Στην προϊγούμενη σελίδα κάνατε κάτι ωραία postsτι έκανα πάλι;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 26 July 2007 - 14:08
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 26 July 2007 - 16:12
Posted 26 July 2007 - 16:42
Spoiler: (και γω ξέρω τι κάνω...)
Να κάτι ακόμα που μπορεί να ενοχλήσει
Spoiler:
Χμμμμ, τώρα κατάλαβα γιατί ο Dante80 γράφει με bold... για να διαβάζει ο Spawn_I ευκολότερα
This is bold...
This is not bold...
Και πράγματι, έχουμε και spam τρομάρα μας...
Ο γιατρός το είπε ξεκάθαρα: "Boss, η ασθένειά σου είναι ανίατη. Όμως υπάρχει εναλλακτική: αν θες να ζήσεις ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις spam"
Με το γιατρό να βάλουμε τώρα...
Posted 26 July 2007 - 17:45
Posted 26 July 2007 - 22:22
Ge Force 2 Ti = Hardcorila + Isihia + Kewl GFxs [ well far better from 2 mx
]

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 26 July 2007 - 22:37
RiP Ge Force 2 mx
Posted 26 July 2007 - 22:44
Προτείνω να την φωτογραφίσεις την καμμένη κάρτα αφού λόγω παλαιότητας είναι συλλεκτικό κομμάτι και να την βάλεις στο Le posers thread!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 26 July 2007 - 23:28
Μέσα στη αιχμή της τεχνολογίας είσαι βλέπω!
Προτείνω να την φωτογραφίσεις την καμμένη κάρτα αφού λόγω παλαιότητας είναι συλλεκτικό κομμάτι και να την βάλεις στο Le posers thread!!!
Ωχχχ γιατίιιιιιιιιιιι, γιατί δεν μου το λεγές καμιά βδομάδα νωρίτερα να άφεινα πάνω και την συλεκτική σκόνη/άμμο ηλικίας 5 έτων [2002 est] . Φτού σου ανθρωπόμορφο τέρας
ps: Συγκρίνοντας λίγο, οι σημερίνες ψύχτρες που έχουν κάποια "εξωτικά" μοντέλα είναι όσο η mx μου ολόκληρη

Posted 27 July 2007 - 02:49

Posted 27 July 2007 - 02:52

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 July 2007 - 03:08
Μμμμ,σιγά,φοβιθήκαμε τώραΤι έγινε ρε παιδιά πολύ κόσμος πλάκωσε βραδιάτικα.(30 users)Άντε για ύπνο μη το πω στη μαμάς σας.
Posted 27 July 2007 - 03:10
The night is hot as Hell, Jiraiya... εδώ πέρα ούτε τα τζιτζίκια δεν έχουν πάει για ύπνο...
Άσε τα τζιτζικάκια ύσηχα,τι σου έχουνε κάνει,τραγουδάνε τα καημένα
Posted 27 July 2007 - 08:03
θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω όλους, να πω ότι χάρηκα που σας γνώρισα, αφήνω τα μάνγκα μου στην Katan και τα βιβλία μου στην Lockie, οι υπόλοιποι μπορείτε να δημοπρατήσετε τα σπάνια κομμάτια στον ρουχισμό μου για κάποιον κοινωφελή σκόπο (όπως την χορηγία των μπεκροσυναντήσεών σας) ή τα μη σπάνια να τα πουλήσετε στη λαική να βγάλετε κανά φράγκο. επιθυμώ ωστόσο να θαφτώ μαζί με τα αγαπημένα μου panties (ξέρει η Μαρία ποια είναι) και ένα life-size poster του asagi από τους D (κατά προτίμηση όταν φοράει τις ζαρτιέρες). αυτά, να δω πώς θα αντέξετε χωρίς εμένα

Posted 27 July 2007 - 09:29
θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω όλους, να πω ότι χάρηκα που σας γνώρισα, αφήνω τα μάνγκα μου στην Katan και τα βιβλία μου στην Lockie, οι υπόλοιποι μπορείτε να δημοπρατήσετε τα σπάνια κομμάτια στον ρουχισμό μου για κάποιον κοινωφελή σκόπο (όπως την χορηγία των μπεκροσυναντήσεών σας) ή τα μη σπάνια να τα πουλήσετε στη λαική να βγάλετε κανά φράγκο. επιθυμώ ωστόσο να θαφτώ μαζί με τα αγαπημένα μου panties (ξέρει η Μαρία ποια είναι) και ένα life-size poster του asagi από τους D (κατά προτίμηση όταν φοράει τις ζαρτιέρες). αυτά, να δω πώς θα αντέξετε χωρίς εμένα
.:: ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ - ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ::.
Άντε καλό βόλι, να ναι αλαφρή το χώμα που θα σε σκεπάζει
Άντε στα μακάβρια το ρίξαμε.
Posted 27 July 2007 - 10:49
Η πιο cult ελληνική ιστοσελίδα!
*Κι όμως όλα αυτά τα γράφει στα σοβαρά...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||