thx
that worked just fine
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 00:04
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 00:05
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 00:20

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 00:47
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 01:04

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 01:44
Θέλω μια ξανθιά, 1.70-1.80, με γαλανά μάτια, μεσαίου μεγέθους στήθους (ούτε σαν αγελάδα αλλά ούτε σαν το επίπεδο δικό μου να είναι), ευγενική, τρυφερή, να μην μιλάει πολύ, να μην ζητάει δώρα και να μην θυμάται επετείους τύπου ''1256 ημερών και 5 ωρών που είναι μαζί μου'', να είναι ανυχτόμυαλη σε θέματα...ξέρετε εσείς σε τι θέματα, να ξέρει να μαγειρεύει, να έχει καλή προίκα και να μένει Αθήνα.
Πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί να βλέπει anime.(Ας κάνουμε και μία παραχώρηση στα απόλυτα προσόντα που ζητάω, έτσι για το θεαθήναι...)
Εδώ και 2 χρόνια παρακολουθώ την εξέλιξη του ελβετικού σουγιά που ακούει στο όνομα anime.gr και το 70% των μελών που ζητάνε κάτι εδώ μέσα το βρίσκουν, λέτε να καταφέρω να το βρω κι εγώ;
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 01:45
νομίζω έπρεπε να το ζητήσεις από τον άγιο βασίλη πριν την οικονομική κρίση
btw η περιγραφή σου [πέρα από τα anime] για κάποιο άγνωστο λόγο με παραπέμπει στη μενεγάκη
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 01:47
Θέλω μια ξανθιά, 1.70-1.80, με γαλανά μάτια, μεσαίου μεγέθους στήθους (ούτε σαν αγελάδα αλλά ούτε σαν το επίπεδο δικό μου να είναι), ευγενική, τρυφερή, να μην μιλάει πολύ, να μην ζητάει δώρα και να μην θυμάται επετείους τύπου ''1256 ημερών και 5 ωρών που είναι μαζί μου'', να είναι ανυχτόμυαλη σε θέματα...ξέρετε εσείς σε τι θέματα, να ξέρει να μαγειρεύει, να έχει καλή προίκα και να μένει Αθήνα.
Πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί να βλέπει anime.(Ας κάνουμε και μία παραχώρηση στα απόλυτα προσόντα που ζητάω, έτσι για το θεαθήναι...)
Εδώ και 2 χρόνια παρακολουθώ την εξέλιξη του ελβετικού σουγιά που ακούει στο όνομα anime.gr και το 70% των μελών που ζητάνε κάτι εδώ μέσα το βρίσκουν, λέτε να καταφέρω να το βρω κι εγώ;
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 01:47
Ε ναι μιας και η Jessica Alba δυστυχώς παντρεύτηκε...
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 01:55
Κοιταξε Χρηστο περα απο τα μαλλια,τα ματια,το υψος και οτι δεν θες να μιλαει πολυ σου κανω και εγω...Αν δεχεσαι να ριξεις λιγο τα στανταρς σου και να συμβιβαστεις δεχομαι να θυσιαστω...Για το καλο του anime.gr παντα...
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 01:58
Ξέχασε να αναφέρει πως εκτός των άλλων δεν πρέπει να καπνίζει
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 02:04
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 02:44
πες μου ότι κάνεις πλάκα !!!
αυτή δεν είναι η κ@_λα που έπαιζε και στο sin city? η ξανθιά
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 06:52
Ποιο καλό του anime.gr; Ξέρω εγώ τι θέλεις...μας έχεις ζαλίσει με την ''ροζουλί'' μπάρα και βρήκες την ευκαιρία τώρα!Κοιταξε Χρηστο περα απο τα μαλλια,τα ματια,το υψος και οτι δεν θες να μιλαει πολυ σου κανω και εγω...Αν δεχεσαι να ριξεις λιγο τα στανταρς σου και να συμβιβαστεις δεχομαι να θυσιαστω...Για το καλο του anime.gr παντα...