Anw για να το λες εσυ :/
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 27 September 2009 - 16:15
Anw για να το λες εσυ :/
Posted 27 September 2009 - 16:17
Posted 27 September 2009 - 18:40
Ψάχνεις να βρεις νόημα στη μείξη courage wolf με advice dog?
In other news...
Youtube Video
Αυτήν την ταινία την περιμένω με πολύυυυυυυ αγωνία XD
Δείτε και το Machine Girl που μνημονεύει στην αρχή του βίντεο, πολύ καλό. Αν και το RoboGeisha φένεται πιο κατεστραμμένο.
Posted 27 September 2009 - 22:36
Posted 27 September 2009 - 23:08
Posted 27 September 2009 - 23:33
Ελπίζω να κάνουν αρκετό καιρό. Έχω να θυμώσω αρκετές μέρες.Παιδιά, μια sos ερωτηση. Οταν κανεις αιτηση να βαλουν ρευμα στη ΔΕΗ, η εγκατασταση γίνεται αυτόματα, ή περιμένεις κάποιες μερες τεχνικό πχ?
Posted 27 September 2009 - 23:46
Παιδιά, μια sos ερωτηση. Οταν κανεις αιτηση να βαλουν ρευμα στη ΔΕΗ, η εγκατασταση γίνεται αυτόματα, ή περιμένεις κάποιες μερες τεχνικό πχ?
Όπως σας γνωρίσαμε, για να ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτροδότησης του ακινήτου σας, πρέπει να υποβάλετε, αρχικά, την αίτηση ηλεκτροδότησης, φωτοαντίγραφο της οικοδομικής άδειας και τη Δήλωση του Μηχανικού για τον όγκο του ακινήτου.
Μετά την υποβολή της αίτησης ηλεκτροδότησης και του αντίγραφου της οικοδομικής άδειας, η ΔΕΗ συντάσσει μελέτη σχετική με την ηλεκτροδότηση του ακινήτου σας.
Ακολούθως, η ΔΕΗ σας ενημερώνει εγγράφως για τις προϋποθέσεις ηλεκτροδότησής σας εντός:
· 15 εργάσιμων ημερών, εάν πρόκειται για νέα ηλεκτροδότηση απλής παροχής ρεύματος (χωρίς δίκτυο) ή
· 25 εργάσιμων ημερών, εάν χρειάζεται κατασκευή δικτύου.
Από τη στιγμή που θα ειδοποιηθείτε από τη ΔΕΗ για τις προϋποθέσεις ηλεκτροδότησής σας, έχετε προθεσμία δύο (2) μηνών για να υποβάλετε τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και να πληρώσετε τα προβλεπόμενα χρηματικά ποσά. Αν περάσει η καθορισμένη προθεσμία χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δηλαδή χωρίς να υποβάλετε τα δικαιολογητικά ή χωρίς να πληρώσετε τα προβλεπόμενα ποσά θα επανεξεταστεί η αίτηση ηλεκτροδότησής σας από την αρχή, με βάση τα νέα τεχνοοικονομικά δεδομένα που θα ισχύουν τότε.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την υπογραφή του Συμβολαίου Παροχής. Θα πρέπει για την υπογραφή του Συμβολαίου Παροχής να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο και το ΑΦΜ σας.
Από τη στιγμή που ο πελάτης καλύψει όλες τις προϋποθέσεις ηλεκτροδότησης και εφόσον πρόκειται για απλή παροχή ρεύματος (χωρίς δίκτυο), η κατασκευή ολοκληρώνεται εντός 30 εργάσιμων ημερών.
Από www.dei.gr
Posted 27 September 2009 - 23:54
Εγω ελεγα απλως για επανηλεκτροδοτηση, επειδη ο ηλιθιος προηγουμενος ενοικιαστης/ιδιοκτητης εχουν κοψει το ρευμα.
Αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει πια! Βαρεθηκα να ασχολουμαι με τις υποθεσεις του Ash, ας ενδιαφερθει μονος του για αλλαγη...
Ακυρη η ερωτηση, μην ασχοληθει κανεις αλλος. Αμα δεν τον νοιαζει τον αλλον, αλλα το μονο που ξερει να κανει ειναι να παραπονιεται, ειναι αξιος της μοιρας του...
Posted 28 September 2009 - 01:32
Περιμένουμε και το Assault Girl του Oshii... διαλεχτά κορίτσια...Δείτε και το Machine Girl που μνημονεύει στην αρχή του βίντεο, πολύ καλό. Αν και το RoboGeisha φένεται πιο κατεστραμμένο.
Posted 28 September 2009 - 08:15
Αυτο μιλάει για κατασκευη... :S
Εγω ελεγα απλως για επανηλεκτροδοτηση, επειδη ο ηλιθιος προηγουμενος ενοικιαστης/ιδιοκτητης εχουν κοψει το ρευμα.
Αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει πια! Βαρεθηκα να ασχολουμαι με τις υποθεσεις του Ash, ας ενδιαφερθει μονος του για αλλαγη...
Ακυρη η ερωτηση, μην ασχοληθει κανεις αλλος. Αμα δεν τον νοιαζει τον αλλον, αλλα το μονο που ξερει να κανει ειναι να παραπονιεται, ειναι αξιος της μοιρας του...
Kάποιος βαριέται υπερβολικά εδώ μέσα, γιατί άμα δεν βαριώτανε θα είχε πάει στη ΔΕΗ με τον αριθμό του ρολογιού ή γενικά κάποια στοιχεία, εκεί θα μάθαινε πως άμα πληρώσει το τέλος επανασύνδεσης ή όπως το λένε [το οποίο παίρνει πίσω όταν θα πάει να κάνει διακοπή όταν θα φύγει] η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ γίνετε μέσα σε 2 ώρες, αν βέβαια πήγαινε σε λογική ώρα πριν τη λήξη της βάρδιας.
Posted 28 September 2009 - 12:48
Αυτο μιλάει για κατασκευη... :S
Επίσης ηλίθιος θα ήταν αυτός που δεν θα έκανε διακοπή αφοτου είχε ξενοικιάσει και θα πλήρωνε τζάμπα.
Posted 28 September 2009 - 17:09
Τα λόγια είναι περιτά..θα σας βάλω μερικά απόσπάσματα μόνο..τα άλλα δείτε τα μόνοι σας....
ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΖΙΜΑΚΟΣ!

Posted 28 September 2009 - 17:27
Να κυκλοφορούμε με ποδήλατο, να έχουμε φτηνά αυτοκίνητα, να μη χαλάμε πολλά λεφτά. Τότε τι να ζούμε, να μη ζούμε και καθόλου.
Γιατί, βεβαίως, βεβαίως, η ζωή εξαρτάται από το τί αμάξι οδηγείς...
Στάσου, θα ζήσει τη ζωή του, φοιτητής είναι, θα γυρίσει από δω, θα πάει από κει, και μετά εντάξει, βλέπουμε. Δηλαδή, αυτό που είχαμε εμείς τότε. Ετρωγε γιαούρτι όποιος έλεγε τι δουλειά θα κάνω, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο. Ποια δουλειά; Κάτσαμε στο πανεπιστήμιο, θέλαμε δέκα, δεκαπέντε χρόνια να το τελειώσουμε.
Χωρίς να διαφωνώ απαραίτητα με τα υπόλοιπα, γι'αυτό που τόνισα:
Αποδεχόμαστε ως σωστό μόνο αυτό που κάνουμε εμείς, ε;
Εγώ είμαι υπέρ της τρομοκρατίας, ο γιος μου έχει κάποιες επιφυλάξεις. Κακώς.
Ου, κάκιστα...
Σε γενικές γραμμές... αναρωτιέμαι τί φαΐ έχει αύριο η λέσχη...

Posted 28 September 2009 - 17:37
Γιατί, βεβαίως, βεβαίως, η ζωή εξαρτάται από το τί αμάξι οδηγείς...
Χωρίς να διαφωνώ απαραίτητα με τα υπόλοιπα, γι'αυτό που τόνισα:
Αποδεχόμαστε ως σωστό μόνο αυτό που κάνουμε εμείς, ε;
Ου, κάκιστα...
Σε γενικές γραμμές... αναρωτιέμαι τί φαΐ έχει αύριο η λέσχη...
Να φανταστώ δεν διάβασες όλο το λινκ??...επίσης είναι ο πανούσης!!!! κοροίδευει όλον τον κόσμο...!!

Posted 28 September 2009 - 17:57
Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Ο Τζιμάκος δεν μας λέει να οδηγάμε όλοι 4x4 για να νιώθουμε "cool". Ο Τζιμάκος είναι απλά ηδονιστής. Κάνει αυτό που αρέσει στον ίδιο χωρίς να τον ενδιαφέρει "τι θα πει ο κόσμος".Γιατί, βεβαίως, βεβαίως, η ζωή εξαρτάται από το τί αμάξι οδηγείς...
Αύριο δεν ξέρω τι θα έχει, σύντομα όμως θα έχει νηστικόπιτες.Σε γενικές γραμμές... αναρωτιέμαι τί φαΐ έχει αύριο η λέσχη...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||