Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 15 June 2009 - 15:04
Amon Amarth :Q______ sooo love them
EDIT: oh fuck oi manowar viking metal? υπάρχουν άπειρα αλλα viking metal φυσικά και ούτε oi blind guardian είναι,
Falkenbach, Storm, ISengard, Ensiferum etc.
http://www.youtube.com/watch?v=nBbUHRPYdh4
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 15 June 2009 - 15:05
Πάντως λίγο πολύ ... το κλίμα στην τρύπα είναι LOL.
[/URL]
Posted 15 June 2009 - 15:07
[media]http://www.youtube.com/watch?v=RLHR8zaEsA8&feature=PlayList&p=CADB7E34EFFA3096&index=0&playnext=1[/media]
Posted 15 June 2009 - 15:07
Το διεθνές δίκαιο υπάρχει για κάποιον λόγο και η ουσία του βρίσκεται στο να τηρούμε όλοι κάποιους κανόνες και ΟΧΙ ότι μπορούμε να μην τους τηρούμε αν κάποιος άλλος δεν τους τηρεί.
Η έμμεση πυρηνική απειλή την οποία θέτει η Κορέα , είναι μια τακτική η οποία έχει δοκιμαστεί πολλάκις στο παρελθόν και συνήθως όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ακριβώς η πολιτική (ο αποτρεπτικός εκφοβισμός δλδ) η οποία οδήγησε στην κλιμάκωση του Ψυχρού Πολέμου και σε επιμέρους πολεμικές συρράξεις ανα τον πλανήτη.
Καλώς η κακώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν ένα διεθνές σύστημα είναι μονοπολικό (έχει έναν μόνο κύριο παράγοντα εξουσίας όπως την δεκαετία του 90 η Αμερική) υπάρχουν εκμέρους του ηγεμονικές τάσεις. Η ίδια ιστορία έχει αποδείξει ότι αργά η γρήγορα όμως η ισορροπία επανέρχεται κάτι το οποίο παρατηρούμε ήδη να συμβαίνει.
Το ζήτημα λοιπον είναι αν αυτή η εξισορροπηση θα γίνει με αρμονικό τρόπο, στα πλαίσια μιας παγκόσμιας ομαλής διαδικασίας σύμφωνης με το διεθνές δίκαιο, ή αν θα γίνει με τρόπο βίαιο και αντισυμβατικό (με την αρνητική έννοια) που μας πάει ένα βήμα πίσω και όχι ένα βήμα μπροστά ως πλανήτη. Ο τρόπος της Κορέας εντάσσεται στο δεύτερο σκελός.
Sorry για την διεθνολογική/ διπλωματική ανάπτυξη αλλά τόσο διάβασμα που έχω ρίξει είπα να μην πάει χαμένο εξού και το πρήξιμο.
Posted 15 June 2009 - 15:09
Εκει στην Αθηνα δεν πατε καλα... Μα ΠΑΛΙ καταφερατε να βαλετε φωτια στον Υμηττο???
Αφου δεν τα θελετε τα ρημαδια τα δεντρα εκει, αντι να τα καιτε, ξεριζωστε τα για να τα μεταφερουμε και να τα φυτεψουμε καπου αλλου, οπου δεν εχει οικοπεδα...
ελεος!τωρα το ειδα και εγω απο το μπαλκονι μου..απο οσο μπορω να δω παντως εχει σηκωθει αρκετα μεγαλος καπνος απο τον Υμηττο..
Posted 15 June 2009 - 15:10
ορεο το βιντεο το μονο που μου την εδωσε ειναι γερμανοι! η λαθος κανω ? τεσπα αυτα τα συγκροτηματα ξερω.ένα μάτι του λείπει το οποιο αντάλλαξε για wisdom και magic. τα κοράκια είναι μορφές του. γενικά έχω διαβάσει όλη τι νορβηγική μυθολογία και αν μπορούσα να πιστέψω σε divine beings στάνταρ σε αυτούς θα πίστευα
Amon Amarth :Q______ sooo love them
EDIT: oh fuck oi manowar viking metal? υπάρχουν άπειρα αλλα viking metal φυσικά και ούτε oi blind guardian είναι,
Falkenbach, Storm, ISengard, Ensiferum etc.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=nBbUHRPYdh4[/media]
σε αυτο εχεις δικιο, απλως μαρεσει να βλεπω μικρα κρατοι να πηγαινουν εναντιων μεγαλων! αλλα και παλι πυρηνικα ειναι.......Kαταρχάς LethalMike, όσο άδικο έχει η Αμερική για να ακολουθεί συγκεκριμένη στάση σε ορισμένα ζητήματα άλλο τόσο άδικο έχει και η Κορέα για να κάνει τις πυρηνικές δοκιμές.
Το διεθνές δίκαιο υπάρχει για κάποιον λόγο και η ουσία του βρίσκεται στο να τηρούμε όλοι κάποιους κανόνες και ΟΧΙ ότι μπορούμε να μην τους τηρούμε αν κάποιος άλλος δεν τους τηρεί.
Η έμμεση πυρηνική απειλή την οποία θέτει η Κορέα , είναι μια τακτική η οποία έχει δοκιμαστεί πολλάκις στο παρελθόν και συνήθως όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ακριβώς η πολιτική (ο αποτρεπτικός εκφοβισμός δλδ) η οποία οδήγησε στην κλιμάκωση του Ψυχρού Πολέμου και σε επιμέρους πολεμικές συρράξεις ανα τον πλανήτη.
Καλώς η κακώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι όταν ένα διεθνές σύστημα είναι μονοπολικό (έχει έναν μόνο κύριο παράγοντα εξουσίας όπως την δεκαετία του 90 η Αμερική) υπάρχουν εκμέρους του ηγεμονικές τάσεις. Η ίδια ιστορία έχει αποδείξει ότι αργά η γρήγορα όμως η ισορροπία επανέρχεται κάτι το οποίο παρατηρούμε ήδη να συμβαίνει.
Το ζήτημα λοιπον είναι αν αυτή η εξισορροπηση θα γίνει με αρμονικό τρόπο, στα πλαίσια μιας παγκόσμιας ομαλής διαδικασίας σύμφωνης με το διεθνές δίκαιο, ή αν θα γίνει με τρόπο βίαιο και αντισυμβατικό (με την αρνητική έννοια) που μας πάει ένα βήμα πίσω και όχι ένα βήμα μπροστά ως πλανήτη. Ο τρόπος της Κορέας εντάσσεται στο δεύτερο σκελός.
Sorry για την διεθνολογική/ διπλωματική ανάπτυξη αλλά τόσο διάβασμα που έχω ρίξει είπα να μην πάει χαμένο εξού και το πρήξιμο.:hahaha:
Posted 15 June 2009 - 15:19
καλε λιγο νερο φωτιααααααααααααααααα!!!
αχχχ...

Posted 15 June 2009 - 15:21
ναι ειμαι μισανθρωπος με τους εμπρηστες!φωτιααααααααααααα φωτιαααααααααααααααααα!!!
καλε λιγο νερο φωτιααααααααααααααααα!!!
αχχχ...αμα αρχισαμε απο τωρα με φωτιες... την βαψαμε... μεχρι τον αυγουστο μας βλεπω BBQ με τον Glattony(fma) να κανει πανηγυρια...
Posted 15 June 2009 - 15:29
το 24χρονο στην αρχή δεν ήταν επιθετικός προσδιορισμός αλλά προσφώνηση...Δεν είπε ψέμματα το παιδί έλεος...
Spoiler: also
Owned
Τι να κάνουμε, τα σημεία στίξης είναι για να χρησιμοποιούνται
Posted 15 June 2009 - 15:32
ελεος!τωρα το ειδα και εγω απο το μπαλκονι μου..απο οσο μπορω να δω παντως εχει σηκωθει αρκετα μεγαλος καπνος απο τον Υμηττο..
Το έχετε παρεξηγήσει το θέμα, ο Υμηττός δεν καίγεται απλά απαλοτροιώνεται.
Και μετά από λίγους μήνες τα σχέδια μου για παγκόσμια κυριαρχίά θα έρθουν στο φώς και θα γίνουν πραγματικότητα.
Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Θα φτιάξω αυτοκινητόδρομους στο φεγγάρι... ναιιιιιιιιιιιιιιιι
Θα μοιράσω λεφτά και μετά θα τα πάρω πίσω εις δεκαπλούν... ναιιιιιιιιιιιιιιι
Θα χτίσω εργοστάσια παραγωγής οξυγόνου (οι τρεις πρώτες ανάσες δωρεάν, 0,5 ευρό για κάθε μία επιπλέον)... ναιιιιιιιι.
Θα φτιάξω φάρμες παραγωγής φαγητού και μετά θα το φάω όλο μόνος μου... ναιιιιιιιι
Υ.Γ. Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει... ο ήλιος
Can you see it ?!
Posted 15 June 2009 - 15:33
Posted 15 June 2009 - 15:33
τι θελω και μιλαω?
Posted 15 June 2009 - 15:41
και ελεγα σε καποια φαση, οτι τωρα τελευταια στη Μαυρη Τρυπα δεν γινονται πολλα ποστς, και εχει πεσει ησυχια, ηρεμια, ταξη και ασφαλεια...
τι θελω και μιλαω?
epic γκαντεμης... (kidding:P)