Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3406 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 27 July 2007 - 10:50

JerryC CAnon ROck!@!1@

#3407 Lorigard

Lorigard

Peter Griffin

• Members
  • 10 posts

Posted 27 July 2007 - 12:35

JerryC CAnon ROck!@!1@

!imitate ΝΑΙ!!!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Avenged Sevenfold
Posted Image

#3408 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 27 July 2007 - 19:03

ROOFY ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM;;;;;

#3409 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 27 July 2007 - 23:18

Γεια ! να ρωτησω κατι. Εχει αγορασει ποτε κανεις απο amazon.com αν ναι τι χρειαζεται ΄? πιστωτικη?
Insanity has taken over me..
Posted Image

#3410 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 27 July 2007 - 23:29

Νομίζω ότι δεν γίνεται να κάνεις πολλά πράγματα import από το amazon.com... Πάντως αν θυμάμαι καλά σε ορισμένα προϊόντα γίνεται. Αν σε κάποιο που θες ισχύει, τότε ναι, πιστωτική θες, ή προπληρωμένη. :P

oR4yYRl.gif

#3411 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 27 July 2007 - 23:33

Amazon.com can ship cds/dvds/books and some clothing. Debit card or credit. Take a look at the eshop thread.

#3412 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 July 2007 - 02:56

Λοιπόν μιας και αύριο(σήμερα δηλαδή) φεύγω και εγώ για μια εβδομάδα χαιρετώ τα πλήθη και υπόσχομαι να επιστρέψω δριμύτερος:hero:Βέβαια θα κάνω και κανά ποστ το πρωί έτσι για το καλό και αν έχει internet εκεί που πάω θα μπαίνω να κάνω κανά ποστ.Καλώς ή κακώς αυτό το forum έχει γίνει το ναρκωτικό μου:terror2:Δε μπορώ να το αποχωριστώ.:byejg9:

Posted Image

#3413 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 28 July 2007 - 06:48

καλά να περάσεις ero-senin :byejg9:.
και γω θέλω να φύγω... κλαψ μιάου σνιφ..:cry5:.
τεσπα.... in flames ftw.... (άσχετο)... (ο κάυσωνας έρχετε, τα εγκεφαλικά κυτταρα φέυγουν)
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#3414 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 July 2007 - 07:27

και γω θέλω να φύγω... κλαψ μιάου σνιφ..:cry5:.

Ρε παιδιά γιατί όταν το διάβασα αυτό μου ήρθε στο μυαλό το requiem for a dream?...:nosey::hihi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#3415 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 28 July 2007 - 08:12

Ρε παιδιά γιατί όταν το διάβασα αυτό μου ήρθε στο μυαλό το requiem for a dream?...:nosey::hihi2:

διπλη εξεταστικη.... χωρις κληματιστικο... αυτο ειναι requiem for a dream...
τι να δινεις λεφτα για αγγελοσκονες, μανηταρια, χασισια, κοκαινες και βλακιες.... :terror2:
Posted Image

#3416 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 July 2007 - 08:34

διπλη εξεταστικη.... χωρις κληματιστικο... αυτο ειναι requiem for a dream...
τι να δινεις λεφτα για αγγελοσκονες, μανηταρια, χασισια, κοκαινες και βλακιες.... :terror2:

διπλά ωράρια εργασίας χωρίς κλιματιστικό στο σπίτι αυτό ειναι requiem for a dream, με παράφρωνες πελάτες να σου σπάν τα ουμπαλα.

τι διπλές εξεταστικές και @@ρες, για έλα να δουλέψεις κανα 10ωρο να σου φύγει η μαγκιά.

#3417 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 28 July 2007 - 08:38

Erisabetsu μου φαινεται οτι αρχισα να ερωτευομαι τα ηλιθια post σου χωρις νοημα
Insanity has taken over me..
Posted Image

#3418 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 July 2007 - 08:49

Erisabetsu μου φαινεται οτι αρχισα να ερωτευομαι τα ηλιθια post σου χωρις νοημα

Αχ.. δεν καταλαβαίνετε οτι πίσω απο τα ηλίθα ποστ μου κρύβεται η μεγάλη αλήθεια για το σύμπαν.. τα post μου δεν έχουν νόημα αλλά έχουν κρυφά μυνήματα και μονο οι εκλεκτοί μπορούν να τα καταλάβουν.

#3419 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 July 2007 - 09:00

Αχ.. δεν καταλαβαίνετε οτι πίσω απο τα ηλίθα ποστ μου κρύβεται η μεγάλη αλήθεια για το σύμπαν.. τα post μου δεν έχουν νόημα αλλά έχουν κρυφά μυνήματα και μονο οι εκλεκτοί μπορούν να τα καταλάβουν

302 and counting... :wis:

Λοιπόν μιας και αύριο(σήμερα δηλαδή) φεύγω και εγώ για μια εβδομάδα χαιρετώ τα πλήθη και υπόσχομαι να επιστρέψω δριμύτερος:hero:Βέβαια θα κάνω και κανά ποστ το πρωί έτσι για το καλό και αν έχει internet εκεί που πάω θα μπαίνω να κάνω κανά ποστ.Καλώς ή κακώς αυτό το forum έχει γίνει το ναρκωτικό μου:terror2:Δε μπορώ να το αποχωριστώ.:byejg9:

που πας βρε??

θα μεινω ο μονος που θα κραταει την echii σημαια ψηλα στο φορουμ απο οτι βλεπω...

αντε να δω ποτε θα παω και εγω διακοπες...
Spoiler:

Posted Image

#3420 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 28 July 2007 - 09:37

διπλά ωράρια εργασίας χωρίς κλιματιστικό στο σπίτι αυτό ειναι requiem for a dream, με παράφρωνες πελάτες να σου σπάν τα ουμπαλα.

τι διπλές εξεταστικές και @@ρες, για έλα να δουλέψεις κανα 10ωρο να σου φύγει η μαγκιά.

το οτι σπουδαζω δεν σημαινει οτι δεν δουλευω.... τωρα για κανα 2μηνο σταματησα.. αλλα πριν το ροκ ηταν το βραδι 8χταωρακι στο μπαρ με καθε αλκοολικο μλκ να μου πριζει τα αντερα, μετα καπακι σχολη. μετα σπιτι υπνος για μερικες ωρες και μετα παλι απο την αρχη... και αυτο απο τα 17.:bahhh:
δεν ειναι θεμα μαγκιας... μαλλον θεμα επιλογων.
Posted Image