Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24376 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:19

χαλλλλαρααααα..:drink:

8α ανεβω σε μια μπανανια~
κ 8α αρχισω να τρωω μπανανες~
καλυτερα στην μπανανια~
κ ας τρωω μονο μπανανες~ :wis:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=dWS6XCDercw[/media]

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#24377 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:24

Καλά τόσο πολύ προσέξατε το Quiz που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα? Μπράβο σας...φχαριστώ..:emptyonexg1:

Anyway, η κοπέλα είναι η επονομαζόμενη (νομίζω) Κατερίνα Σασλή, Τρικαλινή ηθοποιός και κατά τη γνώμη μου πολύ
Spoiler:
. Όταν βγήκε απ'την πολυκατοικία εγώ και ο Ephialtes λέγαμε τι μας θυμίζει και ότι κάπου την ξέρουμε...και όταν μας εξήγησε ο φίλος (ανιμόφιλος αλλά μη εν τω φόρα εγγεγραμμένος..ως τώρα) εγώ έμεινα ... βλάκας!!!

EDIT :ΒΑΝΑΝΙΑ FTW!!! Nα ζήσεις Τόλη !! Το hit του περσινού καλοκαιριού + η αφορμή για να γνωριστώ με zade-MLN, ακόμα κι αν δεν το θυμούνται XD

EDIT 2: 10% Warn στα γενέθλιά του...α ρε Odin θεέ!!!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#24378 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:33

EDIT :ΒΑΝΑΝΙΑ FTW!!! Nα ζήσεις Τόλη !! Το hit του περσινού καλοκαιριού + η αφορμή για να γνωριστώ με zade-MLN, ακόμα κι αν δεν το θυμούνται XD

κατσε ρε Καρκα, που εγινε η συναντηση αυτη? Θεσσαλονικη?

EDIT 2: 10% Warn στα γενέθλιά του...α ρε Odin θεέ!!!

ετσι ειναι οι θεοι της Βαλχαλα. δεν μιλανε δεν μιλανε, αλλα αμα τα παρουν, δεν χαμπαριαζουν τιποτα...
παντως, σιγα τι ειπε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24379 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:34

εεεεεετσιιιι... να αρχισουμε να χαλαρωνουμε...:bath: εχουμε μονο 2 μηνες καλοκαιρι...:terror2:

ας μην χαλιωμαστε...:gotit:

ερωτηση κρισεως (δν χρειαζετε να εχετε διαβασει:roar:):
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#24380 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:35

Για αυτό που είπε η tea στην προηγουμενη σελιδα.
Οχι, δεν περναει κάτι στα γονίδια αν επαναλαμβανεται.(πως ειναι δυνατον ετσι κι'αλλιως? :P δεν μπορει να προκαλεσει ενας τρόπος καθισματος μεταλλαξη στο dna)Απλως συμφωνα με την εξελιξη, επιβιωνουν πιο ευκολα αυτοι που εχουν τα καταλληλα γονιδια που ταιριαζουν στις συνθηκες κάθε φορα.

Ομως αυτο που λες δεν ειναι ακριβως αβασιμο. Τελευταια γίνονται ερευνες για να δουν πως μπορει να τροποποιηθεί η λειτουργία κάποιων γονιδίων απο το περιβαλλον.
Πχ αν η μητερα ποντικός κάνει μια συγκεκριμένη διατροφη κατα την εγκυμοσύνη μπορει να βγαλει κιτρινο και παχυ ποντικάκι, ενω αν κανει μια αλλη μπορει να βγαλει λευκο και λεπτο ποντικακι.
Βεβαια δεν τα πολυκαταλαβα και εγω ολα αυτα(μπορει να τα εχω παρερμηνευσει λιγο), διοτι μια φιλη μου μου τα ελεγε, αρα δεν ειχα καποιο κειμενο για να τα εξακριβωσω. Αυτες οι ιδιότητες νομιζω ονομαζονται επιγονιδιοματικες.

#24381 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:40

Εεε, βασικά δε γνωριστήκαμε από κοντά (ακόμα), διότι δεν έχω πολυτέλεια χρόνου τις λιγοστές φορές που ανεβαίνω Σαλονίκη (από την άλλη ο zade είναι Γιάννενα) , αλλά μιλάω για msnική γνωριμία...(i need to get a life.. :( )

Απάντηση στην ερώτηΞη σου (:P just kiddin) , Τόλη : Μπορεί, αν γράψει κάτι που να είναι On-Topic :kakaka::kakaka::kakaka:
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#24382 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:41

sorry Και παλι για την απρεπη εκφραση μου, αλλα τα παντα συμβαινουν γυρω απο αυτους και αυτοι ευθυνοντε για τα παντα πολεμους εμποριο οπλων, σχεδον οι μισοι ριποι του πλανητη προερχοντε απο αυτους. καλα κανει η κορεα και απειλει αλλα ελπιζω να μην πεσει καμια πυρηνικη και βρεθουμε στον ταφο. Ξερετε ποσα λεφτα ξοδευουν αυτοι για να αγωρασουν μονο οπλα και οχι να δωσουν τα λεφτα αλου ? ξερετε οτι αν οι αμερικανοι αντι να εδιναν λεφτα για οπλα και τα διναν για οικολογικα μετρα θα ειχαμε λυσει ενα μεγαλος μερος την ατμοσφερικης ρυπανσης?

ezgif.com-resize.gif

#24383 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:48

sorry Και παλι για την απρεπη εκφραση μου, αλλα τα παντα συμβαινουν γυρω απο αυτους και αυτοι ευθυνοντε για τα παντα πολεμους εμποριο οπλων, σχεδον οι μισοι ριποι του πλανητη προερχοντε απο αυτους. καλα κανει η κορεα και απειλει αλλα ελπιζω να μην πεσει καμια πυρηνικη και βρεθουμε στον ταφο. Ξερετε ποσα λεφτα ξοδευουν αυτοι για να αγωρασουν μονο οπλα και οχι να δωσουν τα λεφτα αλου ? ξερετε οτι αν οι αμερικανοι αντι να εδιναν λεφτα για οπλα και τα διναν για οικολογικα μετρα θα ειχαμε λυσει ενα μεγαλος μερος την ατμοσφερικης ρυπανσης?

Ναι αλλα δεν ξοδευουν μονο οι Αμερικανοι πολλα λεφτα σε οπλα...
Και τα οικολογικα μετρα δεν θελουν μονο λεφτα, θελουν και καποιον να τα τηρει.

Τωρα αυτα περι απειλης της Κορεας στην Αμερικη ειναι αερολογιες:bahhh:, παω στοιχημα πως ολο και κατι χρησιμο θα εισαγει η Κορεα απο την Αμερικη ωστε να μην την συμφαιρει να κανει πολεμο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ephialtes: 15 Ιούνιος 2009 - 14:51
συμφαιρει...XD

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#24384 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:50

http://www.prasinipriza.com/E10ORTHOGRAFIA.html
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24385 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:51

πωωω αληθεια??για πες μας και αλλα γτ εχω μεινει εκπληκτος εδω. Γινονται τετοια πραγματα στο κοσμο και δε το εχω παρει χαμπαρι?

#24386 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:52

Ναι αλλα δεν ξοδευουν μονο οι Αμερικανοι πολλα λεφτα σε οπλα...
Και τα οικολογικα μετρα δεν θελουν μονο λεφτα, θελουν και καποιον να τα τηρει.

Τωρα αυτα περι απειλης της Κορεας στην Αμερικη ειναι αεορολογιες:bahhh:, παω στοιχημα πως ολο και κατι χρησιμο θα εισαγει η Κορεα απο την Αμερικη ωστε να μην την συμφαιρει να κανει πολεμο.

την προιγουμενη φορα βυζαντινε ειχε ρηξει η κορεα εναν δορυφορο στο διαστημα και οι αμερικανοι διεδιδαν φημες οτι ηταν πυρηνικα γιατι νομιζαν οτι εστειλαν τον δορυφορο για να τους παρακολουθουν, να τους πηγε. Το αλλο κανουν 2 κρατη να αλληλοσφαζοντε να παρατηρησε σκοπια για να πουλανε οπλα, επισης βλεπε τουρκια ποιος νομιζεις οτι βρισκετε απο πισω? ελεγχουνε τα παντα. Αμερικανοι= μεγαλο ψαρι, ευροπαικα κρατοι= μικρα ψαρακια.:tensai:

ezgif.com-resize.gif

#24387 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:52

μην μιλάτε για valhalla στον odin γιατί όταν αρχίσαμε να μιλάμε για msn τον είχα ξεσκίσει με ιστορίες περί mjolnir και thor και γενικά νορβηγική μυθολογία και μετά μου πέταξε το επικό:

"odin είναι από ένα Final Fantasy αν θυμάμαι καλά και ΔΕΝ ακούw viking metal" :(
φυσικά μετά από αυτά έπεσα από τα σύννεφα :P it was αν epic phale

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#24388 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:57

την προιγουμενη φορα βυζαντινε ειχε ρηξει η κορεα εναν δορυφορο στο διαστημα και οι αμερικανοι διεδιδαν φημες οτι ηταν πυρηνικα γιατι νομιζαν οτι εστειλαν τον δορυφορο για να τους παρακολουθουν, να τους πηγε. Το αλλο κανουν 2 κρατη να αλληλοσφαζοντε να παρατηρησε σκοπια για να πουλανε οπλα, επισης βλεπε τουρκια ποιος νομιζεις οτι βρισκετε απο πισω? ελεγχουνε τα παντα. Αμερικανοι= μεγαλο ψαρι, ευροπαικα κρατοι= μικρα ψαρακια.:tensai:

οχι ρε συ, λες? πραγματικα τωρα? πω πωω

#24389 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:01

Εκει στην Αθηνα δεν πατε καλα... Μα ΠΑΛΙ καταφερατε να βαλετε φωτια στον Υμηττο???

Αφου δεν τα θελετε τα ρημαδια τα δεντρα εκει, αντι να τα καιτε, ξεριζωστε τα για να τα μεταφερουμε και να τα φυτεψουμε καπου αλλου, οπου δεν εχει οικοπεδα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24390 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:02

μην μιλάτε για valhalla στον odin γιατί όταν αρχίσαμε να μιλάμε για msn τον είχα ξεσκίσει με ιστορίες περί mjolnir και thor και γενικά νορβηγική μυθολογία και μετά μου πέταξε το επικό:

"odin είναι από ένα Final Fantasy αν θυμάμαι καλά και ΔΕΝ ακούw viking metal" :(
φυσικά μετά από αυτά έπεσα από τα σύννεφα :P it was αν epic phale

εγω ειχα ενα φιλαρακι 24χρονο το οποιο πιστευε κανονικα στην νορβηγικη μυθολογια μου ελεγε μου ελεγε απο ventrilo μου τα ειχε πρηξει, κατι που συγκρατησα ο odin δεν ειχε μετια και ειχε 2 μικρα κορακια "black birds" [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DhptP8j-t-M[/youtube] που ειναι τα "ματια" του.
Viking Metal Bands:
Amon Amarth
Manowar
Blind Guardian
αυτες ξερω μονο. επισης alchemist checkare και το τραγουδι valhala των Blind Guardian [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CZ_VFJn2kJM[/youtube]
peace :burningbe3::burningbe3:

ezgif.com-resize.gif