Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3421 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:12

το οτι σπουδαζω δεν σημαινει οτι δεν δουλευω.... τωρα για κανα 2μηνο σταματησα.. αλλα πριν το ροκ ηταν το βραδι 8χταωρακι στο μπαρ με καθε αλκοολικο μλκ να μου πριζει τα αντερα, μετα καπακι σχολη. μετα σπιτι υπνος για μερικες ωρες και μετα παλι απο την αρχη... και αυτο απο τα 17.:bahhh:
δεν ειναι θεμα μαγκιας... μαλλον θεμα επιλογων.

οπότ καταλαβαίνεις πόσο χαζό ακούγετε να παραπονιέτε κάποιος για διπλή εξεταστική.. :P:P Ειδικά όταν η διπλή εξεταστική είναι ότι καλύτερο και την έχουμε περάσει όλοι οι Τειτζιδες

#3422 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:23

που πας βρε??

θα μεινω ο μονος που θα κραταει την echii σημαια ψηλα στο φορουμ απο οτι βλεπω...

Θα πάω Πόρτο Χέλι μια εβδομάδα με μια φίλη της μαμάς μου(μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί ξέρω τι perverts είσ(μ)αστε:hehehe:).Μετά θα γυρίσω για μια εβδομάδα και θα ξαναφύγω με τους γονείς μου για 2 εβδομάδες για Τυρό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3423 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:28

Θα πάω Πόρτο Χέλι μια εβδομάδα με μια φίλη της μαμάς μου(μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί ξέρω τι perverts είσ(μ)αστε:hehehe:).Μετά θα γυρίσω για μια εβδομάδα και θα ξαναφύγω με τους γονείς μου για 2 εβδομάδες για Τυρό.

OMG EΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσο Hentai Μπορεί να είσαι????

τι ειναι το Τυρό?

#3424 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:32

OMG EΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσο Hentai Μπορεί να είσαι????

τι ειναι το Τυρό?

Για το πρώτο δεν υπάρχει όριο:oo:.Για το δεύτερο Παραλία Τυρού

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3425 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:36

Λοιπόν μιας και αύριο(σήμερα δηλαδή) φεύγω και εγώ για μια εβδομάδα χαιρετώ τα πλήθη και υπόσχομαι να επιστρέψω δριμύτερος:hero:Βέβαια θα κάνω και κανά ποστ το πρωί έτσι για το καλό και αν έχει internet εκεί που πάω θα μπαίνω να κάνω κανά ποστ.Καλώς ή κακώς αυτό το forum έχει γίνει το ναρκωτικό μου:terror2:Δε μπορώ να το αποχωριστώ.:byejg9:

Γεια χαρά, να περάσεις καλά εκεί που θα πας (ή εκεί που πήγες) και εις το επανιδείν!!!:byejg9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#3426 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:37

Γεια χαρά, να περάσεις καλά εκεί που θα πας (ή εκεί που πήγες) και εις το επανιδείν!!!:byejg9:

Ακόμα εδώ είμαι σε καμιά ώρα θα φύγω.Ευχαριστώ πάντως:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3427 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:49

οπότ καταλαβαίνεις πόσο χαζό ακούγετε να παραπονιέτε κάποιος για διπλή εξεταστική.. :P:P Ειδικά όταν η διπλή εξεταστική είναι ότι καλύτερο και την έχουμε περάσει όλοι οι Τειτζιδες

Πλάκα κάνεις έτσι δεν είναι; :oo: εγω ειμαι διεθνων και ευρωπαικων σπουδων παντειου.... παντως εαν είχα εργαστηρια μαλλον θα μου φαινόταν πιο δυσκολο... βασικα δεν θα εβγαινε καθολου... μαλλον :bahhh:.... ισως... χμμμ
Δημοσιευμένη  εικόνα
when in doubt..... set something on fire

#3428 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 10:58

Για το πρώτο δεν υπάρχει όριο:oo:.Για το δεύτερο Παραλία Τυρού

Να έχουμε δηλαδή το νού μας για τπτ hentai περιστατικά εκεί, να κάνουμε deploy κάνα ειδικό squad να σε μαζέψει:wooi2:

#3429 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 11:06

Να έχουμε δηλαδή το νού μας για τπτ hentai περιστατικά εκεί, να κάνουμε deploy κάνα ειδικό squad να σε μαζέψει:wooi2:

Ναι αλλά θα είναι καθαρά για επαγγελματικούς λόγους.Έχω και ένα βιβλίο να γράψω.Πρέπει να ερευνήσω:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3430 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 11:12

Icha icha Advanced Grappling Techniques για να μην μπορεί να ξεφύγει το υποψήφιο θύμα???Posted Image

#3431 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 11:20

Icha icha Advanced Grappling Techniques για να μην μπορεί να ξεφύγει το υποψήφιο θύμα???Posted Image

:himitsu:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3432 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 11:45

Spoiler:

Nasty :hehehe:

#3433 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 00:33

oi oi, δύο μέρες χωρίς πόστ στο black hole...!?

Youtube Video

I <3 animated version...

LfNX0dh.png

#3434 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 09:25

OMG, θα βρέξει. :|

oR4yYRl.gif

#3435 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 11:42

Κοίτα, στο Black Hole spamάρουμε όταν δεν έχουμε που αλλού να γράψουμε... αλλά τις προηγούμενες 2 ημέρες υπήρχε πολλή κίνηση σε άλλα threads. ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||