Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 07 April 2009 - 13:57
Όταν λέτε οτι δεν σας άρεσε τι εννοείτε?
Το σενάριο?Η σκηνοθεσία?Τι?
Posted 07 April 2009 - 16:58
Posted 07 April 2009 - 17:26
έχεις το ρούτερ καρφωμένο στην κεραία
κρατάς την κεραία με το αριστερό ενώ με το δεξί κάνεις κύκλους αριστερόστροφους
κρατάς το ένα πόδι σηκωμένο [το δεξί για ποσότητα, το αριστερό για ποιότητα]
η γιαγιά απέναντι κρατά το καθρέφτη στη σωστή γωνία...
profit
τότε είναι που πιάνεις τις καλύτερες ταχύτητες
Posted 07 April 2009 - 18:16
ανεβαίνεις στην καρέκλα
profit
δεν το δοκιμασα , αλλα δεν νομιζω να πιανει . Αλλωστε ετσι εσπασες το ποδι σου , οποτε δεν ηθελα να παθω το ιδιο .
Posted 07 April 2009 - 18:21
ανεβαίνεις στην καρέκλα
profit
Ξέχασες το πασάλειμμα του ρουτερ με μερέντα και των καλωδίων με ζωμο από τη χύτρα του Δρουίδη
laraska --> portforward.com για να ανοίξεις τις πόρτες που πρέπει στο μόντεμ σου, να κόψεις το upload και τσέκαρε torrents με καλό λόγο seeders/leechers [also some mumbo jumbo voodoo dance might help :tensai:]
Posted 07 April 2009 - 18:51
Δεν πιστεύω μόνο δυό ατάκες και τέλος . Θέλω deadpoll λέμε . The merc with a mouth !
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 07 April 2009 - 20:25
είδα το wolverine origins χθες το βράδυ και μου άρεσε πάρα πολύ.Αχ μου είχε λείψει ο Hugh!!!Ωραίος και ο Ζίρο και ο Γκάμπι.Δεν είχε τύχει να πέσω πάνω τους στα κόμικς(δεν έχω διαβάσει και πολλά).Οι μάχες Λόγκαν-Βίκτωρ μ'άρεσαν πάρα πολύ και μπορεί να φαίνονταν τα σκηνιά αλλά το feeling το πιανα.Σε γενικές γραμμές πιστεύω οτι το χρειαζόμουν ένα μίνι διαλλειματάκι απο τους X-men και το παρελθόν του Wolverine ήταν μια πολύ καλή ιδεα.
Όταν λέτε οτι δεν σας άρεσε τι εννοείτε?
Το σενάριο?Η σκηνοθεσία?Τι?
Κοίτα αν το δεις για να δεις απλά ένα action film δες το.//Αλλά αν έχεις διαβάσει το origin &weapon x τότε θα καταλάβεις τι θέλω να πω..Περίμενα να δω λιγότερες μάχες και περισσότερο past του wolvie που κακά τα ψέμματα πριν λίγα χρόνια η marvel αποκάλυψε το παρελθόν του με την κυκλοφορία του origins..εγώ περίμενα να δω το παρελθόν του πιο αναλυμένο αντι αυτού είδα μόνο μάχες και κατεμέ ένα απαράδεκτο cast και σενάριο...
Posted 07 April 2009 - 21:51
ευχαριστω πολυ !Ξέχασες το πασάλειμμα του ρουτερ με μερέντα και των καλωδίων με ζωμο από τη χύτρα του Δρουίδη
laraska --> portforward.com για να ανοίξεις τις πόρτες που πρέπει στο μόντεμ σου, να κόψεις το upload και τσέκαρε torrents με καλό λόγο seeders/leechers [also some mumbo jumbo voodoo dance might help]
Posted 07 April 2009 - 22:55
Posted 07 April 2009 - 23:06
see hereρε παιδες με το coreAVC θα μπορω να παιζω 1080p ανετα???αν οχι κανα αλλο προτεινωμενο προγραματακι??
http://www.anime.gr/forums/%D4%E5%F7%ED%E9%EA%DE-%D5%F0%EF%F3%F4%DE%F1%E9%EE%E7/6758-hq-video-%F3%E5-%F0%E1%EB%E9%FC-%EC%E7%F7%DC%ED%E7%EC%E1.html
Posted 08 April 2009 - 00:24
Βασικά μην τα κόψεις τελείως τα uploads σου αν κατεβάζεις από κανένα private tracker
αν ανεβαζω , αφου εχω κατεβασει , ειναι καλυτερα ?
Το αναμενόμενο φιλμ, X-Men Origins: Wolverine, διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν λίγες μέρες και έχει ήδη καταγράψει ένα εκατ. κατεβάσματα (BitTorrent). Να σημειωθεί πως η κόπια που κλάπηκε και ανέβηκε δεν είναι καν η τελική έκδοση της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους. Όπως και να ‘χει πάντως μια ζημιά στις εισπράξεις έχει ήδη γίνει.
Αρθρογράφος που έγραψε κριτική για την ταινία, χωρίς να έχει βγει στο σινεμά άρα την κατέβασε, έμεινε από δουλειά.
Posted 08 April 2009 - 10:56
Posted 08 April 2009 - 11:07
Posted 08 April 2009 - 12:52

Σπέρες ^^
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear