Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#34801 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 25 June 2010 - 00:56

Εγώ μια φορά πάλι όταν πήγα στα κατεχόμενα πρώτον με έπιασε η ψυχή μου από τη στεναχώρια και δεύτερον μεγάλος θυμός...Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν είναι από την Κύπρο μπορεί να το καταλάβει...Εννοείται ότι δεν θα ξαναπάω...Και μπορεί να μην είχε γκρίζους, πορτοκαλί ή ροζουλί λύκους αλλά είχε στρατόπεδα και στρατιώτες παντού...

Καταλαβαίνω στο πολύ λίγο , είχα πάει μαζί με την γυναίκα του θείου μου έξω από το σπίτι της ( 50 μέτρα τους χώριζε ο φράκτης που απαγορευόταν να περάσει ) και είχε κάτσει και έκλαιγε σιωπηλά . Είναι τρομερό το πώς μπορούν κάποιοι άνθρωποι να κάνουν το μπάνιο τους και να διασκεδάζουν και , άμα γυρίσουν λίγο το κεφάλι τους , να βλέπουν πίσω τους μια πόλη φάντασμα και στρατιώτες . Δεν θυμάμαι που είχαμε πάει , ήταν πραγματικά μια πόλη με πανύψηλα κτήρια εγκαταλελειμμένη και καθόλου ζωή . Είναι από τις πολύ δυνατές εικόνες που έχω δει στη ζωή μου ….
Posted Image

#34802 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 June 2010 - 01:08

Καταλαβαίνω στο πολύ λίγο , είχα πάει μαζί με την γυναίκα του θείου μου έξω από το σπίτι της ( 50 μέτρα τους χώριζε ο φράκτης που απαγορευόταν να περάσει ) και είχε κάτσει και έκλαιγε σιωπηλά . Είναι τρομερό το πώς μπορούν κάποιοι άνθρωποι να κάνουν το μπάνιο τους και να διασκεδάζουν και , άμα γυρίσουν λίγο το κεφάλι τους , να βλέπουν πίσω τους μια πόλη φάντασμα και στρατιώτες . Δεν θυμάμαι που είχαμε πάει , ήταν πραγματικά μια πόλη με πανύψηλα κτήρια εγκαταλελειμμένη και καθόλου ζωή . Είναι από τις πολύ δυνατές εικόνες που έχω δει στη ζωή μου ….

Εγώ μια τέτοια εικόνα δεν ξέρω αν θα "άντεχα" να την δώ. Σε τέτοιου είδους εικόνες, ειδικά όταν μιλάμε για πραγματικότητα, δεν μπορείς να νιώσεις ένα μόνο συναίσθημα. Εγώ θα κοιτούσα, θα σκεφτόμουν την κατάντια αυτού του τόπο, θα ξαναέμενα για λίγο παγωμένος και μετά θα έφευγα.
Ή θα ένιωθα λες και έβλεπα μια σκηνή από ένα sci-fi, post apocalyptic anime... You know the rest.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#34803 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 25 June 2010 - 01:41

Στη 2α λυκειου παιζαμε μπαλα και ημουν τερματοφυλακας. Σε καποια φαση κανει ο επιθετικους της αντιπαλης ομαδας (και καλυτερος παικτης τους) ενα σουτ κεραυνο εξω απο τη (νοητη) μεγαλη περιοχη το οποιο αποκρουω σε κορνερ. Απο αυτη την απλη φαση ΡΑΓΙΣΕ κοκαλο του δεξιου μου χεριου το οποιο ειχα τρεις βδομαδες στον γυψο.

Το συμπερασμα απο τη δικη μου ιστορια : Μην παιζετε ποδοσφαιρο :bleh:

εγώ έχω δει αυτό το περιστατικό απο την αντίθετη πλευρά...είχα σπάσει το χέρι ενός παιδιού από ένα πέναλντι που του βάρεσα..βέβαια δεν φταίω εγώ..αν δεν ξέρει αυτός πως να βάζει τα χέρια του για να μην του τα ''πάρει'' η μπάλα τι φταίω εγώ?:canthelp:
ακολούθησαν κι άλλα τέτοια περιστατικά,αλλά ήταν απλά στραμπουλήγματα..αυτοί κατηγορούσαν εμένα και το δυνατό μου σουτ,αλλά ξαναλέω τι φταίω εγω?

το δικό μου συμπέρασμα είναι πως εφώσον δεν χτυπάω γιατί να μην παίξω μπάλα?

Στο δημοτικό επίσης κόντεψα να πνιγώ σε μια πισίνα . Είχα δει σε ένα εξώφυλλο από Μίκυ-Μάους τον Ντόναλντ να είναι ανάποδα σε ένα σωσίβιο ( τα πόδια πάνω από το νερό , το κεφάλι από κάτω ) και ο Μίκυ να είναι δίπλα και να γελάει . Αποφάσισα λοιπόν να το δοκιμάσω και γω στη πισίνα που πηγαίναμε που και που με τους γονείς μου και την αδερφή μου . Μόνο που τα σωσίβια που είχαν ήταν διακοσμητικά και είχαν ένα Χ από σχοινιά ανάμεσα , με αποτέλεσμα να μπλεχτώ και να μην μπορώ να ξεφύγω και να είμαι με το κεφάλι κάτω από το νερό ! Άρχισα να χτυπιέμαι πέρα δώθε , τα πόδια μου να κλωτσάνε στον αέρα ( κλώτσησα έτσι κατά λάθος και την αδερφή μου που ήρθε να με βοηθήσει και έτσι νόμιζε πως ήθελα να με αφήσει και πως το διασκέδαζα ) αλλά να ξεφύγω δεν μπορούσα , το κεφάλι δεν έφτανε οριακά την επιφάνια για να πάρω ανάσα . Στην τελευταία μου προσπάθειά και ενώ πάλι οριακά δεν το καταφέρνω αποφασίζω πως θα πεθάνω και με μια λογική «αντίο άπονε κόσμε » αφήνομαι εντελώς χαλαρά και με την φόρα που πείρα καθώς κατέβαινα τουμπάρισα εντελώς , ήρθα με το κεφάλι πάνω και με τα πόδια κάτω και κατάφερα να ζήσω .

OMG κουβαλάμε τα ίδια μυαλά..και δεν είναι καθόλου καλό αυτό..δεν θυμάμαι πως είχα εμπνευστεί να το κάνω,αλλά το δοκίμασα με τα στρογγυλά σωσήβια..δεν θυμάμαι πως το έβγαλα..μάλλον χτυπώντας τα πόδια μου θα κατάφερα να το πετάξω.

λογω οικονομικων δυσκολιων κερναω μονο ηλιοσπορους ολο το φορουμ. 20 σπορακια σε καθε μελος με πανω απο 1500 ποστς.

με 63 ποστ κάνουμε τίποτα? ή μόνο τα τσόφλια?(στην καλύτερη περίπτωση)

ποστ από άλλα σαιτ μετράνε?:terror2:

Edited by Johnyman, 25 June 2010 - 03:04.

Posted Image

#34804 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 June 2010 - 02:30

Στο δημοτικό επίσης κόντεψα να πνιγώ σε μια πισίνα . Είχα δει σε ένα εξώφυλλο από Μίκυ-Μάους τον Ντόναλντ να είναι ανάποδα σε ένα σωσίβιο ( τα πόδια πάνω από το νερό , το κεφάλι από κάτω ) και ο Μίκυ να είναι δίπλα και να γελάει.

Δεν ήταν Μίκυ Μάους, ήταν το εξώφυλλο του 6ου και τελευταίου τεύχους της σειράς Sπέσιαλ που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1999. Ψιλομούφα σειρά γενικά, αλλά κουβέντα να γίνεται. Συγκεκριμένα ήταν τούτο δω.

Posted Image

E5VV38U.jpg

#34805 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 June 2010 - 02:33

Δεν ήταν Μίκυ Μάους, ήταν το εξώφυλλο του 6ου και τελευταίου τεύχους της σειράς Sπέσιαλ που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1999. Ψιλομούφα σειρά γενικά, αλλά κουβέντα να γίνεται. Συγκεκριμένα ήταν τούτο δω.

Posted Image

:hahaha: Ο άνθρωπος που ξέρει... φαίνεται από μίλια μακριά. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#34806 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 June 2010 - 02:39

εγώ έχω δει αυτό το περιστατικό απο την αντίθετη πλευρά...είχα σπάσει το χέρι ενός παιδιού από ένα πέναλντι που του βάρεσα..βέβαια δεν φταίω εγώ..αν δεν ξέρεις αυτός πως να βάζει τα χέρια του για να μην του τα ''πάρει'' η μπάλα τι φταίω εγώ?:canthelp:
ακολούθησαν κι άλλα τέτοια περιστατικά,αλλά ήταν απλά στραμπουλήγματα..αυτοί κατηγορούσαν εμένα και το δυνατό μου σουτ,αλλά ξαναλέω τι φταίω εγω?

το δικό μου συμπέρασμα είναι πως εφώσον δεν χτυπάω γιατί να μην παίξω μπάλα?

Για να ειναι ασφαλης ολος ο υπολοιπος ελληνικος πληθυσμος φυσικα :bleh:

Χωρις πλακα, φυσικα και δε φταις εσυ και πρεπει να συνεχιζεις να παιζεις, αλλα απ'την αλλη ουτε ο αλλος φταιει. Ειναι φυσει αδυνατον μεσα στα κλασματα δευτερολεπτου που ειχε για να αντιδρασει απο τη στιγμη που αντιληφθηκε που πηγαινει η μπαλα μεχρι τη στιγμη που η μπαλα τον εφτασε να σκεφτει και να βαλει τα χερια στο καταλληλο σημειο ωστε να την αποκρουσει, και να σκεφτει και να βαλει αρκετη δυναμη ωστε να την ξαποστειλει σιγουρα (δεδομενα που αλλαζουν κυριολεκτικα καθε στιγμη) και να σκεφτει και να προλαβει να προστατεψει τα χερια του, ειδικα απο τη στιγμη που κανενας ρεαλιστικα δεν περιμενει να του σπασει/ραγισει το χερι απο μια μπαλια.
Posted Image

#34807 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 June 2010 - 02:54

Μπορει να ειμαι λιγο ακυρη, αλλα διαβαζοντας για τις καραβολιδες του Johnyman, θυμηθηκα κατι ηλιθιες σε καποιον αγωνα μπασκετ που μου τραβουσαν δαγκωνιδια και μου κοβανε κομματια απο το δαχτυλο.. Τρελα πραγματα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#34808 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 25 June 2010 - 03:09

Για να ειναι ασφαλης ολος ο υπολοιπος ελληνικος πληθυσμος φυσικα :bleh:

Χωρις πλακα, φυσικα και δε φταις εσυ και πρεπει να συνεχιζεις να παιζεις, αλλα απ'την αλλη ουτε ο αλλος φταιει. Ειναι φυσει αδυνατον μεσα στα κλασματα δευτερολεπτου που ειχε για να αντιδρασει απο τη στιγμη που αντιληφθηκε που πηγαινει η μπαλα μεχρι τη στιγμη που η μπαλα τον εφτασε να σκεφτει και να βαλει τα χερια στο καταλληλο σημειο ωστε να την αποκρουσει, και να σκεφτει και να βαλει αρκετη δυναμη ωστε να την ξαποστειλει σιγουρα (δεδομενα που αλλαζουν κυριολεκτικα καθε στιγμη) και να σκεφτει και να προλαβει να προστατεψει τα χερια του, ειδικα απο τη στιγμη που κανενας ρεαλιστικα δεν περιμενει να του σπασει/ραγισει το χερι απο μια μπαλια.

η αλήθεια είναι πως έφταιγα κι εγώ λίγο...ήταν και μικρότερος μου..και πέρα από την πλάκα εκείνη την μέρα λυπήθηκα πολύ.Έκλαιγε κι εκείνος,όλοι με βρίζαν..τουλάχιστον τώρα βάζουμε έναν τέρμα που δεν καταλαβαίνει μια,οπότε βαράμε αβέρτα..το πολύ πολύ να το φάει:D

Μπορει να ειμαι λιγο ακυρη, αλλα διαβαζοντας για τις καραβολιδες του Johnyman, θυμηθηκα κατι ηλιθιες σε καποιον αγωνα μπασκετ που μου τραβουσαν δαγκωνιδια και μου κοβανε κομματια απο το δαχτυλο.. Τρελα πραγματα.

:OMG3:

Posted Image

#34809 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 June 2010 - 03:25

Εγώ πάντα τα αποφεύγω αυτά και πάντα το φοβόμουν το ποδόσφαιρο μετά από ένα περιστατικό. Ήμουν τρίτη ή δευτέρα δημοτικού και παρακολουθούσα έναν αγώνα ποδοσφαίρου (ήμουν διακοπές) με κάτι παιδιά μεγάλα τότε. Τρίτη Λυκείου κλπ. Και διαφόρων εθνοτήτων. Θυμάμαι ήταν ένας Ισπανός, ένα μαύρος...

Είχαν μαζευτεί αυτοί τελος πάντων και έπαιζαν μπάλα. Εγώ το ηλίθιο πάω και κάθομαι στην μέση του γηπέδου και μου λένε πρόσεχε και γυρνάω το κεφάλι μου να κοιτάξω πίσω, και τρώω το μίτο που είχε κάνει ο Ισπανός από το τέρμα. Η φόρα της μπάλας με πήγε πίσω και με έριξε κάτω. Λές και έφαγα μπουνιά. Δεν ένιωθα το πρόσωπο μου, την μύτη μου. Νόμιζα ότι είχα ένα βαθούλωμα πάνω στο κεφάλι. Με περιμαζώνει η αδερφή μου και με πάει σε μια βρίση και μου έβαζε κρύο νερό. Ακόμα το θυμάμαι. Τραγικό.

Από τότε κάθε φορά που έπαιζα μπάλα(με έβαζαν πάντα τερματοφύλακα Τ_Τ) και πήγαινε να κάνει σούτ κάποιος, ενστικτωδώς κατέβαζα το κεφάλι και απομακρυνόμουν ελαφρώς:hahaha:.
Το πόσα γκόλ είχα φάει με αυτόν τον τρόπο...(και βρισιές :P) Απερίγραπτο. Και τώρα έτσι κάνω. Αλλά πολύ σπάνια. Έχω να παίξω μπάλα χρόνια... Μου έχει μείνει τραύμα . Άσε που δεν βολεύω στο γήπεδο. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#34810 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 25 June 2010 - 03:40

και αν την φας στο αυτί έχει φάση.Κοκκινίζει,μουδιάζει και δεν νιώθεις τίποτα..μόνο καίει αρκετά XD

Posted Image

#34811 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 June 2010 - 03:51

Σιγά μην κάτσω να κάνω και πειράματα... Ένα μου αρκεί :P
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#34812 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 June 2010 - 07:43

Εμένα πάλι στην 3η δημοτικού ο πατέρας μου μου είχε δηιγηθεί (με μια δόση υπερβολής καταλαβαίνω τώρα) πως είναι να τρως με φόρα μια μπάλα μπάσκετ στο κεφάλι...

Για αρκετό καιρό μετά από αυτό φοβόμουν μέχρι και τις μπάλες του βόλει. Τ.Τ

15fkk04.jpg

#34813 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 25 June 2010 - 08:38

Ακόμα γι' αυτά λέτε; Κέντρο ατυχημάτων έγινε η τρύπα...

Posted Image

#34814 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 June 2010 - 08:46

well πάντα κέντρο ατυχημάτων ήταν η τρύπα αν το καλοσκευτείς

Posted Image

#34815 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 25 June 2010 - 08:52

[media]http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek&feature=player_embedded#at=255[/media]
μερααα :3
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.