8α ανεβω σε μια μπανανια~
κ 8α αρχισω να τρωω μπανανες~
καλυτερα στην μπανανια~
κ ας τρωω μονο μπανανες~
[media]http://www.youtube.com/watch?v=dWS6XCDercw[/media]
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:19

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:24
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:33
κατσε ρε Καρκα, που εγινε η συναντηση αυτη? Θεσσαλονικη?EDIT :ΒΑΝΑΝΙΑ FTW!!! Nα ζήσεις Τόλη !! Το hit του περσινού καλοκαιριού + η αφορμή για να γνωριστώ με zade-MLN, ακόμα κι αν δεν το θυμούνται XD
ετσι ειναι οι θεοι της Βαλχαλα. δεν μιλανε δεν μιλανε, αλλα αμα τα παρουν, δεν χαμπαριαζουν τιποτα...EDIT 2: 10% Warn στα γενέθλιά του...α ρε Odin θεέ!!!
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:34

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:35
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:40
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:41
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:48
sorry Και παλι για την απρεπη εκφραση μου, αλλα τα παντα συμβαινουν γυρω απο αυτους και αυτοι ευθυνοντε για τα παντα πολεμους εμποριο οπλων, σχεδον οι μισοι ριποι του πλανητη προερχοντε απο αυτους. καλα κανει η κορεα και απειλει αλλα ελπιζω να μην πεσει καμια πυρηνικη και βρεθουμε στον ταφο. Ξερετε ποσα λεφτα ξοδευουν αυτοι για να αγωρασουν μονο οπλα και οχι να δωσουν τα λεφτα αλου ? ξερετε οτι αν οι αμερικανοι αντι να εδιναν λεφτα για οπλα και τα διναν για οικολογικα μετρα θα ειχαμε λυσει ενα μεγαλος μερος την ατμοσφερικης ρυπανσης?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ephialtes: 15 Ιούνιος 2009 - 14:51
συμφαιρει...XD

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:51
sorry Και παλι για την απρεπη εκφραση μου, αλλα τα παντα συμβαινουν γυρω απο αυτους και αυτοι ευθυνοντε για τα παντα πολεμους εμποριο οπλων, σχεδον οι μισοι ριποι του πλανητη προερχοντε απο αυτους. καλα κανει η κορεα και απειλει αλλα ελπιζω να μην πεσει καμια πυρηνικη και βρεθουμε στον ταφο. Ξερετε ποσα λεφτα ξοδευουν αυτοι για να αγωρασουν μονο οπλα και οχι να δωσουν τα λεφτα αλου ? ξερετε οτι αν οι αμερικανοι αντι να εδιναν λεφτα για οπλα και τα διναν για οικολογικα μετρα θα ειχαμε λυσει ενα μεγαλος μερος την ατμοσφερικης ρυπανσης?
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:52
την προιγουμενη φορα βυζαντινε ειχε ρηξει η κορεα εναν δορυφορο στο διαστημα και οι αμερικανοι διεδιδαν φημες οτι ηταν πυρηνικα γιατι νομιζαν οτι εστειλαν τον δορυφορο για να τους παρακολουθουν, να τους πηγε. Το αλλο κανουν 2 κρατη να αλληλοσφαζοντε να παρατηρησε σκοπια για να πουλανε οπλα, επισης βλεπε τουρκια ποιος νομιζεις οτι βρισκετε απο πισω? ελεγχουνε τα παντα. Αμερικανοι= μεγαλο ψαρι, ευροπαικα κρατοι= μικρα ψαρακια.Ναι αλλα δεν ξοδευουν μονο οι Αμερικανοι πολλα λεφτα σε οπλα...
Και τα οικολογικα μετρα δεν θελουν μονο λεφτα, θελουν και καποιον να τα τηρει.
Τωρα αυτα περι απειλης της Κορεας στην Αμερικη ειναι αεορολογιες, παω στοιχημα πως ολο και κατι χρησιμο θα εισαγει η Κορεα απο την Αμερικη ωστε να μην την συμφαιρει να κανει πολεμο.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:52
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:57
την προιγουμενη φορα βυζαντινε ειχε ρηξει η κορεα εναν δορυφορο στο διαστημα και οι αμερικανοι διεδιδαν φημες οτι ηταν πυρηνικα γιατι νομιζαν οτι εστειλαν τον δορυφορο για να τους παρακολουθουν, να τους πηγε. Το αλλο κανουν 2 κρατη να αλληλοσφαζοντε να παρατηρησε σκοπια για να πουλανε οπλα, επισης βλεπε τουρκια ποιος νομιζεις οτι βρισκετε απο πισω? ελεγχουνε τα παντα. Αμερικανοι= μεγαλο ψαρι, ευροπαικα κρατοι= μικρα ψαρακια.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:01
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:02
εγω ειχα ενα φιλαρακι 24χρονο το οποιο πιστευε κανονικα στην νορβηγικη μυθολογια μου ελεγε μου ελεγε απο ventrilo μου τα ειχε πρηξει, κατι που συγκρατησα ο odin δεν ειχε μετια και ειχε 2 μικρα κορακια "black birds" [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DhptP8j-t-M[/youtube] που ειναι τα "ματια" του.μην μιλάτε για valhalla στον odin γιατί όταν αρχίσαμε να μιλάμε για msn τον είχα ξεσκίσει με ιστορίες περί mjolnir και thor και γενικά νορβηγική μυθολογία και μετά μου πέταξε το επικό:
"odin είναι από ένα Final Fantasy αν θυμάμαι καλά και ΔΕΝ ακούw viking metal"![]()
φυσικά μετά από αυτά έπεσα από τα σύννεφαit was αν epic phale