Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23086 grasos

grasos

Anime Amateur

• Members
  • 90 posts

Posted 06 April 2009 - 15:25

Μην δείτε το wolverine origins..IT SUCKS :fromabove:

το είδα προχθές! Βασικά είχε γέλιο γιατί η version που κατέβασα ήταν λίγο κάπως κ σε πολλά σημεία που ψιλοπετούσαν οι μεταλλαγμένοι φαίνονταν τα σκοινιά με τα οποία ήταν δεμένοι!!!:nod::nod:

#23087 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 06 April 2009 - 18:55

κι εγ΄'ω αυτή τη version ειδα!!!! πωπωπ μιλάμε πολύ γελιο!!!στην αρχή νόμιζα οτι είχαν κάνει απλά πολύ σκατά τα γραφικά!!!!λοτνα ειδα το ελικόπτερο!αλλά και σαν στόρυ δεν μου άρεσε..εγώ περίμενα να δω το στόρυ από το komik..και ο ηθοποιος που έκανε τον victor..i just hate him
Posted Image

#23088 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 April 2009 - 19:14

WoW... Ξ±Ο…Ο„Ο ΞµΞ―Ξ½Ξ±ΞΉ ΞΡΑ-ΞΎΞΉΞΌΞΏ!!! - WorldofWarcraft.GR Forums

:respect:

#23089 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 06 April 2009 - 19:52

Μην δείτε το wolverine origins..IT SUCKS :fromabove:

ας αφησουμε τους marvelακιδες να το κρινουν αυτο..
αν και παντα πρεπει να επιφυλασομαστε για μεταφορες comics κ βιβλιων στον κινηματογραφο..
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#23090 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 April 2009 - 20:11

εμένα μου φτάνει που θα παίζει το μωρό μου ο Gambit
δεν πάει να είναι και στο διάστημα

#23091 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 06 April 2009 - 20:43

πίστεψε με δεν τον πέτυχαν καθόλου τον gambit και έπεξε και μικρό ρόλο..απορώ πως δέχτηκε ο hugh jackman να γυρισει αυτή την αηδία...Σκότωσαν όλο το στορυ του wolverine...και πίστεψε με έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα κομικ με wolverine ....THIS WAS NOT A NICE MOVIE...
Posted Image

#23092 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 06 April 2009 - 22:58

Το είχα μυριστεί πως η ταινία με τον wolverine θα ήταν epic fail.....
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#23093 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 06 April 2009 - 23:05

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ την περιμένω πώς και πως:wooi2: Και δε θέλω να τη δω στη μορφή που κυκλοφορεί τώρα, αλλά ολοκληρομένη. Τώρα αν το story είναι fail....ε καλά, ποια marvelοταινία είχε καλό στόρυ;
Posted Image

#23094 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 07 April 2009 - 07:33

το wolverine origins είχε πολύ καλό στόρυ...και αυτοί το κατακρεούργησαν!!!!και το weapon x
Posted Image

#23095 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 April 2009 - 12:14

Ωχ, σοβαρά τώρα, τόσο χάλια είναι; Κι ότι έλεγα "αυτήν την ταινία τη βλέπω στον κινηματογράφο!" όταν είδα το trailer στους Watchmen...

Posted Image

#23096 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 07 April 2009 - 12:30

ειλικρινά μην πας...ήταν απλά ένα χαζό action film που βιαστηκαν να το τελειώσουν,χωσαν μεσα και την ιστορια του wolvie και είπαν αφού ειναι διασημος ο ήρωας θα το δουν οι θαυμαστές να βγάλουμε τα έξοδα της ταινιας να ταισουμε την οικογένεια που πεινάει..απογοητεύτηκα οσο δεν παει και ακουσα πως ουτε ο ένας ούτε ο αλλος σκηνοθέτης των xmen δεχτηκε να το σκηνοθετήσει..Διάβασαν το σεναριο και κατάλαβαν την πατατουλα :tensai:
Posted Image

#23097 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 April 2009 - 13:17

Λοιπόν, έκανα λογαριασμό στο last.fm, κατέβασα τις μαλακίτσες που θέλει, επέλεξα ως πλέηερ το winamp, έκανε import το history. Όλα ως εδώ καλά.

Αλλά τώρα ενώ έχω ανοιχτό το προγραμματάκι και είμαι Logged in στο actual site (δε ξέρω αν χρειάζεται αυτό, I'm just saying), δεν ανανεώνεται η λίστα ενώ ακούω κομμάτια.

Μόνο αν ακούσω από το radio βγάζει "Now playing...".

Καμιά ιδέα;

HnH5aB0.jpg

#23098 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 07 April 2009 - 13:33

Λοιπόν, έκανα λογαριασμό στο last.fm, κατέβασα τις μαλακίτσες που θέλει, επέλεξα ως πλέηερ το winamp, έκανε import το history. Όλα ως εδώ καλά.

Αλλά τώρα ενώ έχω ανοιχτό το προγραμματάκι και είμαι Logged in στο actual site (δε ξέρω αν χρειάζεται αυτό, I'm just saying), δεν ανανεώνεται η λίστα ενώ ακούω κομμάτια.

Καμιά ιδέα;

http://isohunt.com/torrents/?ihs1=6&iho1=d&iht=2&age=0

:congrats:
rsrGbGx.gif

#23099 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 07 April 2009 - 13:38

Καμιά ιδέα;

εχεις ενεργοποιησει το plugin στο winamp?

Posted Image

#23100 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 April 2009 - 13:47

http://isohunt.com/torrents/?ihs1=6&iho1=d&iht=2&age=0

:congrats:

Hu?

εχεις ενεργοποιησει το plugin στο winamp?

Nevermind, πάντα ξεχνάω να σκεφτώ τα πιο απλά πράγματα.

To firewall ήτονε. ;D

HnH5aB0.jpg