Υποθετω οτι το toddler-con εινια το αντιστοιχο του loli-con...Toddler is a common term for a young child who is learning to walk or "toddle", generally considered to be the second stage of development after infancy and occurring predominantly during the ages of 12 to 36 months old
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 12:36
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 14:24
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 19:05
Me lene jerry kai eimai kala ...... den ! !
I h8 this kind of humour.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 23:22
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2007 - 23:33
Όταν είσαι 10 χρονών ξέρεις να περπατάς χωρίς να χρειάζεσαι καροτσάκι, να λες αυτά που σκέφτεσαι, έχεις την δικιά σου βούληση κ.ο.κ.
Hohoho δέκα χρονών, φίλε μου, μόλις έχεις μάθει τη διαίρεση, τώρα για βούληση κλπ άστο
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 10:32
ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ????????????????
ασχολίαστο....Όταν είσαι 10 χρονών ξέρεις να περπατάς χωρίς να χρειάζεσαι καροτσάκι, να λες αυτά που σκέφτεσαι, έχεις την δικιά σου βούληση κ.ο.κ.
η ζωή δεν είναι άνιμε και πόσο μάλλον χεντάι. σύνελθε.Πολλές φορές στα hentai βλέπεις τα 10χρονα κοριτσάκια να 'χουν το πάνω χέρι κι όχι να πέφτουν θύμα βιασμού.
χριστός κι απόστολος Γκλέτσος...εσύ δηλαδή όταν περνάς από παιδικές χαρές κόβεις πόσο χρονώ είναι το κάθε κοριτσάκι για να δεις ποιο σου κάνει????Τι 9 τι 10! Κι έχει τεράστια διαφορά μεταξύ του 10 και του 3. Μην κολλάς σε ακριβής ηλικία. Πάνω-κάτω βλέποντας το σώμα του κοριτσιού υπολογίζεις στο περίπου πόσω χρονών είναι.
γιατί ως γνωστόν είναι πολύ ανώμαλοι αυτοί που γουστάρουν 3χρονα ενώ είναι απολύτως φυσιολογικό και θεμιτό να γουστάρεις 10χρονα.Εκτός των άλλων, το lolicon το 'χω συνηθίσει που συνδέεται συνήθως με 10χρονα κοριτσάκια. Όταν το πας, όμως, σε 3χρονα τότε δεν μιλάμε ΚΑΘΟΛΟΥ για lolicon.
Το 10χρόνο μπορεί να μην είναι ΜΩΡΟ αλλά είναι ΠΑΙΔΙ-έλεος. Το "πιο σχηματισμένο σώμα" του 10χρονου είναι το ζήτημα?? δεν το πιστεύω ότι τα διάβασα αυτά....
και μετά από αυτήν την εμπειρία αποφασίσα να μείνω στη σχολή μου (η γευσιγνωσία θα περιμένει 4-5 χρονάκια) για να μπορώ να κλείνω κάτι τέτοιους εκεί που πρέπει: μέσα.
πάω να συνεχίσω το διάβασμα

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 12:20
WTF !?
Τι γίνετε;
Χτύπησαν τα direct download sections;
Πολύ πιθανόν, το γράφει και στην ανακοίνωση στο lolipower.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 19:59

Και το καλυτερο για το τελος!!!!
κατι μου λεει οτι καποιοι θα πεθανουν αποψε απο απωλεια αιματος....
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 03:23
Με γεια το καινούριο μας forum, [σπασίκλας]αλλά βάλτε και μια απόστροφο σ' αυτό το "Its"[/σπασίκλας].

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 03:30
Γι' αυτό θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να μην βιάζεσαι να σχηματίζεις λάνθασμένες εντυπώσεις για άλλα άτομα αν απ' αυτά που διαβάζεις καταλαβαίνεις λάθος πράγματα.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 06:59
και δεν πίστευα ποτέ ότι θα έλεγα την (παρωχημένη imo) ατάκα: o tempora! o mores!

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 07:31
Εγω πιστευω τα εξης:
Η παιδοφιλια ειναι στενα συνεδεμενη με την ομοφυλοφιλια, απο την αποψη οτι προκειται για ενα sexual orientation που πολλες φορες δεν ελεγχεται απο τον πασχοντα. Η ομοφυλοφιλια εχει γινει κοινωνικα αποδεκτη γιατι και τα 2 ατομα που ενεπλεκονται σε μια τετοια σχεση ειναι ομοφυλοφιλοι. Στην παιδεραστια το δευτερο ατομο που συμετεχει στην πραξη (πολλες φορες χωρις την θεληση του) ειναι ενα ανηλικο παιδι, και εδω ειναι το προβλημα.
Σημερα οι παιδοφιλοι θεωρουνται τα χαμηλοτερα αποβρασματα της κοινωνιας. Δεδομενο οτι ειναι μια παθηση που εχει να κανει με το sexual orientation του ατομου, πιστευω οτι αυτο ειναι ισως αδικο. Θα επρεπε να θεωρουνται πιο πολυ "ασθενεις", παρα εγκληματιες.
Επισης ειναι πολυ "γενικα" τα ορια του τι θεωρειται πεδαιραστια. Το να ριξεις μια λαγνα ματια σε μια 14χρονη στο δρομο, δεν νομιζω οτι σε κανει παιδεραστη. (Εχετε δει πως ειναι μερικες 14χρονες σημερα?) Χωρια που η μητερα φυση εχει ενα απλο συστημα (την περιοδο) που μας λεει ποτε ειναι μια κοπελα ικανη για σεξ. Σε μη χριστιανικες κοινωνιες, τα κοριτσια που εχουν περιοδο ειναι ετοιμα για γαμο.
Οι παιδεραστες συνηθως ασχολουνται με παιδια του ιδιου φυλου κατω των δεκα χρονων. Οσο για τα hentai και το αν το ζωγραφιστο ειναι εξισου κακο με το φωτογραφημενο, ενα εχω να πω. No kids were harmed drawing this, και το πιο σημαντικο, ειναι πολυ καλυτερα αυτοι οι ανθρωποι να βγαζουν τα απωθημενα τους με ζωγραφιστα lolikon, παρα να ψαχνουν για αληθινα παιδακια. Αμα απαγορεψεις τα hentai lolikon δεν προκειται να ξεφορτοθεις τους παιδεραστες, αλλα θα τους αναγκασεις να ψαξουν αλλους τροπους για να ικανοποιησουν την αρωστημενη τους αναγκη...
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 08:04
Στην παιδεραστια το δευτερο ατομο που συμετεχει στην πραξη (πολλες φορες χωρις την θεληση του) ειναι ενα ανηλικο παιδι, και εδω ειναι το προβλημα.
το "πολλες φορες χωρις την θεληση του" μ' άρεσε, λες και το παιδάκι 10 χρονών θα καταλάβει τι διάλο του συμβαίνει εκείνη την ώρα...και μην μου πεις για "τις 14χρονες σήμερα", γιατί αυτήν την πιπίλα την έχω ακούσει πολλές φορές και έχω μπουχτίσει. το 14χρονο στο μυαλό και την συναισθηματική του ωριμότητα δεν παύει να είναι 14χρονο, και για το αν ντυθεί και συμπεριφερθεί προκλητικά ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ, αλλά τα πρότυπα αυτού του τύπου από τα οποία βομβαρδίζεται διαρκώς (οκ, έχω βαρεθεί να ανοίγω το mad και να αναρωτιέμαι μήπως πέτυχα τσοντοκάναλο...και αναφέρθηκα σε έναν πολύ κοινό χώρο που έχει μπουχτίσει από σεξ, την μουσική). Η ευθύνη εδώ ανήκει σε αυτούς που θεωρητικά έχει πήξει το νιονιό τους...
δεν είναι θέμα χριστιανικής κοινωνίας ή όχι (άμα είναι έτσι στην πυρά όσοι έχουμε προγαμιαίες σχέσεις!) είναι θέμα εξανθρωπισμένης κοινωνίας. αν ζούσαμε στη νεολιθική περίοδο, είμαι απόλυτα εντάξει με αυτό, αλλά αφού διαλέγουμε να κοτσάρουμε την φανταχτερή ταμπέλα που γράφει ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ πάνω απ' την (ο θεός να την κάνει) κοινωνία μας, τότε λυπάμαι...Χωρια που η μητερα φυση εχει ενα απλο συστημα (την περιοδο) που μας λεει ποτε ειναι μια κοπελα ικανη για σεξ. Σε μη χριστιανικες κοινωνιες, τα κοριτσια που εχουν περιοδο ειναι ετοιμα για γαμο.
ναι, αυτό ίσως έχει μία βάση...αλλά θα προτιμούσα να κοιτάξουμε να προνοήσουμε, όχι να παρέχουμε υποκατάστατα για να μειώσουμε (ή να αυξήσουμε, από μία άλλη άποψη...) την επικινδυνότητά τους. (εσύ είπες άλλωστε ότι είναι "ασθενείς". πράγμα με το οποίο διαφωνώ-αν είχα πατήσει καθόλου στη σχολή τον Μάιο θα ήξερα να σου εξηγήσω λεπτομερώς και το γιατί ο εγκληματίας δεν μπορεί να θεωρηθεί ασθενής, αλλά ρώτα καλύτερα την Katan που το χει περάσει το μάθημαNo kids were harmed drawing this, και το πιο σημαντικο, ειναι πολυ καλυτερα αυτοι οι ανθρωποι να βγαζουν τα απωθημενα τους με ζωγραφιστα lolikon, παρα να ψαχνουν για αληθινα παιδακια. Αμα απαγορεψεις τα hentai lolikon δεν προκειται να ξεφορτοθεις τους παιδεραστες, αλλα θα τους αναγκασεις να ψαξουν αλλους τροπους για να ικανοποιησουν την αρωστημενη τους αναγκη...
επίσης ας μην συγκρίνουμε ομοφυλόφιλους με παιδεραστές κτλ γιατί δεν έχει νόημα (η ανάλυσή μου εδώ θα πάρει σελίδες επί σελίδων και δεν έχω χρόνο).
συμφωνώ για το άνοιγμα ξεχωριστού τόπικ