Αν δεν το έκλεινε το Hall of Fame ο Yatakoς θα μπορούσα να την έβαζα την εικόνα του Kenny ...
Ε ρε θεε της πορνοπόζας εσύ Kenny.
Posted 03 July 2007 - 21:37
Don't get near of me!I'm a shark!
Posted 03 July 2007 - 21:45
δεν μπορω να το πιστεψω οτι εκλασα τοσο γρηγορα το role model μου Bob Ross, αλλα ζουλεψα κ επιστρατευσα το κορυφαιο μανουλομάνουλο του πλανητη

Posted 03 July 2007 - 22:06
Το γράφω εδώ για να μην κάνω spam στο άλλο thread.Πολύ καλή επιλογή Majin
Πρόεδρος ο Ayu,αντιπρόεδρος εσύ και εγώ θα αναλάβω τα οικομικά
Posted 03 July 2007 - 22:23
Γαμω τα μπασταρδεματα, μιση γαλλιδα μιση Γιαπωνεζα
btw jiraya μιας κ δεν υπηρχε ανταποκριση για το RO δεν ερχεσαι EO τωρα που ειμαι κ γω n00b [παλι T_T] να ανεβουμε μαζι?Ειναι ηλιθιο mmorpg, αλλα αυτο ειναι k το δυνατο σημειο του

Posted 03 July 2007 - 23:24
τι στο καλό γίνετε
Μου φαίνεται ότι πολύ Licenced έχει πέσει τώρα τελευταία,
εκτός αν παλιότερα επειδή δεν αφορούσε σειρές που με ενδιέφεραν δεν το καταλάβαινα
Πάντως το βρίσκω κάπως υπερβολικό να γίνονται licensed anime που είναι ακόμα ongoing,
που είναι ακόμα στα πρώτα επεισόδια και καλά καλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.
Posted 04 July 2007 - 00:25
Posted 04 July 2007 - 00:35
Majin_Psikapami συγγνώμη αλλά η υπογραφή σου δεν είναι ιαπωνέζες.Μου φαίνονται πιο πολύ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ.
ΒΤW ποια είναι αυτή η κοπελίτσα στα δεξιά ?

Posted 04 July 2007 - 00:56
Posted 04 July 2007 - 01:18

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 04 July 2007 - 02:57
yikes.grooooossss...Use Firefox.
Μια κοινωνική προσφορά του Kenny.

Posted 04 July 2007 - 07:28
Και φυσικά δεν σε δουλεύω ρε άνυρωπέ μου...Σιγά μην πω από ποιό site είμαι γιατί μετά αμά μας έβρισκαν θα το καταλάβαιναν...Αλλιώς το "πουλί" θα έπαιρναν τηλέφωνο...Εδώ μόνο η Ελλάδα ξέρει τι διακινούμε και καμία άλλη χώρα δεν θα το πάρει χαμπάρι εκτός από τους συμφορουμίτες.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 04 July 2007 - 08:38

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 04 July 2007 - 08:42
Posted 04 July 2007 - 08:44
Το ξέρω (Ασχετο:ΤΟ οξυγονο δεν κανει τρεις δεσμους,δυο κανει