Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3346 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 23 July 2007 - 16:32

Μπερδεύτηκα...

Hoho κάτσε λίγο ακόμα και μετά δεν θα έχει γυρισμό :terror2:

Well that's a nice panda

Posted Image

~~~~Burning :burningbe3:

ps: Ανταλακτικό ανεμιστηράκι για ψύκτρα από μαμά Intel μου μπορώ να βρώ οεο ή να χώσω ένα οποιοδήποτε case fan;

#3347 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 July 2007 - 18:32

[quote name='Mr Ayu-Mania']Η ολη κουβεντα για την παιδοφιλια ισως να αξιζε ξεχωριστο thread και να μην ειχε θαφτει στη μαυρη τρυπα.

Εγω πιστευω τα εξης:

Η παιδοφιλια ειναι στενα συνεδεμενη με την ομοφυλοφιλια, απο την αποψη οτι προκειται για ενα sexual orientation που πολλες φορες δεν ελεγχεται απο τον πασχοντα. Η ομοφυλοφιλια εχει γινει κοινωνικα αποδεκτη γιατι και τα 2 ατομα που ενεπλεκονται σε μια τετοια σχεση ειναι ομοφυλοφιλοι. Στην παιδεραστια το δευτερο ατομο που συμετεχει στην πραξη (πολλες φορες χωρις την θεληση του) ειναι ενα ανηλικο παιδι, και εδω ειναι το προβλημα.[/QUOTE]

Μην είσαι τόσο σίγουρος.Η σεξουαλικότητα είναι κάτι το πολύ βαθύ,και άρα δύσκολο να προσδιοριστεί,το οποιοδήποτε όριο της.Αν έχεις διαβάσει ποτέ έρευνες επιστημόνων όπως ο Kinsey θα είχες ακούσει ότι η ομοφυλοφιλία και η αμφιλιφυλία δε είναι κάτι το οποίο απέχει τόσο από την ετεροφυλία.Για την ακρίβεια η πλειψυφεία των ανθρώπων έχει τάσεις και για τα 2 φύλα,ασχέτως του αν δηλώνουν straight ή γαυ,ο καθένας γέρνοντας στη 1 πλευρά ή άλλη σε διαφορετικό ποσοστό.Η παιδοφειλία έχει να κάνει με τα βιώματα και των ατόμων που την ασκούν,τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω.Άλλωστε κοινά χαρακτηριστικά των παιδόφιλων είναι η σεξουαλική καταπίεση,ή αντοίστιχα η σεξουαλική εκμετάλευση.Δεν μπορείς λοιπόν να τα συγκρίινεις,άσε που είναι και προσβλητικό για τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους αυτό.

[/QUOTE]Σημερα οι παιδοφιλοι θεωρουνται τα χαμηλοτερα αποβρασματα της κοινωνιας. Δεδομενο οτι ειναι μια παθηση που εχει να κανει με το sexual orientation του ατομου, πιστευω οτι αυτο ειναι ισως αδικο. Θα επρεπε να θεωρουνται πιο πολυ "ασθενεις", παρα εγκληματιες.[/QUOTE]

Δεν μπορώ να πώ ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,μιας και αν κάποιος άγγιζε την αδερφή μου που είναι παιδάκι ακόμα θα τον βασάνιζα χειρότερα και από τι ο τύπος στο Guinea Pig,ή για όσους δεν έχουν ιδέα χειρότερα απ τον Jigsaw(Saw).

[/QUOTE]Επισης ειναι πολυ "γενικα" τα ορια του τι θεωρειται πεδαιραστια. Το να ριξεις μια λαγνα ματια σε μια 14χρονη στο δρομο, δεν νομιζω οτι σε κανει παιδεραστη. (Εχετε δει πως ειναι μερικες 14χρονες σημερα?) Χωρια που η μητερα φυση εχει ενα απλο συστημα (την περιοδο) που μας λεει ποτε ειναι μια κοπελα ικανη για σεξ. Σε μη χριστιανικες κοινωνιες, τα κοριτσια που εχουν περιοδο ειναι ετοιμα για γαμο.[/QUOTE]

Είναι έτοιμη σωματικά ναι,δεν είναι όμως έτοιμη ψυχολογικά,πνευματικά και συναισθηματικά όμως όχι,κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και οι περρισσότεροι ψυχολόγοι.Και δεν είναι θέμα χριστιανισμού,ή θρησκείας,ή τουλάχιστον δεν είναι αυτός ο λόγος που εγώ απεχθάνομαι τη συγκεκριμένη πράξη.

[/QUOTE]Οι παιδεραστες συνηθως ασχολουνται με παιδια του ιδιου φυλου κατω των δεκα χρονων. Οσο για τα hentai και το αν το ζωγραφιστο ειναι εξισου κακο με το φωτογραφημενο, ενα εχω να πω. No kids were harmed drawing this, και το πιο σημαντικο, ειναι πολυ καλυτερα αυτοι οι ανθρωποι να βγαζουν τα απωθημενα τους με ζωγραφιστα lolikon, παρα να ψαχνουν για αληθινα παιδακια. Αμα απαγορεψεις τα hentai lolikon δεν προκειται να ξεφορτοθεις τους παιδεραστες, αλλα θα τους αναγκασεις να ψαξουν αλλους τροπους για να ικανοποιησουν την αρωστημενη τους αναγκη...[/QUOTE]

Σωστός κατά 1 μέρος,αλλά δεν νομίζωω ότι αυτά τα έργα τους εμποδίζουν να κάνουν αυτά που νιώθουν πράξη,εν είναι σαν να 'σαι τσαντισμένος και για να μη σκωτόσεις κάποιον βάζεις να ακούσεις...(βάλτε ο καθένας ότι ακούει),είναι πολύ πιο βαθύ.

[quote name='Glastenen']το "πολλες φορες χωρις την θεληση του" μ' άρεσε, λες και το παιδάκι 10 χρονών θα καταλάβει τι διάλο του συμβαίνει εκείνη την ώρα...και μην μου πεις για "τις 14χρονες σήμερα", γιατί αυτήν την πιπίλα την έχω ακούσει πολλές φορές και έχω μπουχτίσει. το 14χρονο στο μυαλό και την συναισθηματική του ωριμότητα δεν παύει να είναι 14χρονο, και για το αν ντυθεί και συμπεριφερθεί προκλητικά ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ, αλλά τα πρότυπα αυτού του τύπου από τα οποία βομβαρδίζεται διαρκώς (οκ, έχω βαρεθεί να ανοίγω το mad και να αναρωτιέμαι μήπως πέτυχα τσοντοκάναλο...και αναφέρθηκα σε έναν πολύ κοινό χώρο που έχει μπουχτίσει από σεξ, την μουσική). Η ευθύνη εδώ ανήκει σε αυτούς που θεωρητικά έχει πήξει το νιονιό τους...

επίσης ας μην συγκρίνουμε ομοφυλόφιλους με παιδεραστές κτλ γιατί δεν έχει νόημα (η ανάλυσή μου εδώ θα πάρει σελίδες επί σελίδων και δεν έχω χρόνο).[/QUOTE]

I totally agree.:wooi2:

Τεσπα το θέμα είναι όχι απλώς μεγάλο,αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ οπότε όπως είπε ο Mr Ayu-Mania χρίζει ξεχωριστό thread.

Εγώ απλώς θα αναφέρω 1 επισόδειο του South Park ως προσωπική άποψη,για όποιον το έχει δει.Cartman joins Nambla.

Spoiler:

Posted Image

#3348 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 July 2007 - 19:52

Συγγνώμη που συνεχίζω αυτήν την συζήτηση, απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στο παρακάτω:

Επισης ειναι πολυ "γενικα" τα ορια του τι θεωρειται πεδαιραστια. Το να ριξεις μια λαγνα ματια σε μια 14χρονη στο δρομο, δεν νομιζω οτι σε κανει παιδεραστη. (Εχετε δει πως ειναι μερικες 14χρονες σημερα?) Χωρια που η μητερα φυση εχει ενα απλο συστημα (την περιοδο) που μας λεει ποτε ειναι μια κοπελα ικανη για σεξ. Σε μη χριστιανικες κοινωνιες, τα κοριτσια που εχουν περιοδο ειναι ετοιμα για γαμο.

δεν είναι θέμα χριστιανικής κοινωνίας ή όχι (άμα είναι έτσι στην πυρά όσοι έχουμε προγαμιαίες σχέσεις!) είναι θέμα εξανθρωπισμένης κοινωνίας. αν ζούσαμε στη νεολιθική περίοδο, είμαι απόλυτα εντάξει με αυτό, αλλά αφού διαλέγουμε να κοτσάρουμε την φανταχτερή ταμπέλα που γράφει ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ πάνω απ' την (ο θεός να την κάνει) κοινωνία μας, τότε λυπάμαι...

Glastenen, το θέμα δεν είναι καθόλου απλό... διαφορετικά κράτη (ουσιαστικά διαφορετικοί πολιτισμοί) στον κόσμο δίνουν διαφορετικές απαντήσεις στο πότε επιτρέπεται κάποιος να κάνει sex. Διάβασε εδώ για αρχή. Θα δεις κάθε νούμερο από 13 μέχρι 18.

Και, μέχρι ενός βαθμού, αυτές οι νομικά ορισμένες ηλικίες είναι επηρεασμένες από τις κατα τόπους θρησκευτικές παραδοχές και το πόση ισχύ έχουν ακόμα στην κοινωνία. Π.χ., αν παρατηρήσεις τις νόμιμες ηλικίες στις διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, θα δεις ότι αυτές με μεγαλύτερο ποσοστό θρησκευόμενων έχουν πιο ανεβασμένα νούμερα απ' ότι στις λιγότερο θρησκευόμενες πολιτείες.

Ας πειράξουμε όμως κι άλλους παράγοντες στην εξίσωση. Θα ενοχλούσε το ίδιο αν ένα 12χρονο κορίτσι έκανε έρωτα με ένα 12χρονο αγόρι; Αμφιβάλλω. Η παιδοφιλία ενοχλεί κυρίως επειδή ένας μεγαλύτερος εκμεταλλεύεται έναν μικρότερο. Θα ενοχλούσε το ίδιο αν ένα 12χρονο αγόρι έκανε έρωτα με μια 25χρονη γυναίκα; Ξανά αμφιβάλλω (μερικοί δε θα έλεγαν "ρε το κωλόφαρδο"). Η παιδοφιλία παραδόξως ενοχλεί περισσότερο στα κορίτσια. Οι μόνες περιπτώσεις παιδοφιλίας σε αγόρια που φτάνουν στα αυτία μας από τα δελτία ειδήσεων είναι από ομοφυλόφιλους. Δεν είναι ύποπτο;

Με τρώει το χέρι μου να γράψω κι άλλα επί του θέματος, αλλά σταματάω γιατί φοβάμαι ότι θα με πάρετε από τα μούτρα όπως τον Vetus.

Disclaimer: Δεν είμαι παιδόφιλος και ούτε θα γίνω ποτέ. Για την ακρίβεια, θεωρώ τους παιδόφιλους, πάνω απ' όλα, απίστευτα κρετίνους. Αναρωτιέμαι τι βρίσκουν στα κοριτσίστικα κορμιά, τα οποία δεν έχουν καν σχηματιστεί πλήρως, if you know what I mean.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3349 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 23 July 2007 - 20:35

Ουστ απο δω χάμο, πάρτε σωτήριο λινκ μπας και γλιτώσετε τη ψυχή σας
:hahaha::hahaha::hahaha:

ELENI LOUKA OFFICIAL FAN CLUB :bike::fromabove:

#3350 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 July 2007 - 21:07

Συγγνώμη που συνεχίζω αυτήν την συζήτηση, απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στο παρακάτω:Glastenen, το θέμα δεν είναι καθόλου απλό... διαφορετικά κράτη (ουσιαστικά διαφορετικοί πολιτισμοί) στον κόσμο δίνουν διαφορετικές απαντήσεις στο πότε επιτρέπεται κάποιος να κάνει sex. Διάβασε εδώ για αρχή. Θα δεις κάθε νούμερο από 13 μέχρι 18.

.

το σώμα μας δεν είναι έτοιμο για σεξ οταν έρχετε η περίοδος δηλαδή έλεος.
επειδή ειναι δυνατό και μπορεί να το αντέξει δεν σημαίνει οτι τα καταφέρνει κιόλας.
η αλλαγή του σώματος που έπετε μετά απο την πρώτη σεξουαλική επαφή είναι τεράστια. Το σώμα μια γυναίκας μέχρι τα 25 αλλάζει συνέχεια.

#3351 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 23 July 2007 - 21:55

Ουστ απο δω χάμο, πάρτε σωτήριο λινκ μπας και γλιτώσετε τη ψυχή σας
:hahaha::hahaha::hahaha:

ELENI LOUKA OFFICIAL FAN CLUB :bike::fromabove:

.
.
.
.
.
.

(Δεν ξέρω τι να πω...)

Posted Image

Μmmmmmmmmm...Delicious spam!

Φαντάζομαι δελτίο καιρού στην Ιαπωνία αν έχει τέτοιες ζέστες όπως εδώ:

Συστήνεται στις ευπαθείς ομάδες: παιδιά, ηλικιωμένοι, otakus που βλέπουν καμμένες σειρές όπως Serial Experiments Lain - Gundam - και οποιοδήποτε mecha σειρά γιατί mecha= mechaψες :hahaha: να αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις και να πίνουν πολλά υγρά!!!

Βασικά, το Serial Experiments Lain δεν θα 'λεγα ότι είναι καμμένο αλλά psycho. :P Αν όμως και τα psycho ανεβάζουν την θερμοκρασία του σώματος των otakus τότε πάω πάσο. :wooi2:

Αλλά επειδή εδώ δεν πολυχαμπαριάζω από ζέστες πάω να κάνω κανα Urusei Yatsura. :wis:

spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam
spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam

(θα εβαζα και το spam song των Monty Python, αλλα το εχω ξανακανει...)

Btw, ξέρεις σε ποιό επεισόδιο παίζει το σκετσάκι με το spam; Έτσι, για να ξαναρχίσω να βλέπω Monty Python's Flying Circus (και τα μυαλιά στο μπλέντερ :hihi2: ).

#3352 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 23 July 2007 - 23:30

το σώμα μας δεν είναι έτοιμο για σεξ οταν έρχετε η περίοδος δηλαδή έλεος.
επειδή ειναι δυνατό και μπορεί να το αντέξει δεν σημαίνει οτι τα καταφέρνει κιόλας.
η αλλαγή του σώματος που έπετε μετά απο την πρώτη σεξουαλική επαφή είναι τεράστια. Το σώμα μια γυναίκας μέχρι τα 25 αλλάζει συνέχεια.

Σου δίνω μισό δίκιο γιατί η ηλικία που αρχίζει η έμμηνος ρύση στα κορίτσια διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Συγκεκριμένα, στις περιοχές κοντά στον ισημερινό έρχεται και πριν από τα 10 χρόνια(!), ενώ στις βόρειες/νότιες περιοχές έρχεται στα 12-13. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι, στις συγκεκριμένες περιοχές πάντα, έρχεται πιο γρήγορα και η σεξουαλική ωριμότητα (δεν συμπίπτει όμως με την πρώτη περίοδο, όπως πολλοί παιδόφιλοι αρέσκονται να νομίζουν).

Πάντως, τα τελευταία 100 χρόνια παρατηρείται μια μείωση στον μέσο όρο της ηλικίας των κοριτσιών που έχουν την πρώτη τους περίοδο. Παίζει να συμβαίνει λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3353 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 July 2007 - 23:52

Πωπω μιάμισι μέρα έλειψα και έγινε χαμός στο forum.Πάλι καλά που ήρθα να ξαναεπαναφέρω τη τάξη:hihi2:Και αγόρια αφήστε τα κοριτσάκια,η γριά η κότα έχει το ζουμί:hahaha:(Και κάτι άσχετο.Πολύ μου άρεσε αυτό για το christmas cake θα το χρησιμοπιώ από εδώ και στο εξής:wooi2:)

Posted Image

#3354 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 24 July 2007 - 00:28

Πωπω μιάμισι μέρα έλειψα και έγινε χαμός στο forum.

Εγώ που έλειπα 10 μέρες και μετά είχα να διαβάσω 190 threads τί να πω; :P Πάντως τα κατάφερα (κι ας μου βγήκαν τα μάτια :confused:).

Και αγόρια αφήστε τα κοριτσάκια,η γριά η κότα έχει το ζουμί:hahaha:

Truer words never spoken! I love a woman with meat on her bones! :

2112.gif

#3355 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 24 July 2007 - 00:53

Rose&Camellia | NIGORO

This game wins...

LfNX0dh.png

#3356 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 July 2007 - 01:05

Rose&Camellia | NIGORO

This game wins...

hohoho..indeed XD
Spoiler:

#3357 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 24 July 2007 - 01:11

Που να δεις μετά τι έχει...

LfNX0dh.png

#3358 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 24 July 2007 - 01:15

By the way...

Threads: 6.001, Posts: 85.546, Members: 1.689

Άντε, να τα 10000σουμε! :drinks:

2112.gif

#3359 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 July 2007 - 01:15

Που να δεις μετά τι έχει...

:o *goes to play again*

EDITZ//ok,το εβγαλα στο easy,ωρα να δοκιμασω στο hard :P

#3360 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 July 2007 - 07:44

Btw, ξέρεις σε ποιό επεισόδιο παίζει το σκετσάκι με το spam;

Στην πρωτη σεζον πρεπει να ειναι. Σε ποιο επεισοδειο δεν θυμαμαι.

Πάντως, τα τελευταία 100 χρόνια παρατηρείται μια μείωση στον μέσο όρο της ηλικίας των κοριτσιών που έχουν την πρώτη τους περίοδο. Παίζει να συμβαίνει λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Μπα, θα ειναι επειδη βλεπουν πολυ MAD... :hahaha:

(BTW, το Age of Consent στην Ιαπωνια ειναι 13) (Μου φαινεται οτι η επιτροπη ανθρωπινων δικαιωματων τους την εχει πει για αυτο το λογο)

Το σώμα μια γυναίκας μέχρι τα 25 αλλάζει συνέχεια.

Νιωθω σαν τον Chandler τωρα. Μου ερχονται θεικες ατακες αλλα ξερω οτι αν τις πω, οι γυναικες του φορουμ θα με δειρουν...

Posted Image

καποιοι λενε οτι το Timotei εχει αυξησει τις πωλησεις του στην Ιαπωνια τους τελευταιους μηνες... Και οτι το target audience εχει μετατοπειστει απο νεαρες Kogaru σε κοκκαλιαρηδες νεαρους με γυαλια...
Posted Image