Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#19201 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 06:36

Το παραπανω με μπερδεψε... Γιατι σβηνουμε τα φωτα σε τετοια περιπτωση;

Γιατί τα ζώα κοκαλώνουν κοιτώντας τα φώτα σου, με αποτέλεσμα να έχουν άγνοια κινδύνου αφού δεν μπορούν να καταλάβουν τον όγκο που έρχεται. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές στους επαρχιακούς δρόμους όπου ανάβουμε τα μεγάλα φώτα, και έχει συνήθως λίγη κίνηση...

Και πως ακριβως θα το κανουμε αυτο ενω τα χερια μας αρπαζουν γερα το τιμονι;:dazed:

Multitasking. Μην σου πω πως πρέπει να κορνάρεις και ταυτόχρονα (yes, I 've done it, yes, the hedgehog lived!)

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#19202 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 07:36

(yes, I 've done it, yes, the hedgehog lived!)

Lucky you... it could have been a hengehog! >_<

#19203 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 07:56

παιδες εχετε ενα βιντεακι που κυκλοφορει στο ιντερνετ με κατι (ελληνες) γιατρους που κανουν εγχειρηση στον κωλο ενος γιατι του μπηκε ενας δονητης μεσα????και αυτοι τον κοροιδευουν....

Και να το είχαμε,θα το βάζαμε στο anime.gr?

α και θελω καλη και σωστη απαντηση.οχι καμια βλακεια τυπου να παω να την παιξω Η κατι τετοιο,οκ?

Αν θες σωστή απάντηση:

• Κοίτα να κανεις μια σωστή ερώτηση,αυτά που ρωτάς δεν βγάζουν καν νόημα.
  • Να απευθυνθείς σε ψυχολόγο,όχι σε anime fora.

#19204 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 08:57

παιδες εχετε ενα βιντεακι που κυκλοφορει στο ιντερνετ με κατι (ελληνες) γιατρους που κανουν εγχειρηση στον κωλο ενος γιατι του μπηκε ενας δονητης μεσα????και αυτοι τον κοροιδευουν....

Hint: Οι δονητες δεν ειναι fire & forget, self-targeting devices που ανιχνευουν τον χωρο ψαχνωντας για ακαλυπτους πισινους να εισβαλουν.

Ο τυπος τα ηθελε ο κωλος του και το παθε!!! :hahaha:

Τωρα για την σταση των γιατρων, καλα να παθουν, αφου το μοιρασαν το βιντεο λες και δεν ηξεραν οτι θα καταληξει στο ιντερνετ.

Ειναι σαν να σε αφηνει η κοπελα σου να την τραβηξεις πικαντικες φωτογραφιες και να εχει την απαιτηση να μην καταληξουν στο babe gallery του tonpaizwkaima8ainw.com

:wis:

edited by Sponis

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sponis: 20 Οκτώβριος 2008 - 11:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19205 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 09:41

φιλε, εχω ενα γνωστο παντως που εν ωρα χειρουργειων κατι τετοια κανουνε απ'οτι μου ειπε. επισης οι περισσοτεροι γιατροι αυτες τις βλακειες κανουνε, απλα αμα καποια στιγμη δεις τον εαυτο σου σε video (αν εχεις παει για χειρουργειο) μην παραξενευτεις

#19206 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 10:01

απο οσο θυμαμαι, ολα τα χειρουργεια, παντως ειδους , βιντεοσκοπουνται, για πολλους και διαφορους λογους.
τωρα, τι γινονται αυτα τα βιντεο ( ή βιντεα, οπως θελετε :hahaha:), ειναι αλλη υποθεση

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#19207 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 10:04

φιλε, εχω ενα γνωστο παντως που εν ωρα χειρουργειων κατι τετοια κανουνε απ'οτι μου ειπε. επισης οι περισσοτεροι γιατροι αυτες τις βλακειες κανουνε, απλα αμα καποια στιγμη δεις τον εαυτο σου σε video (αν εχεις παει για χειρουργειο) μην παραξενευτεις

Οχι, δεν το κανουν παντα αυτο, μην τρελαθουμε. Γελανε όταν το απαιτεί η περίσταση(πχ σε αυτή την περιπτωση, που δεν υπηρχε και κινδυνος για τη ζωη του ασθενη, και οπως και να το κανουμε... οποιος λεει οτι δεν θα χαχανιζε εστω και λιγο θα ήταν μεγας υποκριτης) Ε και τα υπολοιπα χειρουργια τα παιρνουν video για εκπαιδευτικους λογους. Δεν νομιζω ομως να φαινεται και το προσωπο του ασθενη συχνα.

Ακουσα επισης ότι ο ειδικευόμενος που τράβηξε το video και πήρε την ευθύνη ήταν γιος προην υπουργου. Ετσι εξηγείται γιατί ο Μακης ασχολήθηκε με το θέμα. :hehehe:

#19208 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 10:06

Ειναι σαν να σε αφηνει η κοπελα σου να την τραβηξεις πικαντικες φωτογραφιες και να εχει την απαιτηση να μην καταληξουν στο babe gallery του tonpaizwkaima8ainw.com

:wis:

WHAT?:terror2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sponis: 20 Οκτώβριος 2008 - 11:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19209 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 10:45

Ε βεβαια αν τραβηξεις καμια τετοια φωτογραφια, αγαπητε αγνωστε netα, μη χασεις και δεν την ανεβασεις σε κεινο το site, γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο τη σκεψη οτι στις 4 γωνιες του οριζοντα ανωνυμοι, αγνωστοι basement-dwellers βλεπουν την κοπελα σου και ζηλευουν.
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19210 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 10:57

απο οσο θυμαμαι, ολα τα χειρουργεια, παντως ειδους , βιντεοσκοπουνται, για πολλους και διαφορους λογους.
τωρα, τι γινονται αυτα τα βιντεο ( ή βιντεα, οπως θελετε :hahaha:), ειναι αλλη υποθεση

απο τα κινητα των ιατρων ενοω.

Οχι, δεν το κανουν παντα αυτο, μην τρελαθουμε. Γελανε όταν το απαιτεί η περίσταση(πχ σε αυτή την περιπτωση, που δεν υπηρχε και κινδυνος για τη ζωη του ασθενη, και οπως και να το κανουμε... οποιος λεει οτι δεν θα χαχανιζε εστω και λιγο θα ήταν μεγας υποκριτης) Ε και τα υπολοιπα χειρουργια τα παιρνουν video για εκπαιδευτικους λογους. Δεν νομιζω ομως να φαινεται και το προσωπο του ασθενη συχνα.

Ακουσα επισης ότι ο ειδικευόμενος που τράβηξε το video και πήρε την ευθύνη ήταν γιος προην υπουργου. Ετσι εξηγείται γιατί ο Μακης ασχολήθηκε με το θέμα. :hehehe:

καλα, στο net δεν τις ανεβαζουν(υπερεβαλα να ουμ) αλλα στα κινητα τους μια χαρα τις εχουν.

#19211 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 12:05

Λολ, γιατι κατεβαζω με 25 kb/s απ' το MU?! :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19212 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 12:11

Cause all of greece's internets suck ass lately.
Εκτος από της σχολής μου mwahahahaha \m/ ΤΗΜΜΥ ΡΕ!! [/spあm]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#19213 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 12:45

εγω εχω forthnet και τωρα τελευταια με εχει ταραξει στα disconnect

#19214 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 12:51

εγω εχω forthnet και τωρα τελευταια με εχει ταραξει στα disconnect

τελευταια?
η forthnet παντα τετοια εκανε...
και το τμημα τεχνικης υποστιριξης ειναι :despair:

#19215 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 13:02

Εγώ εδώ που είμαι δεν έχω πρόβλημα με τα disconnects με την Forthnet...

Απλά καμιά φορά με αφήνει κάνα τέταρτο χωρίς DSL και μετά όλα ΟΚ.
Αυτό συμβαίνει σπάνια βέβαια αλλά έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει την περίοδο που μου έρχεται ο λογαριασμός..... Λέτε να φταίει κάτι...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα