Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24391 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:04

ένα μάτι του λείπει το οποιο αντάλλαξε για wisdom και magic. τα κοράκια είναι μορφές του. γενικά έχω διαβάσει όλη τι νορβηγική μυθολογία και αν μπορούσα να πιστέψω σε divine beings στάνταρ σε αυτούς θα πίστευα

Amon Amarth :Q______ sooo love them

EDIT: oh fuck oi manowar viking metal? υπάρχουν άπειρα αλλα viking metal φυσικά και ούτε oi blind guardian είναι,

Falkenbach, Storm, ISengard, Ensiferum etc.

http://www.youtube.com/watch?v=nBbUHRPYdh4

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#24392 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:05

Ε δε νομίζω να είναι Viking Metal οι Βlind Guardian...

Πάντως λίγο πολύ ... το κλίμα στην τρύπα είναι LOL.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#24393 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:07

Who gives a fuck about Vikings and their metal...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=RLHR8zaEsA8&feature=PlayList&p=CADB7E34EFFA3096&index=0&playnext=1[/media]
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#24394 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:07

Kαταρχάς LethalMike, όσο άδικο έχει η Αμερική για να ακολουθεί συγκεκριμένη στάση σε ορισμένα ζητήματα άλλο τόσο άδικο έχει και η Κορέα για να κάνει τις πυρηνικές δοκιμές.

Το διεθνές δίκαιο υπάρχει για κάποιον λόγο και η ουσία του βρίσκεται στο να τηρούμε όλοι κάποιους κανόνες και ΟΧΙ ότι μπορούμε να μην τους τηρούμε αν κάποιος άλλος δεν τους τηρεί.

Η έμμεση πυρηνική απειλή την οποία θέτει η Κορέα , είναι μια τακτική η οποία έχει δοκιμαστεί πολλάκις στο παρελθόν και συνήθως όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ακριβώς η πολιτική (ο αποτρεπτικός εκφοβισμός δλδ) η οποία οδήγησε στην κλιμάκωση του Ψυχρού Πολέμου και σε επιμέρους πολεμικές συρράξεις ανα τον πλανήτη.

Καλώς η κακώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν ένα διεθνές σύστημα είναι μονοπολικό (έχει έναν μόνο κύριο παράγοντα εξουσίας όπως την δεκαετία του 90 η Αμερική) υπάρχουν εκμέρους του ηγεμονικές τάσεις. Η ίδια ιστορία έχει αποδείξει ότι αργά η γρήγορα όμως η ισορροπία επανέρχεται κάτι το οποίο παρατηρούμε ήδη να συμβαίνει.

Το ζήτημα λοιπον είναι αν αυτή η εξισορροπηση θα γίνει με αρμονικό τρόπο, στα πλαίσια μιας παγκόσμιας ομαλής διαδικασίας σύμφωνης με το διεθνές δίκαιο, ή αν θα γίνει με τρόπο βίαιο και αντισυμβατικό (με την αρνητική έννοια) που μας πάει ένα βήμα πίσω και όχι ένα βήμα μπροστά ως πλανήτη. Ο τρόπος της Κορέας εντάσσεται στο δεύτερο σκελός.

Sorry για την διεθνολογική/ διπλωματική ανάπτυξη αλλά τόσο διάβασμα που έχω ρίξει είπα να μην πάει χαμένο εξού και το πρήξιμο. :hahaha::hahaha::hahaha:

#24395 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:09

Εκει στην Αθηνα δεν πατε καλα... Μα ΠΑΛΙ καταφερατε να βαλετε φωτια στον Υμηττο???

Αφου δεν τα θελετε τα ρημαδια τα δεντρα εκει, αντι να τα καιτε, ξεριζωστε τα για να τα μεταφερουμε και να τα φυτεψουμε καπου αλλου, οπου δεν εχει οικοπεδα...

ελεος!τωρα το ειδα και εγω απο το μπαλκονι μου..απο οσο μπορω να δω παντως εχει σηκωθει αρκετα μεγαλος καπνος απο τον Υμηττο..

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#24396 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:10

ένα μάτι του λείπει το οποιο αντάλλαξε για wisdom και magic. τα κοράκια είναι μορφές του. γενικά έχω διαβάσει όλη τι νορβηγική μυθολογία και αν μπορούσα να πιστέψω σε divine beings στάνταρ σε αυτούς θα πίστευα

Amon Amarth :Q______ sooo love them

EDIT: oh fuck oi manowar viking metal? υπάρχουν άπειρα αλλα viking metal φυσικά και ούτε oi blind guardian είναι,

Falkenbach, Storm, ISengard, Ensiferum etc.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=nBbUHRPYdh4[/media]

ορεο το βιντεο το μονο που μου την εδωσε ειναι γερμανοι! η λαθος κανω ? τεσπα αυτα τα συγκροτηματα ξερω.

Kαταρχάς LethalMike, όσο άδικο έχει η Αμερική για να ακολουθεί συγκεκριμένη στάση σε ορισμένα ζητήματα άλλο τόσο άδικο έχει και η Κορέα για να κάνει τις πυρηνικές δοκιμές.

Το διεθνές δίκαιο υπάρχει για κάποιον λόγο και η ουσία του βρίσκεται στο να τηρούμε όλοι κάποιους κανόνες και ΟΧΙ ότι μπορούμε να μην τους τηρούμε αν κάποιος άλλος δεν τους τηρεί.

Η έμμεση πυρηνική απειλή την οποία θέτει η Κορέα , είναι μια τακτική η οποία έχει δοκιμαστεί πολλάκις στο παρελθόν και συνήθως όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ακριβώς η πολιτική (ο αποτρεπτικός εκφοβισμός δλδ) η οποία οδήγησε στην κλιμάκωση του Ψυχρού Πολέμου και σε επιμέρους πολεμικές συρράξεις ανα τον πλανήτη.

Καλώς η κακώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν ένα διεθνές σύστημα είναι μονοπολικό (έχει έναν μόνο κύριο παράγοντα εξουσίας όπως την δεκαετία του 90 η Αμερική) υπάρχουν εκμέρους του ηγεμονικές τάσεις. Η ίδια ιστορία έχει αποδείξει ότι αργά η γρήγορα όμως η ισορροπία επανέρχεται κάτι το οποίο παρατηρούμε ήδη να συμβαίνει.

Το ζήτημα λοιπον είναι αν αυτή η εξισορροπηση θα γίνει με αρμονικό τρόπο, στα πλαίσια μιας παγκόσμιας ομαλής διαδικασίας σύμφωνης με το διεθνές δίκαιο, ή αν θα γίνει με τρόπο βίαιο και αντισυμβατικό (με την αρνητική έννοια) που μας πάει ένα βήμα πίσω και όχι ένα βήμα μπροστά ως πλανήτη. Ο τρόπος της Κορέας εντάσσεται στο δεύτερο σκελός.

Sorry για την διεθνολογική/ διπλωματική ανάπτυξη αλλά τόσο διάβασμα που έχω ρίξει είπα να μην πάει χαμένο εξού και το πρήξιμο. :hahaha::hahaha::hahaha:

σε αυτο εχεις δικιο, απλως μαρεσει να βλεπω μικρα κρατοι να πηγαινουν εναντιων μεγαλων! αλλα και παλι πυρηνικα ειναι.......

ezgif.com-resize.gif

#24397 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:19

φωτιααααααααααααα φωτιαααααααααααααααααα!!! :oo:
καλε λιγο νερο φωτιααααααααααααααααα!!!:nanana:

αχχχ...:bahhh: αμα αρχισαμε απο τωρα με φωτιες... την βαψαμε... μεχρι τον αυγουστο μας βλεπω BBQ με τον Glattony(fma) να κανει πανηγυρια...:sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#24398 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:21

φωτιααααααααααααα φωτιαααααααααααααααααα!!! :oo:
καλε λιγο νερο φωτιααααααααααααααααα!!!:nanana:

αχχχ...:bahhh: αμα αρχισαμε απο τωρα με φωτιες... την βαψαμε... μεχρι τον αυγουστο μας βλεπω BBQ με τον Glattony(fma) να κανει πανηγυρια...:sigh2:

ναι ειμαι μισανθρωπος με τους εμπρηστες!

ezgif.com-resize.gif

#24399 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:25

ελεος πια με τις φωτιες....ποσο ακομα χωρο για να κτισουν χρειαζονται???
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#24400 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:29

το 24χρονο στην αρχή δεν ήταν επιθετικός προσδιορισμός αλλά προσφώνηση...Δεν είπε ψέμματα το παιδί έλεος...

Spoiler: also

Owned :hahaha:

Τι να κάνουμε, τα σημεία στίξης είναι για να χρησιμοποιούνται :canthelp:

E5VV38U.jpg

#24401 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:32

ελεος!τωρα το ειδα και εγω απο το μπαλκονι μου..απο οσο μπορω να δω παντως εχει σηκωθει αρκετα μεγαλος καπνος απο τον Υμηττο..

Το έχετε παρεξηγήσει το θέμα, ο Υμηττός δεν καίγεται απλά απαλοτροιώνεται.
Και μετά από λίγους μήνες τα σχέδια μου για παγκόσμια κυριαρχίά θα έρθουν στο φώς και θα γίνουν πραγματικότητα.
Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:congrats:.
Θα φτιάξω αυτοκινητόδρομους στο φεγγάρι... ναιιιιιιιιιιιιιιιι:bike:.
Θα μοιράσω λεφτά και μετά θα τα πάρω πίσω εις δεκαπλούν... ναιιιιιιιιιιιιιιι:try:.
Θα χτίσω εργοστάσια παραγωγής οξυγόνου (οι τρεις πρώτες ανάσες δωρεάν, 0,5 ευρό για κάθε μία επιπλέον)... ναιιιιιιιι.
Θα φτιάξω φάρμες παραγωγής φαγητού και μετά θα το φάω όλο μόνος μου... ναιιιιιιιι:tensai:.

Υ.Γ. Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει... ο ήλιος:burningbe3:? η ζέστη:bath:? ο πολύ καπνός από τα καμμένα:nosey:? ή μάλλον ότι μου τελειώσανε τα valium και τα lexotanil:fromabove:? ΕΣΥ αποφασίζεις.... ναιιιιιιιιιι:nanana:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#24402 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:33

ναι εγω φτεω γιατι ειμαι κουτσουρο! i can't help it! Δεν το λεω ειρονικα!

ezgif.com-resize.gif

#24403 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:33

και ελεγα σε καποια φαση, οτι τωρα τελευταια στη Μαυρη Τρυπα δεν γινονται πολλα ποστς, και εχει πεσει ησυχια, ηρεμια, ταξη και ασφαλεια...

τι θελω και μιλαω?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24404 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:34

και ελεγα σε καποια φαση, οτι τωρα τελευταια στη Μαυρη Τρυπα δεν γινονται πολλα ποστς, και εχει πεσει ησυχια, ηρεμια, ταξη και ασφαλεια...

τι θελω και μιλαω?

ελα ντε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#24405 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:41

τι θελω και μιλαω?

epic γκαντεμης... (kidding:P)

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: