Στη 2α λυκειου παιζαμε μπαλα και ημουν τερματοφυλακας. Σε καποια φαση κανει ο επιθετικους της αντιπαλης ομαδας (και καλυτερος παικτης τους) ενα σουτ κεραυνο εξω απο τη (νοητη) μεγαλη περιοχη το οποιο αποκρουω σε κορνερ. Απο αυτη την απλη φαση ΡΑΓΙΣΕ κοκαλο του δεξιου μου χεριου το οποιο ειχα τρεις βδομαδες στον γυψο.
Το συμπερασμα απο τη δικη μου ιστορια : Μην παιζετε ποδοσφαιρο 
εγώ έχω δει αυτό το περιστατικό απο την αντίθετη πλευρά...είχα σπάσει το χέρι ενός παιδιού από ένα πέναλντι που του βάρεσα..βέβαια δεν φταίω εγώ..αν δεν ξέρει αυτός πως να βάζει τα χέρια του για να μην του τα ''πάρει'' η μπάλα τι φταίω εγώ?

ακολούθησαν κι άλλα τέτοια περιστατικά,αλλά ήταν απλά στραμπουλήγματα..αυτοί κατηγορούσαν εμένα και το δυνατό μου σουτ,αλλά ξαναλέω τι φταίω εγω?
το δικό μου συμπέρασμα είναι πως εφώσον δεν χτυπάω γιατί να μην παίξω μπάλα?
Στο δημοτικό επίσης κόντεψα να πνιγώ σε μια πισίνα . Είχα δει σε ένα εξώφυλλο από Μίκυ-Μάους τον Ντόναλντ να είναι ανάποδα σε ένα σωσίβιο ( τα πόδια πάνω από το νερό , το κεφάλι από κάτω ) και ο Μίκυ να είναι δίπλα και να γελάει . Αποφάσισα λοιπόν να το δοκιμάσω και γω στη πισίνα που πηγαίναμε που και που με τους γονείς μου και την αδερφή μου . Μόνο που τα σωσίβια που είχαν ήταν διακοσμητικά και είχαν ένα Χ από σχοινιά ανάμεσα , με αποτέλεσμα να μπλεχτώ και να μην μπορώ να ξεφύγω και να είμαι με το κεφάλι κάτω από το νερό ! Άρχισα να χτυπιέμαι πέρα δώθε , τα πόδια μου να κλωτσάνε στον αέρα ( κλώτσησα έτσι κατά λάθος και την αδερφή μου που ήρθε να με βοηθήσει και έτσι νόμιζε πως ήθελα να με αφήσει και πως το διασκέδαζα ) αλλά να ξεφύγω δεν μπορούσα , το κεφάλι δεν έφτανε οριακά την επιφάνια για να πάρω ανάσα . Στην τελευταία μου προσπάθειά και ενώ πάλι οριακά δεν το καταφέρνω αποφασίζω πως θα πεθάνω και με μια λογική «αντίο άπονε κόσμε » αφήνομαι εντελώς χαλαρά και με την φόρα που πείρα καθώς κατέβαινα τουμπάρισα εντελώς , ήρθα με το κεφάλι πάνω και με τα πόδια κάτω και κατάφερα να ζήσω .
OMG κουβαλάμε τα ίδια μυαλά..και δεν είναι καθόλου καλό αυτό..δεν θυμάμαι πως είχα εμπνευστεί να το κάνω,αλλά το δοκίμασα με τα στρογγυλά σωσήβια..δεν θυμάμαι πως το έβγαλα..μάλλον χτυπώντας τα πόδια μου θα κατάφερα να το πετάξω.
λογω οικονομικων δυσκολιων κερναω μονο ηλιοσπορους ολο το φορουμ. 20 σπορακια σε καθε μελος με πανω απο 1500 ποστς.
με 63 ποστ κάνουμε τίποτα? ή μόνο τα τσόφλια?(στην καλύτερη περίπτωση)
ποστ από άλλα σαιτ μετράνε?
Edited by Johnyman, 25 June 2010 - 03:04.