Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3391 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 26 July 2007 - 14:08

τι έκανα πάλι;

Στην προϊγούμενη σελίδα κάνατε κάτι ωραία posts
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#3392 Lorigard

Lorigard

Peter Griffin

• Members
  • 10 posts

Posted 26 July 2007 - 16:12

LISTEN TO CKY

Avenged Sevenfold
Posted Image

#3393 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 26 July 2007 - 16:42

Spoiler: (και γω ξέρω τι κάνω...)

Να κάτι ακόμα που μπορεί να ενοχλήσει

Spoiler:

Χμμμμ, τώρα κατάλαβα γιατί ο Dante80 γράφει με bold... για να διαβάζει ο Spawn_I ευκολότερα :D

This is bold...
This is not bold...

:Blissfull:

Και πράγματι, έχουμε και spam τρομάρα μας...

Ο γιατρός το είπε ξεκάθαρα: "Boss, η ασθένειά σου είναι ανίατη. Όμως υπάρχει εναλλακτική: αν θες να ζήσεις ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις spam"
Με το γιατρό να βάλουμε τώρα...:whistling:
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#3394 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 26 July 2007 - 17:45

Ge Force 2 Ti = Hardcorila + Isihia + Kewl GFxs [ well far better from 2 mx :terror2: ]

#3395 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 26 July 2007 - 22:22

Ge Force 2 Ti = Hardcorila + Isihia + Kewl GFxs [ well far better from 2 mx :terror2: ]

:erk::nosey:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#3396 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 26 July 2007 - 22:37

Τα παιξέ η κάρτα γραφικών και έβαλα μια Ti που είχα πρόχειρη :oo:

RiP Ge Force 2 mx :bike::fromabove:

#3397 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 26 July 2007 - 22:44

Μέσα στη αιχμή της τεχνολογίας είσαι βλέπω!
Προτείνω να την φωτογραφίσεις την καμμένη κάρτα αφού λόγω παλαιότητας είναι συλλεκτικό κομμάτι και να την βάλεις στο Le posers thread!!!:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#3398 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 26 July 2007 - 23:28

Μέσα στη αιχμή της τεχνολογίας είσαι βλέπω!
Προτείνω να την φωτογραφίσεις την καμμένη κάρτα αφού λόγω παλαιότητας είναι συλλεκτικό κομμάτι και να την βάλεις στο Le posers thread!!!:hahaha:

Ωχχχ γιατίιιιιιιιιιιι, γιατί δεν μου το λεγές καμιά βδομάδα νωρίτερα να άφεινα πάνω και την συλεκτική σκόνη/άμμο ηλικίας 5 έτων [2002 est] . Φτού σου ανθρωπόμορφο τέρας :oo:

ps: Συγκρίνοντας λίγο, οι σημερίνες ψύχτρες που έχουν κάποια "εξωτικά" μοντέλα είναι όσο η mx μου ολόκληρη :oo:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#3399 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 July 2007 - 02:49

Τι έγινε ρε παιδιά πολύ κόσμος πλάκωσε βραδιάτικα.(30 users)Άντε για ύπνο μη το πω στη μαμάς σας.:byejg9:

Posted Image

#3400 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 July 2007 - 02:52

The night is hot as Hell, Jiraiya... εδώ πέρα ούτε τα τζιτζίκια δεν έχουν πάει για ύπνο... :despair:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3401 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 July 2007 - 03:08

Τι έγινε ρε παιδιά πολύ κόσμος πλάκωσε βραδιάτικα.(30 users)Άντε για ύπνο μη το πω στη μαμάς σας.:byejg9:

Μμμμ,σιγά,φοβιθήκαμε τώρα:wooi2::hahaha::yawn2:
Posted Image

#3402 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 July 2007 - 03:10

The night is hot as Hell, Jiraiya... εδώ πέρα ούτε τα τζιτζίκια δεν έχουν πάει για ύπνο... :despair:

Άσε τα τζιτζικάκια ύσηχα,τι σου έχουνε κάνει,τραγουδάνε τα καημένα:wooi2:
Posted Image

#3403 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 27 July 2007 - 08:03

την κάνω για κανά μήνα για ένα μέρος χωρίς τεχνολογία, άνιμε, βιντεοπαιχνίδια και ίντερνετ και θα προσπαθήσω να επιβιώσω με ξαναδιαβασμένα μάνγκα (γιατί είναι και τέλος του μήνα και πού λεφτά:terror2:)

Spoiler:

θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω όλους, να πω ότι χάρηκα που σας γνώρισα, αφήνω τα μάνγκα μου στην Katan και τα βιβλία μου στην Lockie, οι υπόλοιποι μπορείτε να δημοπρατήσετε τα σπάνια κομμάτια στον ρουχισμό μου για κάποιον κοινωφελή σκόπο (όπως την χορηγία των μπεκροσυναντήσεών σας) ή τα μη σπάνια να τα πουλήσετε στη λαική να βγάλετε κανά φράγκο. επιθυμώ ωστόσο να θαφτώ μαζί με τα αγαπημένα μου panties (ξέρει η Μαρία ποια είναι) και ένα life-size poster του asagi από τους D (κατά προτίμηση όταν φοράει τις ζαρτιέρες). αυτά, να δω πώς θα αντέξετε χωρίς εμένα:nosey:

Posted Image

#3404 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 27 July 2007 - 09:29

θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω όλους, να πω ότι χάρηκα που σας γνώρισα, αφήνω τα μάνγκα μου στην Katan και τα βιβλία μου στην Lockie, οι υπόλοιποι μπορείτε να δημοπρατήσετε τα σπάνια κομμάτια στον ρουχισμό μου για κάποιον κοινωφελή σκόπο (όπως την χορηγία των μπεκροσυναντήσεών σας) ή τα μη σπάνια να τα πουλήσετε στη λαική να βγάλετε κανά φράγκο. επιθυμώ ωστόσο να θαφτώ μαζί με τα αγαπημένα μου panties (ξέρει η Μαρία ποια είναι) και ένα life-size poster του asagi από τους D (κατά προτίμηση όταν φοράει τις ζαρτιέρες). αυτά, να δω πώς θα αντέξετε χωρίς εμένα:nosey:

.:: ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ - ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ::. :oo:

Άντε καλό βόλι, να ναι αλαφρή το χώμα που θα σε σκεπάζει :burningbe3:

Άντε στα μακάβρια το ρίξαμε.:nosey:

#3405 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 July 2007 - 10:49

.:: ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ - ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ::. :oo:

Η πιο cult ελληνική ιστοσελίδα! :lol:

*Κι όμως όλα αυτά τα γράφει στα σοβαρά... :colddd:*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||