Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#20341 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 November 2008 - 09:27

Τι να κάνουμε αγαπητέ, βράδυ δουλεύουμε, πρωί ποστάρουμε...και μεσημέρι ύπνος...^^

Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#20342 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 28 November 2008 - 09:38

με τετοια "νεκρα" που εχει πεσει στη δουλεια (γενικως) και η νορμαλ βαρδια φανταζει το ιδιο...
Posted Image

#20343 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 28 November 2008 - 09:42

νταξ...απλά.....διάβαζα ένα σατιρικό κείμενο για τα ανιμε....κάποια στίγμη θα ποστάρω όλο το κείμενο ή θα σας παραπέμψο γιατί αν και τα κοροιδεύει,έχει πραγματικά χιούμορ. και αυτός που το έγραψε κρίνοντας από τις λεπτομέριες που ξέρει είναι άνιμε φαν...

απλά κοιτάχτε τί λέει σε μια πρώταση

Αυτό το στάδιο ονομάζεται "λειτουργία" ή "μυστήριο". Αφού περάσουν 20 λεπτά βαρεμάρας, ο ανεμιστήρας τρέχει στο anime.gr για να συζητήσει τα περί του Επεισοδίου.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#20344 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 28 November 2008 - 09:58

Link doesnt work :P
Intelligence is nothing without wisdom...

#20345 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 November 2008 - 10:10

Seirios, το έχουμε ξαναποστάρει το κείμενο της φρικηπαίδειας. Όχι μόνο αυτό, αλλά αρκετοί από εμάς έχουν βοηθήσει για να γραφτεί κιόλας...:wooi2:

Anime fan - Φ�ικηπαίδεια

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#20346 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 28 November 2008 - 10:23

Seirios, το έχουμε ξαναποστάρει το κείμενο της φρικηπαίδειας. Όχι μόνο αυτό, αλλά αρκετοί από εμάς έχουν βοηθήσει για να γραφτεί κιόλας...:wooi2:

Anime fan - Φ�ικηπαίδεια

είμουν σίγουρος!!!!!!:hahaha:
α δεν το ξερα πως το έχεται ξαναποστάρει:emptyonexg1:.
τε περισότερα εκεί μέσα είναι απλά θεικά..΄

πάντως ντάξ..και μια πρόταση από το κείμενο να έχεται βοηθήσει...απλα...:nod: "πους απς":oo:
Posted Image
Spoiler:

#20347 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 November 2008 - 12:01

...είπε ο admin που ποστάρει στις 6 το πρωί και έφυγε στο δάσος πετώντας από κλαδάκι σε κλαδάκι...:fromabove:

fixed

#20348 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 November 2008 - 13:31

Τελικά στη νησίδα δε ξαναπηγαίνω. Όχι τίποτ'άλλο, κάνω εχθρούς εκεί!

Αλλά πείτε μου εσείς: είστε σε φάση "να προλάβω, να προλάβω, ο χρόνος τρέχει!!" για να κανονίσετε ασκήσεις για τα ιδιέταιρα του 45άρη μαθητή σας. Κόσμος να έχει στρατοπεδεύσει έξω από το δωμάτιο της νησίδας να πιάσει τον πρώτο υπολογιστή που θα "λευτερωθεί" και ο υπεύθυνος να λέει συνεχώς "τελειώνετε, σηκωθείτε!" σε όσους κάθονται πολλή ώρα...

Και μέσα σε όοοολη αυτή τη βαβούρα, η διπλανή σας ρωτάει: "τί είναι το 'glou-glou';" εννοώντας το Google...

Όχι πείτε μου, δε θα σκάγατε στα γέλια;;;; Έστω κι αν πειραχτεί η εν λόγω διπλανή και μετά σας κοιτάει με μισό μάτι.

Τελικά τη βοήθησα, αλλά μου βγήκε σε κακό. Μου τελείωσε ο χρόνος και με σήκωσε ο υπεύθυνος, αφού ο αριθμός των ατόμων που περίμεναν έφτασε να έχει δύο ψηφία...

Posted Image

#20349 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 28 November 2008 - 14:47

Τελικά στη νησίδα δε ξαναπηγαίνω. Όχι τίποτ'άλλο, κάνω εχθρούς εκεί!

Αλλά πείτε μου εσείς: είστε σε φάση "να προλάβω, να προλάβω, ο χρόνος τρέχει!!" για να κανονίσετε ασκήσεις για τα ιδιέταιρα του 45άρη μαθητή σας. Κόσμος να έχει στρατοπεδεύσει έξω από το δωμάτιο της νησίδας να πιάσει τον πρώτο υπολογιστή που θα "λευτερωθεί" και ο υπεύθυνος να λέει συνεχώς "τελειώνετε, σηκωθείτε!" σε όσους κάθονται πολλή ώρα...

Και μέσα σε όοοολη αυτή τη βαβούρα, η διπλανή σας ρωτάει: "τί είναι το 'glou-glou';" εννοώντας το Google...

Όχι πείτε μου, δε θα σκάγατε στα γέλια;;;; Έστω κι αν πειραχτεί η εν λόγω διπλανή και μετά σας κοιτάει με μισό μάτι.

Τελικά τη βοήθησα, αλλά μου βγήκε σε κακό. Μου τελείωσε ο χρόνος και με σήκωσε ο υπεύθυνος, αφού ο αριθμός των ατόμων που περίμεναν έφτασε να έχει δύο ψηφία...

WTF is nisida :nosey:
rsrGbGx.gif

#20350 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 28 November 2008 - 15:14

WTF is nisida :nosey:

That is nisida
Posted Image

#20351 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 28 November 2008 - 15:37

This is Nishida

Posted Image

LfNX0dh.png

#20352 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 November 2008 - 15:45

Γμτ, δεν υπάρχει κάποιο emoticon που να κάνει facepalm! :hahaha:
Χρειάζεται ένα, μετά τα 3 τελευταία posts! :drink:
Teachan, έπρεπε να της πεις πως glou-glou κάνει το κλούβιο της το κεφάλι! :tensai:
Btw, ανακάλυψα πως υπάρχει ένα κομμωτήριο στο Κολωνάκι που το έχει κάποιος Κορόσης!:hahaha::hahaha::hahaha: Ο Krauser-sama σίγουρα θα το επέλεγε για να φτιάξει το μαλλί του!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#20353 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 28 November 2008 - 15:59

O Krauser δεν χρειάζεται κομμωτήριο για να φτιάξει το μαλλί του, φοραει τα σκάλπ των άλλων για περούκα (btw όντως φοράει περούκα)

#20354 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 November 2008 - 16:23

LOL για τα παραπανω posts :hahaha: "Νησιδα" λενε για καποιον λογο το δωματιο με τους υπολογιστες της σχολης της, κι εγω οταν το πρωτοακουσα ειχε την ιδια αντιδραση με τον Hazuki.

@Dante, I know man... I have no feelings
Posted Image
Posted Image

#20355 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 28 November 2008 - 16:29

Λοιπόν προσοχή στο κανάλι ΑΝΤ1.. I just got Rickrolled by it