την έχουν και ας κάνουν κάτι που μόνο θετικό θα είναι για τους χρήστες τους..Έχουν το καλύτερο λειτουργικό απο κάθε άποψη, και κάθονται με τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους.. let them be..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 06:48
Η κατάσταση στην Ελλάδα και τα μαύρα κοστολόγια που δεν περνάνε απο την ίδια την apple δεν με αφορούν. Όσο όπως ανέφερα και η ίδια η εταιρία που τα προμηθεύετε και τα μεταπουλά, τα νούμερα που παρουσιάζεις δεν είναι στατιστική. Στην Αμερική η apple ανταγωνίζεται οικονομικά την dell (θα πρέπει να λεει κάτι).
Στην γενικότερη πολιτική της εταιρίας η μόνη κίνηση που φαντάζει σωστή είναι να σνομπάρι το flash, άλλο αν δεν το κάνει για τους σωστούς λόγους, το flash είναι το propriatary καρκίνομα του διαδικτύου.
We are better without it.
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 07:48
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 10:20
Καταρχάς καλημέρα.
Η κατάσταση στην Ελλάδα και τα μαύρα κοστολόγια που δεν περνάνε απο την ίδια την apple δεν με αφορούν. Όσο όπως ανέφερα και η ίδια η εταιρία που τα προμηθεύετε και τα μεταπουλά, τα νούμερα που παρουσιάζεις δεν είναι στατιστική. Στην Αμερική η apple ανταγωνίζεται οικονομικά την dell (θα πρέπει να λεει κάτι).
Στην γενικότερη πολιτική της εταιρίας η μόνη κίνηση που φαντάζει σωστή είναι να σνομπάρι το flash, άλλο αν δεν το κάνει για τους σωστούς λόγους, το flash είναι το propriatary καρκίνομα του διαδικτύου.
We are better without it.
Στατιστικά ή όχι, τα νούμερα που παρουσιάζω είναι τα χρήματα που πρέπει να πληρώσω εγώ για να αποκτήσω ένα Macbook. Αν ήμουν Αγγλος θα το έβλεπα αλλιώς. Δυστυχώς όμως οποιος μένει Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να προτιμήσει τα Mac, και εμένα αυτό με αφορά αρκετά μάλιστα. Είμαι ένας απλός χρήστης και δεν έχω ούτε τη διάθεση ούτε την οικονομική άνεση να δίνω τα διπλά λεφτά για το ίδιο υλικό "με λίγο καλύτερες επιδόσεις και apple design".
Αν για τον επαγγελματία είναι διαφορετικά τα πράγματα (που δεν νομίζω) δεν είναι οι επαγγελματίες που ορίζουν την αγορά.
Το Flash μπορεί να έχει χίλια μύρια κακά, αλλα μαζί με την java είναι δυο απο τις ελάχιστες multios πλατφόρμες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας προγραμματιστής και για αυτό έχουν εξαπλωθεί τόσο. Το να το σνομπάρει με το έτσι θέλω, δείχνει απλά οτι στο βωμό της απόλυτης σταθερότητας του συστηματός της απλά δεν προσφέρει αυτά που ζητάνε οι πελάτες της. Γιατι αν τους άκουγε θα είχε ως επιλογή την flash, με τις κατάλληλες προειδοποιήσεις, οτι καθιστά το σύστημα λιγότερο αποδοτικό και ασταθές.. Αλλα Oh well Steve Jobs prevails!
Καλημέρα
Angroid.gr Android à la Ελληνικά