My DJs >> your DJ.
DjDrgon, λιώσε.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:10

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:14
Σε περιπτωση που δεν βρισκετε μπαρμπερη και θελετε να το κανετε μονοι σας:
Razor sharpening instructions.
Also,video για τους οπτικους τυπους.
Μπορει το anime.gr να μην ειναι ελβετικος σουγιας αλλα σας πληροφορει για το πως θα ακονισετε τους ελβετικους σουγιαδες σας
στην ουσια αν εχετε πολυ χρονο κοιταξτε αυτη τη σειρα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=IjzMJ3Ny-eE[/media]
πιστευω σε ενημερωνει για ολα οσα θες να μαθεις.
ηξερα πολλων ειδων geeks αλλα σημερα ανακαλυψα και τα razor-geeks
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:14
My DJs >> your DJ.
Are your DJs 23 year old virgins? If not you got pwned by the duck
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:19
Are your DJs 23 year old virgins? If not you got pwned by the duck
Aκόμη 23 χρονών είναι ο DJDragon? Γιατί εδώ και ένα χρόνο στάσιμη μου μενει η ηλικία του. Δεν γερνάει αυτός? Γενέθλια δεν έχει? Και αν όχι i want what he is having.
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:25
έτσι κάνει και ο δικός μου :Ο είναι imba, πρώτα βάζει λίγο alcohol και μετά το κάνει εκεί στο σβέρκο, imba imbaAndroghost κατέβα Αθήνα να σε πάω σε αυτόν που έχω στη γειτονιά μου, πέραν του ξυρίσματος με φαλτσέτα στο κούρεμα σου παίρνει στο τελείωμα τη γραμμή του σβέρκου πάλι με φαλτσέτα, ακούς του πετσίς να "σφυρίζ"
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:30
Aκόμη 23 χρονών είναι ο DJDragon? Γιατί εδώ και ένα χρόνο στάσιμη μου μενει η ηλικία του. Δεν γερνάει αυτός? Γενέθλια δεν έχει? Και αν όχι i want what he is having.
Here you are...

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:43
Meh he is 25 now and propably still a virgin:hihi2:
Απλά έβαλα την ηλικία που είχε όταν σύχναζε εδώ
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 18:47
Androghost κατέβα Αθήνα να σε πάω σε αυτόν που έχω στη γειτονιά μου, πέραν του ξυρίσματος με φαλτσέτα στο κούρεμα σου παίρνει στο τελείωμα τη γραμμή του σβέρκου πάλι με φαλτσέτα, ακούς του πετσίς να "σφυρίζ"
ξέρουμε που πας....
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 19:52
ΑΑΑ ζω το ονειρο μου..παντα ηθελα να γινω ερπετολογος!!!
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 20:29
Προσεχε μονο αδερφε , μην καμια μερα μπερδεψεις κατλαθος τις σαυρες και μετα τρεχεις και δεν φτανειςIn other news....Βρηκα δουλεια...στην χειρουργικη κλινικη της Κτηνιατρικης στον τομεα των εξωτικων και αγριων ζωων και των ερπετων!!!
ΑΑΑ ζω το ονειρο μου..παντα ηθελα να γινω ερπετολογος!!!
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 22:20
Τρύπες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 23:41
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ YOUTUBE?
Παω να παίξω ενα τραγούδι λοιπον, χαρούμενα και ωραία γιατί ήθελα να δω το video.
Και μου λέει ότι δεν μπορεί να το παίξει λογω copyright restriction στη χώρα μου.
Γιατί θεέ μου? Αφου έπαιζε πριν λίγες μέρες! Συγκλονιστικά πράγματα!
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ. ΠΡΩΤΑ ΤΟ PIRATEBAY,MΕΤΑ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ P2P ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ 14 ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΟ MININOVA, ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ YOUTUBE.
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ FREE STUFF ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.
OMG, THEY KILLED YOUTUBE!
YOU, BASTARDS!
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 23:51
Αν και μπορεί να γίνει πολυ χρήσιμο αυτό το εργαλείο οταν θα απαγορευσουν τα παντα απο το youtube...-_-