Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20326 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 27 November 2008 - 21:28

Βρε εγω τα χα και πάνω από χρόνο,δε μ αρέσει ούτως ή άλλως να τ ακούω τέρμα...Απλά ο άλλος τα έβαζε στο στερεοφωνικό και τέρμα μάλιστα...He fried them

#20327 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 November 2008 - 21:34

...He fried them

and his inner ears, i guess...

edit: τι χρειαζεται το καλωδιο η ακουστικη/κλασσικη?

Posted Image

#20328 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 27 November 2008 - 21:35

Well,ξυπναω σήμερα το πρωί και ξεκινάω να πάω για καφέ μ'ένα φίλο.Βγαίνω στο δρόμο,ανοίγω το Mp3 και συνειδητοποιώ ότι λειτουργεί μόνο το ένα ακουστικό μου.Τον τελευταίο καιρό δάνειζα συχνά τ'ακουστικά στον αδερφό μου που είχε χαλάσει τα δικά του λόγο υψηλής έντασης.Πρόλαβε να χαλάσει λοιπόν και τα δικά μου.And i was butthurt.Μέτα,ο φίλος μου που είχαμε κανονίσει για καφέ μου λέει ότι εν τελει δε μπορει.Then i was a bit more butthurt.Αργότερα την ίδια μέρα οταν γύρισα σπίτι από ένα κωλοεργαστήριο συνειδητοποίησα ότι είχε αδειάσει η μπαταρία του κινητού όμως το φορτιστή το χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου καθώς είχε φροντίσει επιμελώς να χάσει το δικό του at least 100 years ago και να μην αγοράσει καινούργιο.Then,i was even more butthurt.Μετά πάω να παίξω κιθάρα για να προβάρω τα τραγούδια για την πρόβα του Σαβ/κου και συνειδητοποιώ ότι οι φίλοι μου στους οποίους είχα αφήσει την κιθάρα το Σάββατο όταν πήγαμε studio,είχαν ξεχάσει να βάλουν στη θήκη το καλώδιο (το μόνο καλό που μου χει μείνει btw).Then i was really fucking butthurt.Tώρα,μια ώρα μετά το καλώδιο μου είναι σπίτι,υπάρχουν δύο καινούργια ζευγάρια ακουστικά στο σπίτι κι ένας καινούργιος φορτιστής.

So,i think i easily win an internet and some camwhore points when i do this:

Spoiler:

Δεν ζήτησες συγνώμη από όλους; τσκ τσκ

Spoiler:

Inside joke.
Posted Image

#20329 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 27 November 2008 - 22:12

Βρε εγω τα χα και πάνω από χρόνο,δε μ αρέσει ούτως ή άλλως να τ ακούω τέρμα...Απλά ο άλλος τα έβαζε στο στερεοφωνικό και τέρμα μάλιστα...He fried them

Μου θυμίζει τον αδελφό μου ! Η καταστροφή η ίδια είναι...
Posted Image

#20330 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 November 2008 - 23:08

δεν εχω καταφερει ακομα να βρω ακουστικα για mp3 που να εχουν κρατησει πανω απο μηνα...

Βεβαια δεν εδωσα ποτε πανω απο 10 ευρω.. Μου φαινεται χαζο να πληρωσει κανεις παραπανω για τοσο απλη τεχνολογια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ό,τι πληρώνεις
παίρνεις. Δώσε μερικά € παραπάνω και πάρε καμιά μάρκα της προκοπής. Τα SONY που έχω έχουν κρατήσει 1+ χρόνο με πάρα πολύ συχνή χρήση.

E5VV38U.jpg

#20331 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 27 November 2008 - 23:09

.....................

Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:51.

#20332 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 November 2008 - 23:22

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ό,τι πληρώνεις
παίρνεις. Δώσε μερικά € παραπάνω και πάρε καμιά μάρκα της προκοπής. Τα SONY που έχω έχουν κρατήσει 1+ χρόνο με πάρα πολύ συχνή χρήση.

+1 to that. εχω ενα ζευγαρι philips, περιπου 8 μηνες, καθε μερα τα χρησιμοποιω περιπου 4 ωρες, και ειναι μια χαρα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#20333 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 November 2008 - 00:28

[media]http://www.fileden.com/files/2008/10/15/2144661/N.H.K%20Pururin%20Ringtone.mp3[/media]

Posted Image

#20334 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 November 2008 - 01:25

[media]http://www.fileden.com/files/2008/10/15/2144661/N.H.K%20Pururin%20Ringtone.mp3[/media]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βάλτο στο ανάλογο thread του pirupiru vs puririn!!!
απίστευτο ρησπεκτο

#20335 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 28 November 2008 - 01:36

Link για download asap plz!!!Jiraya εγραψες!!!!!
Intelligence is nothing without wisdom...

#20336 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 November 2008 - 01:41

Τι είναι αυτό ρε παιδιά ? :nosey:

E5VV38U.jpg

#20337 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 November 2008 - 01:44

δες το welcome to nhk και θα καταλάβεις.

#20338 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 November 2008 - 02:24

Link για download asap plz!!!Jiraya εγραψες!!!!!

Παρ'το απ'το attachment αυτου του ποστ (οταν εχεις Firefox, embedded ηχοι και βιντεο κατεβαινουν με ενα κλικ).

Παντως εχω δει ΝΗΚ και αναγνωριζω τον ηχο αλλα δεν τον βρισκω δα και κατι το τοσο φοβερο, απλα ειναι το opening ενος ανιμε που βλεπει ενας χαρακτηρας:oo:
Posted Image

#20339 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 November 2008 - 06:44

Αγαπητέ mod, αυτό συμβαίνει επειδή απλά είσαι άνοιωθος...:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#20340 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 28 November 2008 - 08:22

Αγαπητέ mod, αυτό συμβαίνει επειδή απλά είσαι άνοιωθος...:thatsit:

...είπε ο admin που ποστάρει στις 6 το πρωί...:fromabove:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image