Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 26 November 2008 - 21:09
Posted 26 November 2008 - 21:53
Posted 26 November 2008 - 22:29
Οι τεχνικοί-ηχολήπτες που εργάζονται στη τηλεόραση δεν είναι κατ' ανάγκη άτομα που δεν ασχολούνται με πράγματα εκτός της τηλεόρασης. Κάθε άλλο για την ακρίβεια. Αν μπορεί λοιπόν ένας άνθρωπος να βάλει κάτι που του αρέσει σε μία σειρά χωρίς να είναι ξένο προς το τι γίνεται, θα το κάνει. Μη σας φένεται και τόσο περίεργο λοιπόν.
Δε διαφωνώ. Δε μου φανηκέ κατ' ανάγκη περίεργο. Απλώς ξαφνιάστηκα.
Posted 26 November 2008 - 22:49
Μιας και το πέτυχα τώρα μπροστά μου
Κοιτάξτε τις τηλεθεάσεις της προηγούμενης εβδομάδας στην Ιαπωνία, και την διαφορά του πρώτου (Sazae-san) με τα υπόλοιπα (Pokemon, One Piece, Naruto κλπ)
Japanese Anime TV Ranking, November 10-16 - Anime News Network
ελεος
Posted 27 November 2008 - 00:01
Οι τεχνικοί-ηχολήπτες που εργάζονται στη τηλεόραση δεν είναι κατ' ανάγκη άτομα που δεν ασχολούνται με πράγματα εκτός της τηλεόρασης. Κάθε άλλο για την ακρίβεια. Αν μπορεί λοιπόν ένας άνθρωπος να βάλει κάτι που του αρέσει σε μία σειρά χωρίς να είναι ξένο προς το τι γίνεται, θα το κάνει. Μη σας φένεται και τόσο περίεργο λοιπόν.
Δεν πρέπει όμως να πάρουν τα δικαιώματα για τα κομμάτια που χρησιμοποιούν;Και πολύ αμφιβάλω αν χρειάζεται αν το χουν κάνει.Εγώ λέω να τους κάνουμε καμιά καταγγελία

Posted 27 November 2008 - 00:09
Δεν πρέπει όμως να πάρουν τα δικαιώματα για τα κομμάτια που χρησιμοποιούν;Και πολύ αμφιβάλω αν χρειάζεται αν το χουν κάνει.Εγώ λέω να τους κάνουμε καμιά καταγγελία
μεσα, μερικα ωραια email στις εταιριες
Posted 27 November 2008 - 00:35
xmmmm nice:hehehe:μεσα, μερικα ωραια email στις εταιριες
:)

Posted 27 November 2008 - 01:19

Posted 27 November 2008 - 08:02
Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για την τηλεόραση, αλλά στο ραδιόφωνο, ο κάθε σταθμός πληρώνει ένα στάνταρ ποσό περί πνευματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών, και από κει και πέρα μπορεί να βάζει ότι μουσική θέλει. Από άνιμε μέχρι ινδιάνικη παραδοσιακή. Δεν αποδίδει σε κάθε τραγουδιστή ξεχωριστά κάποιο ποσοστό, ούτε χρειάζεται να παίρνει άδεια. Το ξέρω γιατί κάποτε συζητούσαμε με έναν παραγωγό, και τον είχα ρωτήσει τι γίνεται αν θέλει κάποιος να παίξει από άνιμε.Δεν πρέπει όμως να πάρουν τα δικαιώματα για τα κομμάτια που χρησιμοποιούν;Και πολύ αμφιβάλω αν χρειάζεται αν το χουν κάνει.Εγώ λέω να τους κάνουμε καμιά καταγγελία
Μπορεί να ισχύει το ίδιο και για την ΤV.
Posted 27 November 2008 - 10:48

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 27 November 2008 - 11:19
Αφού τελειώσαμε με τα στρατά και ανανεώσαμε και τα παιχνιδακια μας (Nephilim,Dante80 knows what i mean) επέστρεψα ο άσωτος. Θα προσπαθήσω να είμαι λίγο ενεργός γιατί είναι και γαϊδουριά στο κάτω κάτω να είμαι νετ και να μη λέω έστω ένα γειά.
Νice to see you all παίδες + παιδούλες.

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare