Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24361 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 June 2009 - 11:43

στραβα ποδια
και ναι Καρκα, και εγω το ιδιο νομιζω + το θεωρουνε ομορφια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24362 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 June 2009 - 12:06

τα πόδια τους είναι τόσο στραβά που περνάει άνετα τρένο ανάμεσα τους.

#24363 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 15 June 2009 - 12:06

Οντως, καποιες εχουν στραβες γαμπες οπως φαινεται στο παρακατω εκπαιδευτικο βιντεακι..

Youtube Video

Εμενα αυτο δεν με χαλαει και τοσο.. Παντως οι κακες γλωσσες λενε οτι αυτα τα φαινομενα με τα δοντια και τα ποδια ειναι αποτελεσμα εκτεταμενου in-breeding στα παλια τα χρονια.. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο..
Posted Image

#24364 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 June 2009 - 12:09

Κομπλεξισμός.

HnH5aB0.jpg

#24365 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 June 2009 - 12:14

δεν ειναι οι κακες γλωσσες, καθαρη γενετικη ειναι. λογικο να υπαρχουν τετοια φαινομενα, οταν το περιβαλλον ειναι απομονωμενο, αφου προκειται για νησι, ακομα και αν ειναι τοσο μεγαλο οσο η Ιαπωνια ( οκ συμπλεγμα νησιων, αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω).
επι της ουσιας τωρα, δεν με απασχολει. δεν θελω να στειλω την κοπελα μου στα καλλιστεια.

το βιντεακι παντως ηταν εξοχως εκπαιδευτικο:if:. αν και δεν πηρε το ματι μου τα ποδια...:deadga6:

Edited by Melkor, 15 June 2009 - 12:25.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24366 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 June 2009 - 12:19

εγώ λέω ότι μάλλον φταίει ότι οι οδοντίατροι είναι ακριβοι στην ιαπωνία
ή οτι η οδοντιατρική είναι λίγο fail με βάση αυτά που έλεγε ο Ζanatos
και οτι τα πόδια είναι στραβά επειδή κάθονται έτσι όπως κάθονται
για να είναι πιο άνετα λολ

#24367 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 15 June 2009 - 12:34

εγώ λέω ότι μάλλον φταίει ότι οι οδοντίατροι είναι ακριβοι στην ιαπωνία
ή οτι η οδοντιατρική είναι λίγο fail με βάση αυτά που έλεγε ο Ζanatos
και οτι τα πόδια είναι στραβά επειδή κάθονται έτσι όπως κάθονται
για να είναι πιο άνετα λολ

Πραγματι, το γεγονος οτι καθονται οπως καθονται εδω και αιωνες, σιγουρα επηρεασε τα γονιδια τους.. Εγω ετσι και κατσω οπως οι γιαπωνεζοι για πανω απο μια ωρα, δεν θα προλαβαινω να μετραω τις θρομβωσεις στα ποδια μου...
Posted Image

#24368 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 15 June 2009 - 12:39

Το φόρουμ αποφάνθηκε!

Πάντως μπράβο σας, το αναπτύξατε το θέμα. Συμφωνώ και για τον τρόπο που κάθονται και για το in-breeding, ακούγονται λογικά. Όσο για τα δόντια, εννοείτε οτι είναι στραβά/προς τα έξω ή κάτι τέτοιο? Δεν το έχω προσέξει παρά σε λίγες περιπτώσεις...

Μέλκορα αυτό με την ομορφιά το είχα ακούσει και στο ντοκιμαντέρ που ανέφερε και τα πόδια.

+++ Ξέρετε ποια μένει στην πολυκατοικία κολλητού μου?? Μαντέψτε, ηθοποιός, έπαιζε στο Λίφτινγκ και πρόσφατα στις 7 Θανάσιμες Πεθερές!! Δώρο για το νικητή είναι η αγάπη μου.(ίσως...)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#24369 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 June 2009 - 12:40

Είναι όλα μέρος της θεωρίας ότι εάν κάτι επαναλαμβάνεται ανά γενιές, περνάει στα γονίδια; Κάτι έχω ακούσει γι'αυτό, αλλά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα περισσότερο.

Να ρωτήσω τώρα κάτι... η ανθρωποκτονία από ΟΡΓΗ, πόσο πιάνει στο δικαστήριο; Όχι τίποτε άλλο, να ξέρω εάν θα την κάνω τώρα, όταν είναι να βγω έξω να μην είμαι πολύ γρια...

Κοντολογίς, θέλω να καρυδώσω 1) τους δύο ιδιοκτήτες του ισογείου της πολυκατοικίας γιατί ΚΑΘΕ βράδυ βάζουν μουσική R'N'B ίσαμε να ξημερώσει και θελω να διαβάσω, 2) τον μεθύστακα της γειτονιάς που βρίζει μέχρι πρωίας.

ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!:roar:

Posted Image

#24370 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 15 June 2009 - 12:51

βρε παιδια τι λετε δηλαδη πως καθοντε οι ιαπωνεζοι ?

ezgif.com-resize.gif

#24371 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 15 June 2009 - 12:56

βρε παιδια τι λετε δηλαδη πως καθοντε οι ιαπωνεζοι ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Seiza

#24372 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 June 2009 - 12:57

time for something more serious ..

NKorea warns of nuclear war amid rising tensions

#24373 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 15 June 2009 - 13:30

και εγω ετσι καθομε! οχι πολυ συχνα, μονο οταν ειμαι στο πατωμα. καλα κανει η κορεα καρφι στον κολο των αμερικανων!

ezgif.com-resize.gif

#24374 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 June 2009 - 13:53

να προσεχεις πως μιλάς γιατί προσβάλεις κόσμο. καρφί στον κόλο σου και άσε τους αμερικανους ήσυχους, το αν τους συμπαθείς η όχι μπορείς να το εκφράσεις πιο ευγενικά

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#24375 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 15 June 2009 - 14:04

10% warn και στους δυο.

@LethalMike:Προσεχε λιγο πως μιλας,το οτι βρισκεσαι σε δημοσιο χωρο συζητησης δεν σημαινει οτι μπορεις να μιλας λες και βρισκεσαι σε καφενειο ή οπως μιλας στην παρεα σου.Ειδικα απο την στιγμη που τα λεγομενα σου αυτα μπορει να προσβαλουν καποιους.Αναλογισου μονο ποσο ωραια θα ηταν εκ μερους μου να εκφραστω με παρομοιο τροπο προς μια κοινωνικη ομαδα στην οποια ενδεχομενως να ανηκεις.Επισης,χωρις να εχω κακες προθεσεις,προσπαθησε να σκεφτεσαι περισσοτερο και να ποσταρεις λιγοτερο.Αν μη τι αλλο εχεις ηδη 20 posts στο παρον thread μεσα σε δυο μερες,Πραγματικα ειχες τοσα πολλα να πεις?Αν ναι παω πασο,αλλα αν οχι ισως πρεπει να δεις και εσυ το εδεχομενο να μην ειναι μονο ο γυαλος στραβος.Τα παραπανω σε φιλικο επιπεδο, μιας και πιστευω οτι καθε κακη αρχη ειναι αναστρεψιμη.

@ the.flame.alchemist:To οτι καποιος γινεται προσβλητικος δεν δινει το δικαιωμα στα μελη να ακολουθουν την ιδια πορεια.Αν μη τι αλλο σε τετοια περιπτωση με την παραμικρη κουβεντα θα καταρρεε το forum.Μπορεις να εκφρασεις το ενδεχομενο παραπονο σου με reports οως και τοσοι αλλοι συμforumιτες σου.

Αυτα προς το παρον,συνεχιστε σε ηρεμο κλιμα παρακαλω:wis: