Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23161 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 10 April 2009 - 22:22

Μηπως μπορει να μου πει καποιος που ακριβως ειναι η Ελληνοαμερικανικη ενωση? Ειπα να παω μια φορα στο comicdom αλλα δεν εχω ιδεα που, τι, πως. Ξερω, το official site εχει χαρτη αλλα δεν βοηθαει και πολυ, αφου δεν το εχω ιδιαιτερα με το κεντρο. Please someone :nod2:

#23162 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 April 2009 - 23:07

Θα κατέβεις στη στάση του μετρό "Πανεπιστήμιο" και θα βγεις προς Ακαδημίας. Η Μασσαλίας 22 είναι κάθετη στην Ακαδημίας, αν ρωτήσεις κάποιον περαστικό θα σου πει σίγουρα, είναι πολύ κοντά.

E5VV38U.jpg

#23163 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 April 2009 - 00:13

some people are too alone in this life
πρεπει να ειμαι ο μονος ανθρωπος σ αυτο το ηλιακο συστημα που χαιρεται με το συγκεκριμενο crossfandom συμβαν...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JCpVzYfjzw4[/youtube]

TOKIO + Aikawa Nanase + Marty Friedman ;^;

also:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DnnFOwYqigc[/youtube]

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#23164 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 11 April 2009 - 00:31

Ξεφτίλα...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#23165 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 April 2009 - 01:01

Check this out!!

Akinator, the Web Genius

πολυ καλο . μαντεψε τον Ζαν κλοντ Βαν νταμ ...
τρεις φορες απετυχε ομως για τον ουρασαβα και εβγαζε κατι μπισοονεν και τετοια ειδωλα .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#23166 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 11 April 2009 - 02:04

πολυ καλο . μαντεψε τον Ζαν κλοντ Βαν νταμ ...
τρεις φορες απετυχε ομως για τον ουρασαβα και εβγαζε κατι μπισοονεν και τετοια ειδωλα .

Πλάκα κάνεις!! Απέτυχε? Εμένα μέχρι και το Θεό μου έβγαλε με επιτυχία!! Πως το κατάφερες? :hahaha::hahaha:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#23167 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 11 April 2009 - 02:42

Εμενα βρηκε πως σκεφτομουν τη γατα μου.:nosey: Κι αν δε βρει κατι με τις πρωτες 20 ερωτησεις, αν του δωσεις παραπανω ευκαιριες το βρισκει σχεδον σιγουρα. Τι καμμενους χαρακτηρες δοκιμασα, τους βρηκε. Επισης πιανει και κατα Ελλαδα εν μερει, αφου βρηκε Ρουβα, Βισση, Νταλαρα και Βεγγο μεταξυ αλλων.

On another note...

Γυρισα τυχαια στο Τηλε Αστυ με τα τραγουδια απο αλλες εποχες και τι πετυχαινω;

Spoiler:

#23168 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 April 2009 - 03:19

Spoiler:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#23169 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 11 April 2009 - 04:28

Ιδού μια 12λεπτη παρωδία του Dragonball Evolution που έφτιαξα μαζί με δύο φίλους μου (μην περιμένετε τίποτα φοβέρο σε επίπεδο YuGiOh Abridged). Mέχρι να το ανεβάσω στο YouTube σας δίνω download link για να το κατεβάσετε σε 3GP format ώστε να μπορείτε να το δείτε και στο κινητό σας:
RapidShare: Easy Filehosting

#23170 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 11 April 2009 - 10:00

Για το πρώτο τετράμηνο είχα κάνει μια παρουσίαση στην πληροφορική με θέμα τι άλλο?τα μάνγκα...Μπορώ να πω ότι στέφτηκε με επιτυχία αφού ο καθηγητής μου είπε οτι ήταν η πιο πρωτότυπη που έχει δει,τσέπωσα το 20 στο μάθημα(αν και δεν μετρούσε στον γενικό) και έκανε και προβολή της παρουσίασης στις άλλες δύο τάξεις της δευτέρας.Τέλος την κράτησε στο δίσκο του(γεγονός πολύ σημαντικό αφού μου είχε πει οτι μόνο τις καλύτερες αποθηκεύει.)
Μην ρωτήσετε γιατί το έγραψα μετά απο 2 μήνες.Τώρα το θυμήθηκα.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#23171 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 April 2009 - 10:14

I hate Athens airport >:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#23172 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 April 2009 - 11:15

I hate Athens airport >:

We don't care :nosey:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#23173 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 April 2009 - 11:57

Spoiler:

Α για τους Megadeth Mustaine Project™ λέτε?Ωραία μπαντούλα,i love them very very much.Αλλά ένα παλικάρι σαν τον Friedman που ξέρει και γ**ώ τις κιθάρες σιγά μη καθόνταν με ένα Mustaine που μια ζωή είναι σε φάση : "You re gonna play what i want and then you gimme a blowjob" σιγά μη καθόταν.Can't blame him.Aλλά Ιαπωνία ρε παιδί μου...Αμάααααααααααν :nanana:
Posted Image

#23174 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 11 April 2009 - 13:23

Θα πάει κάνας από δωμέσα comicdom?

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#23175 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 11 April 2009 - 13:53

Για το πρώτο τετράμηνο είχα κάνει μια παρουσίαση στην πληροφορική με θέμα τι άλλο?τα μάνγκα...Μπορώ να πω ότι στέφτηκε με επιτυχία αφού ο καθηγητής μου είπε οτι ήταν η πιο πρωτότυπη που έχει δει,τσέπωσα το 20 στο μάθημα(αν και δεν μετρούσε στον γενικό) και έκανε και προβολή της παρουσίασης στις άλλες δύο τάξεις της δευτέρας.Τέλος την κράτησε στο δίσκο του(γεγονός πολύ σημαντικό αφού μου είχε πει οτι μόνο τις καλύτερες αποθηκεύει.)
Μην ρωτήσετε γιατί το έγραψα μετά απο 2 μήνες.Τώρα το θυμήθηκα.

Δεν είναι τίποτα, θα σου περάσει, φάε γύρο. :tensai:

I hate Athens airport >:

Φάε και συ γύρο. :hahaha:

We don't care :nosey:

Εσύ να φάς πολύ γύρο. :congrats:

Θα πάει κάνας από δωμέσα comicdom?

Εσύ γιαούρτι με φρεσκοκομμένο γύρο. :wis:

Spoiler:

:sigh2:
rsrGbGx.gif