well πάντα κέντρο ατυχημάτων ήταν η τρύπα αν το καλοσκευτείς
truw dat
Posted 25 June 2010 - 09:07
well πάντα κέντρο ατυχημάτων ήταν η τρύπα αν το καλοσκευτείς

Posted 25 June 2010 - 09:14
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 25 June 2010 - 10:17
ΑμμοχωστοςΚαταλαβαίνω στο πολύ λίγο , είχα πάει μαζί με την γυναίκα του θείου μου έξω από το σπίτι της ( 50 μέτρα τους χώριζε ο φράκτης που απαγορευόταν να περάσει ) και είχε κάτσει και έκλαιγε σιωπηλά . Είναι τρομερό το πώς μπορούν κάποιοι άνθρωποι να κάνουν το μπάνιο τους και να διασκεδάζουν και , άμα γυρίσουν λίγο το κεφάλι τους , να βλέπουν πίσω τους μια πόλη φάντασμα και στρατιώτες . Δεν θυμάμαι που είχαμε πάει , ήταν πραγματικά μια πόλη με πανύψηλα κτήρια εγκαταλελειμμένη και καθόλου ζωή . Είναι από τις πολύ δυνατές εικόνες που έχω δει στη ζωή μου ….
Posted 25 June 2010 - 11:11

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted 25 June 2010 - 11:21
Posted 25 June 2010 - 11:23
O ένας Mαγιόρκα, η άλλη Ιαπωνία... Κρίση σου λένε μετά.
Posted 25 June 2010 - 11:25
Posted 25 June 2010 - 11:27
Posted 25 June 2010 - 11:33
Μην ζηλεύεις δεν πρόκητε να πάω ποτέ!!Τώρα που δουλεύω το καλοκαίρι έχω βγάλει ως τώρα 200 ευρώ!!Οπότε θέλω άλλα 15 χρόνια δουλείας για να πάω ταξίδι στην Ιαπωνία!!Τόσοοοο καλά!!Είμαι για να με κλαίνε και οι ρέγες!!εννοουσα οτι ζηλευω!

Posted 25 June 2010 - 11:38
Μην ζηλεύεις δεν πρόκητε να πάω ποτέ!!Τώρα που δουλεύω το καλοκαίρι έχω βγάλει ως τώρα 200 ευρώ!!Οπότε θέλω άλλα 15 χρόνια δουλείας για να πάω ταξίδι στην Ιαπωνία!!Τόσοοοο καλά!!Είμαι για να με κλαίνε και οι ρέγες!!
Posted 25 June 2010 - 11:44
Κορέα??!!Είπες ΚΟΡΕΑ!!!οκ υπαρχουν και χειροτερα,
μια φιλη απο Μαλαισια μου ειπε πως παει για συναυλιες σε Νοτια Αφρικη,Κινα,Κορεα και Αυστραλια
και εμεινα μακακας!

Posted 25 June 2010 - 12:59
Εγώ δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα.Με έχει χτυπήσει μια φορά μηχανή όταν ήμουν με το ποδήλατο μου ,ούτε καν ράμματα.
Με χτύπησε μια φορά ένα αυτοκίνητο όταν ήμουν με το μηχανάκι μόνο 3 ράμματα στο σαγόνι.

Posted 25 June 2010 - 13:24
Το χειροτερο ειναι να παιζεις μπαλα μεσα στο κρυο και να σε παρει μια ξεφλουδισμενη μπαλα το αυτι ξουρα...και αν την φας στο αυτί έχει φάση.Κοκκινίζει,μουδιάζει και δεν νιώθεις τίποτα..μόνο καίει αρκετά XD