Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#3316 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 12:36

Απο wikipedia:

Toddler is a common term for a young child who is learning to walk or "toddle", generally considered to be the second stage of development after infancy and occurring predominantly during the ages of 12 to 36 months old

Υποθετω οτι το toddler-con εινια το αντιστοιχο του loli-con...

#3317 JerrySunken

JerrySunken

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 14:24

Kalws sas brhka :) :knock-knock: Me lene jerry kai eimai kala ...... den ! !:deadga6:

#3318 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 15:24

Μεγαλε,καλως ηρθες,αλλα συστηνεσαι σε λαθος θεμα,εδω συστηνονται τα νεα μελη.
Επισης,οταν ποσταρεις,σου εμφανιζεται το εξης μυνημα:

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

:wis:

#3319 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 19:05

Me lene jerry kai eimai kala ...... den ! !:deadga6:

I h8 this kind of humour.:nosey:

#3320 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 23:22

Sooo, γιατί μέσα Σαββατιάτικα??:wis:

#3321 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 23:33

Όταν είσαι 10 χρονών ξέρεις να περπατάς χωρίς να χρειάζεσαι καροτσάκι, να λες αυτά που σκέφτεσαι, έχεις την δικιά σου βούληση κ.ο.κ.

Hohoho δέκα χρονών, φίλε μου, μόλις έχεις μάθει τη διαίρεση, τώρα για βούληση κλπ άστο :yawn2:

#3322 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 10:32

@Vetus

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ????????????????:Crying2:

Όταν είσαι 10 χρονών ξέρεις να περπατάς χωρίς να χρειάζεσαι καροτσάκι, να λες αυτά που σκέφτεσαι, έχεις την δικιά σου βούληση κ.ο.κ.

ασχολίαστο....

Πολλές φορές στα hentai βλέπεις τα 10χρονα κοριτσάκια να 'χουν το πάνω χέρι κι όχι να πέφτουν θύμα βιασμού.

η ζωή δεν είναι άνιμε και πόσο μάλλον χεντάι. σύνελθε.

Τι 9 τι 10! Κι έχει τεράστια διαφορά μεταξύ του 10 και του 3. Μην κολλάς σε ακριβής ηλικία. Πάνω-κάτω βλέποντας το σώμα του κοριτσιού υπολογίζεις στο περίπου πόσω χρονών είναι.

χριστός κι απόστολος Γκλέτσος...εσύ δηλαδή όταν περνάς από παιδικές χαρές κόβεις πόσο χρονώ είναι το κάθε κοριτσάκι για να δεις ποιο σου κάνει????

Εκτός των άλλων, το lolicon το 'χω συνηθίσει που συνδέεται συνήθως με 10χρονα κοριτσάκια. Όταν το πας, όμως, σε 3χρονα τότε δεν μιλάμε ΚΑΘΟΛΟΥ για lolicon.

γιατί ως γνωστόν είναι πολύ ανώμαλοι αυτοί που γουστάρουν 3χρονα ενώ είναι απολύτως φυσιολογικό και θεμιτό να γουστάρεις 10χρονα.

Το 10χρόνο μπορεί να μην είναι ΜΩΡΟ αλλά είναι ΠΑΙΔΙ-έλεος. Το "πιο σχηματισμένο σώμα" του 10χρονου είναι το ζήτημα?? δεν το πιστεύω ότι τα διάβασα αυτά....:puke:

και μετά από αυτήν την εμπειρία αποφασίσα να μείνω στη σχολή μου (η γευσιγνωσία θα περιμένει 4-5 χρονάκια) για να μπορώ να κλείνω κάτι τέτοιους εκεί που πρέπει: μέσα.

πάω να συνεχίσω το διάβασμα:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3323 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 12:00

WTF !?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Τι γίνετε;:hmmm:
Χτύπησαν τα direct download sections;:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3324 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 12:20

WTF !?
Τι γίνετε;:hmmm:
Χτύπησαν τα direct download sections;:oo:

Πολύ πιθανόν, το γράφει και στην ανακοίνωση στο lolipower. :deadga6:

#3325 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 19:59

Ok, I am officially addicted to Rakisuta Power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Και το καλυτερο για το τελος!!!!
Spoiler:

κατι μου λεει οτι καποιοι θα πεθανουν αποψε απο απωλεια αιματος....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3326 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 03:23

Its all about Japan

Με γεια το καινούριο μας forum, [σπασίκλας]αλλά βάλτε και μια απόστροφο σ' αυτό το "Its"[/σπασίκλας]. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3327 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 03:30

Να σε ρωτήσω κάτι, Glastenen: απ' όλα αυτά που είπα κατέληξες στο συμπέρασμα ότι θεωρώ το sex με 10χρονα κοριτσάκια το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο; :shock: ΞΥΠΝΑ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :mad2: :wallbash: Διάβαζε πιο καλά τα post μου: Τόνισα ότι αναφερόμουν για hentai κι όχι για την πραγματική ζωή. Και ναι, γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ της πραγματικής ζωής και του κόσμου των anime, ειδάλλως δεν θα δήλωνα την αγανάκτηση μου για τα hentai με τα 3χρονα κι αντί αυτού θα πήγαινα να τα κατέβαζα σαν τρελός. Και ναι, παραδέχτηκα ότι ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι το ψεύτικο τα hentai με 10χρονα εξακολουθεί να είναι κάτι το ανώμαλο. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν τρέχω στις παιδικές χαρές για να δελεάσω με καραμελίτσες 10χρονα κοριτσάκια, ούτε καν φαντάζομαι "περίεργα" σκηνικά. Και ναι, κάθε φορά που ακούω στις ειδήσεις για βιασμούς κοριτσιών, είτε είναι 5 είτε 20 χρονών (όπου στα 20 θεωρείσαι πλέον ενήλικας), τα παίρνω άγρια στο κρανίο κι ευχόμουν να σάπιζαν οι βιαστές στην φυλακή ισόβια.

Γι' αυτό θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να μην βιάζεσαι να σχηματίζεις λάνθασμένες εντυπώσεις για άλλα άτομα αν απ' αυτά που διαβάζεις καταλαβαίνεις λάθος πράγματα. :yellowcard: Ελπίζω να τα κατάλαβες όλα αυτά που είπα. :bahhh:

#3328 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 06:59

Μα την Παναγία δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία "άμα είναι ζωγραφιστό είναι οκ". Γιατί αυτό μου λες (όπως και πολλοί άλλοι). Μισούμε τους κακούς ανθρώπους που την πέφτουν σε κοριτσάκια αλλά να τα βλέπουμε να βιάζονται ασύστολα σε κινούμενο σχέδιο είναι φυσιολογικό και μας αρέσει κιόλας. Ε μα συγγνώμη. Anyway, δεν θα επιμείνω γιατί έχω και δουλειές.

και δεν πίστευα ποτέ ότι θα έλεγα την (παρωχημένη imo) ατάκα: o tempora! o mores!

:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3329 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 07:31

Η ολη κουβεντα για την παιδοφιλια ισως να αξιζε ξεχωριστο thread και να μην ειχε θαφτει στη μαυρη τρυπα.

Εγω πιστευω τα εξης:

Η παιδοφιλια ειναι στενα συνεδεμενη με την ομοφυλοφιλια, απο την αποψη οτι προκειται για ενα sexual orientation που πολλες φορες δεν ελεγχεται απο τον πασχοντα. Η ομοφυλοφιλια εχει γινει κοινωνικα αποδεκτη γιατι και τα 2 ατομα που ενεπλεκονται σε μια τετοια σχεση ειναι ομοφυλοφιλοι. Στην παιδεραστια το δευτερο ατομο που συμετεχει στην πραξη (πολλες φορες χωρις την θεληση του) ειναι ενα ανηλικο παιδι, και εδω ειναι το προβλημα.

Σημερα οι παιδοφιλοι θεωρουνται τα χαμηλοτερα αποβρασματα της κοινωνιας. Δεδομενο οτι ειναι μια παθηση που εχει να κανει με το sexual orientation του ατομου, πιστευω οτι αυτο ειναι ισως αδικο. Θα επρεπε να θεωρουνται πιο πολυ "ασθενεις", παρα εγκληματιες.

Επισης ειναι πολυ "γενικα" τα ορια του τι θεωρειται πεδαιραστια. Το να ριξεις μια λαγνα ματια σε μια 14χρονη στο δρομο, δεν νομιζω οτι σε κανει παιδεραστη. (Εχετε δει πως ειναι μερικες 14χρονες σημερα?) Χωρια που η μητερα φυση εχει ενα απλο συστημα (την περιοδο) που μας λεει ποτε ειναι μια κοπελα ικανη για σεξ. Σε μη χριστιανικες κοινωνιες, τα κοριτσια που εχουν περιοδο ειναι ετοιμα για γαμο.

Οι παιδεραστες συνηθως ασχολουνται με παιδια του ιδιου φυλου κατω των δεκα χρονων. Οσο για τα hentai και το αν το ζωγραφιστο ειναι εξισου κακο με το φωτογραφημενο, ενα εχω να πω. No kids were harmed drawing this, και το πιο σημαντικο, ειναι πολυ καλυτερα αυτοι οι ανθρωποι να βγαζουν τα απωθημενα τους με ζωγραφιστα lolikon, παρα να ψαχνουν για αληθινα παιδακια. Αμα απαγορεψεις τα hentai lolikon δεν προκειται να ξεφορτοθεις τους παιδεραστες, αλλα θα τους αναγκασεις να ψαξουν αλλους τροπους για να ικανοποιησουν την αρωστημενη τους αναγκη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3330 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 08:04

Στην παιδεραστια το δευτερο ατομο που συμετεχει στην πραξη (πολλες φορες χωρις την θεληση του) ειναι ενα ανηλικο παιδι, και εδω ειναι το προβλημα.

το "πολλες φορες χωρις την θεληση του" μ' άρεσε, λες και το παιδάκι 10 χρονών θα καταλάβει τι διάλο του συμβαίνει εκείνη την ώρα...και μην μου πεις για "τις 14χρονες σήμερα", γιατί αυτήν την πιπίλα την έχω ακούσει πολλές φορές και έχω μπουχτίσει. το 14χρονο στο μυαλό και την συναισθηματική του ωριμότητα δεν παύει να είναι 14χρονο, και για το αν ντυθεί και συμπεριφερθεί προκλητικά ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ, αλλά τα πρότυπα αυτού του τύπου από τα οποία βομβαρδίζεται διαρκώς (οκ, έχω βαρεθεί να ανοίγω το mad και να αναρωτιέμαι μήπως πέτυχα τσοντοκάναλο...και αναφέρθηκα σε έναν πολύ κοινό χώρο που έχει μπουχτίσει από σεξ, την μουσική). Η ευθύνη εδώ ανήκει σε αυτούς που θεωρητικά έχει πήξει το νιονιό τους...

Χωρια που η μητερα φυση εχει ενα απλο συστημα (την περιοδο) που μας λεει ποτε ειναι μια κοπελα ικανη για σεξ. Σε μη χριστιανικες κοινωνιες, τα κοριτσια που εχουν περιοδο ειναι ετοιμα για γαμο.

δεν είναι θέμα χριστιανικής κοινωνίας ή όχι (άμα είναι έτσι στην πυρά όσοι έχουμε προγαμιαίες σχέσεις!) είναι θέμα εξανθρωπισμένης κοινωνίας. αν ζούσαμε στη νεολιθική περίοδο, είμαι απόλυτα εντάξει με αυτό, αλλά αφού διαλέγουμε να κοτσάρουμε την φανταχτερή ταμπέλα που γράφει ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ πάνω απ' την (ο θεός να την κάνει) κοινωνία μας, τότε λυπάμαι...

No kids were harmed drawing this, και το πιο σημαντικο, ειναι πολυ καλυτερα αυτοι οι ανθρωποι να βγαζουν τα απωθημενα τους με ζωγραφιστα lolikon, παρα να ψαχνουν για αληθινα παιδακια. Αμα απαγορεψεις τα hentai lolikon δεν προκειται να ξεφορτοθεις τους παιδεραστες, αλλα θα τους αναγκασεις να ψαξουν αλλους τροπους για να ικανοποιησουν την αρωστημενη τους αναγκη...

ναι, αυτό ίσως έχει μία βάση...αλλά θα προτιμούσα να κοιτάξουμε να προνοήσουμε, όχι να παρέχουμε υποκατάστατα για να μειώσουμε (ή να αυξήσουμε, από μία άλλη άποψη...) την επικινδυνότητά τους. (εσύ είπες άλλωστε ότι είναι "ασθενείς". πράγμα με το οποίο διαφωνώ-αν είχα πατήσει καθόλου στη σχολή τον Μάιο θα ήξερα να σου εξηγήσω λεπτομερώς και το γιατί ο εγκληματίας δεν μπορεί να θεωρηθεί ασθενής, αλλά ρώτα καλύτερα την Katan που το χει περάσει το μάθημα:terror2:)

επίσης ας μην συγκρίνουμε ομοφυλόφιλους με παιδεραστές κτλ γιατί δεν έχει νόημα (η ανάλυσή μου εδώ θα πάρει σελίδες επί σελίδων και δεν έχω χρόνο).

συμφωνώ για το άνοιγμα ξεχωριστού τόπικ:nod: αν δεν κάνει τον κόπο κάποιος μοντ να τα μεταφέρει σε νέο thread θα το ανοίξω εγώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα