Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#3031 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 July 2007 - 17:34

Crap:deadga6:

λογικα Nyoro~n and anon will continue :P fear not :3

Καλλιόπη μου δώσε μου το Link τους να πάω να τους βρίσω..

τι link?XD

#3032 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 July 2007 - 17:35

DjDragon, ξέρεις τι σημαίνει πως ένα anime έγινε Licensed ?

Ότι θα σταματήσουν να το μεταφράζουν και έτσι δε θα μπορούμε να τα δούμε;:hihi2:

Posted Image

#3033 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 03 July 2007 - 17:40

Ξέρω τι σημαίνει να είναι licensed...και γιαυτό τους σιχάθηκα...

Καλλιόπη της ADV !!!
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#3034 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 03 July 2007 - 17:42

το Devil may Cry εγινε Licenced απο την ΑDV...οπως και το Tengen Toppa..

τι στο καλό γίνετε :hmmm: Μου φαίνεται ότι πολύ Licenced έχει πέσει τώρα τελευταία,
εκτός αν παλιότερα επειδή δεν αφορούσε σειρές που με ενδιέφεραν δεν το καταλάβαινα :
Πάντως το βρίσκω κάπως υπερβολικό να γίνονται licensed anime που είναι ακόμα ongoing,
που είναι ακόμα στα πρώτα επεισόδια και καλά καλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.
Επίσης εγώ μια φορά προτιμώ να δω πρώτα ένα anime και μετά αν μου αρέσει τρελά να αγοράσω
τα αντίστοιχα dvd :rolleyes: Τι γουρούνι στο σακί θα πάρω :P Εξάλλου ποιος έχει την υπομονή
να περιμένει να γίνουν complete και να βγούν σε dvd, οπότε ζείτω τα funsub :P :P

ουστ.
ετσι να μαθει γιατι μου κλεψε το ονομα του site μου.:hahaha:

POM αγόρι μου στον Λυκουρέζο γρήγορα! εκτός αν προτιμάς τον Κούγια... :P :P
πάντως όντως είναι τρομερή σύμπτωση

rrmr.png

#3035 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 July 2007 - 18:08

Ξέρω τι σημαίνει να είναι licensed...και γιαυτό τους σιχάθηκα...

Επομένως ξέρεις πως όταν γίνεται Licensed το anime, τότε μόνο κυκλοφορούν τα DVDs στην Αμερική και έτσι βλέπεις τις σειρές σε DVD quality ogm και mkv.

Επίσης ξέρεις πως πολλές δημοφιλείς σειρές όπως το Naruto είναι Licensed εδώ και κάτι χρόνια, αλλά δεν έχουν σταματήσει. Και είμαι σίγουρος πως ξέρεις πως ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις όπου το anime σταματάει να fansubάρεται λόγω license. Απλά δημιουργούνται ξέμπαρκα groups και συνεχίζουν τη δουλειά των προηγούμενων.

Χαίρομαι που τα ήξερες όλα αυτά :byejg9:

EDIT
Πάρε, να δούμε τι θα κάνεις ADV Films.com

E5VV38U.jpg

#3036 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 July 2007 - 18:11

Από τη στιγμή που ξέρουν ότι όλο και κάποιος άλλος θα κυκλοφορήσει τα επεισόδια με subs,γιατί δεν αφήνουν τα group που ήδη μεταφράζουν στην ησυχία τους;Πολύ σαματάς για το τίποτα γίνεται.

Posted Image

#3037 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 July 2007 - 18:17

Γιατί νομίζουν πως μπορούν να σταματήσουν τα fansubs. Αλλά δεν νομίζω να καταφέρει ποτέ κανένας κάτι τέτοιο.

E5VV38U.jpg

#3038 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 July 2007 - 18:27

Γιατί νομίζουν πως μπορούν να σταματήσουν τα fansubs. Αλλά δεν νομίζω να καταφέρει ποτέ κανένας κάτι τέτοιο.

Εγώ δε το νομίζω είμαι σίγουρος.Αλλά πόσο αφελείς πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι θα σταματήσουν.Δεν έχουν πάρει το μάθημά τους τόσα χρόνια;:oo:

Posted Image

#3039 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 July 2007 - 20:05

[...]
EDIT
Πάρε, να δούμε τι θα κάνεις ADV Films.com

Κακή ιδέα... φαντάσου να τους γράψει "on behalf of the anime.gr community..." και μετά να τρέχουμε. :despair:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3040 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 03 July 2007 - 20:08

Τι ελλέινο site ήταν αυτό ?Έχουν και χαλασμένο contact αυτοί και κάνουν τον σαματά λες και είναι κανάς υπουργός...δεν πάνε να πνιγούν ?!

Kenny σιγά ρε άνθρωπέ μου !Σιγά μην καρφώσω το ελληνικό site anime που διακινεί τα animes στα "κρυφά"
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#3041 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 July 2007 - 21:15

Τι ελλέινο site ήταν αυτό ?Έχουν και χαλασμένο contact αυτοί και κάνουν τον σαματά λες και είναι κανάς υπουργός...δεν πάνε να πνιγούν ?!

Kenny σιγά ρε άνθρωπέ μου !Σιγά μην καρφώσω το ελληνικό site anime που διακινεί τα animes στα "κρυφά"

Ρε, μας δουλεύεις λέμε... :terror2:
Μια χαρά δουλεύει το Contact Us, μήπως δεν πάτησες κλικ; :P

oR4yYRl.gif

#3042 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 03 July 2007 - 21:22

Φυσικά πάτησα και μου βγήκε μία μλκία με αλγόριθμους εμένα...Μήπως έχει πρόβλημα o Internet Explorer μου ?

Και φυσικά δεν σε δουλεύω ρε άνυρωπέ μου...Σιγά μην πω από ποιό site είμαι γιατί μετά αμά μας έβρισκαν θα το καταλάβαιναν...Αλλιώς το "πουλί" θα έπαιρναν τηλέφωνο...Εδώ μόνο η Ελλάδα ξέρει τι διακινούμε και καμία άλλη χώρα δεν θα το πάρει χαμπάρι εκτός από τους συμφορουμίτες. ;)

#3043 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 July 2007 - 21:28

Φυσικά πάτησα και μου βγήκε μία μλκία με αλγόριθμους εμένα...Μήπως έχει πρόβλημα o Internet Explorer μου ?

Και φυσικά δεν σε δουλεύω ρε άνυρωπέ μου...Σιγά μην πω από ποιό site είμαι γιατί μετά αμά μας έβρισκαν θα το καταλάβαιναν...Αλλιώς το "πουλί" θα έπαιρναν τηλέφωνο...Εδώ μόνο η Ελλάδα ξέρει τι διακινούμε και καμία άλλη χώρα δεν θα το πάρει χαμπάρι εκτός από τους συμφορουμίτες. ;)

Internet Explorer??????????????? Τι είναι αυτό; Κάνα καινούργιο πρόγραμμα για hackers? Posted Image

Ξέρω, και η Nintendo δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι βγαίνουν ROMs για τις κονσόλες της. :yawn2:

oR4yYRl.gif

#3044 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 July 2007 - 21:31

Use Firefox.

Posted Image

Μια κοινωνική προσφορά του Kenny.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3045 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 July 2007 - 21:32

Use Firefox.

Δώσε και link, ρε. Posted Image
ie7.com

oR4yYRl.gif