Εγω παλι το εκλεισα γιατι το βαρεθηκα - υπερβολικα αργοαπλά ανατρίχιασα... κυρίως στην πρώτη σκηνη!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 17 October 2008 - 04:10
Posted 17 October 2008 - 04:16
ήταν και το nothing else matters που με κράτησε....Εγω παλι το εκλεισα γιατι το βαρεθηκα - υπερβολικα αργο

Posted 17 October 2008 - 08:56
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ny-_wn9mSfI&eurl=http://www.csd.uoc.gr/forum/index.php?topic=108.new[/media]
Σοκαρισιτκό αλλά αξίζει πραγματικά να τοδει κάποιος
Ελπίζω πως τέτοια videos να βάλουν σε κάποιους μυαλό αλλά και γενικά να μας κάνουν όλους μας να είμαστε πιο προσεκτικοί
shit happens, τα ιδια ειπα και σε ενα φιλαρακι που τα επα8ε.
Posted 17 October 2008 - 12:02
+1 boring XD συνήθως διαμελίζονται κίολας σε κάτι τέτια αλλά τπτ εδώ
btw wtf is ap down ?
Έχει ένα hiccup ο server των παιδιών, πιστεύω μέχρι αύριο το απόγευμα (βαριά βαριά) θα είναι up and running...
Edited by Dante80, 17 October 2008 - 12:13.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 17 October 2008 - 13:11
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ny-_wn9mSfI&eurl=http://www.csd.uoc.gr/forum/index.php?topic=108.new[/media]
Σοκαρισιτκό αλλά αξίζει πραγματικά να τοδει κάποιος
Ελπίζω πως τέτοια videos να βάλουν σε κάποιους μυαλό αλλά και γενικά να μας κάνουν όλους μας να είμαστε πιο προσεκτικοί
Ίσως να φανώ κακός με αυτό που θα πω..
Κάποια κομμάτια του βίντεο μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα.
Είναι κάπως απίθανο εκεί που παίζεις μπάλα, να σκάσει μπροστά σου ένα αμάξι και να σε πλακώσει επειδή του βγήκε η ζάντα, ή εκεί που κάθεσαι αμέριμνος να σκάσει από το πουθενά κάποιος μεθυσμένος οδηγός μέρα μεσημέρι...
Posted 17 October 2008 - 13:18

Posted 17 October 2008 - 13:38
MANGA!!!
Το κοιτούσα, το κοιτούσα... "ρε μπας και κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;;" Αλλά όχι, η ταπετσαρία έχει σελίδες manga! Ξεχώρισα μια κοπελιά με μαγιό.
ShowBiz News είναι το όνομα.

Posted 17 October 2008 - 14:02
Posted 17 October 2008 - 14:07
Υ.Γ. Θα είναι το δώρο για τα γενέθλιά του
Edited by dennisuke, 17 October 2008 - 14:13.

Posted 17 October 2008 - 15:20
+10000Reality can easily surpass your wildest imagination.
Btw στο βίντεο που πετάχτηκε ο σκύλος και ο άλλος έστριψε να τον αποφύγει και έφαγε το κεφάλι του … πολλοί έγιναν RIP έτσι … οπότε άμα πεταχτεί κάτι στον δρόμο ξεχνάτε πώς είστε φιλόζωοι το κεντράρεται και πατάτε φρένο, ελπίστε να μην είναι άλογο η κάνας γέρος και αν πηγαίνατε σιγά ίσος και να προλάβετε να σταματήσετε
Edited by noname, 17 October 2008 - 16:33.
Posted 17 October 2008 - 16:28
+10000
Btw στο βίντεο που πετάχτηκε ο σκύλος και ο άλλος έστριψε να τον αποφύγει και έφαγε το κεφάλι του … πολλοί έγιναν RIP έτσι … οπότε άμα πεταχτεί κάτι στον δρόμο ξεχνάτε πώς είστε φιλόζωοι το κεντράρεται και πατάτε φρένο, ελπίστε να μην είναι άλογος η κάνας γέρος και αν πηγαίνατε σιγά ίσος και να προλάβετε να σταματήσετε
only if it's a cat
Ίσως να φανώ κακός με αυτό που θα πω..
Κάποια κομμάτια του βίντεο μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα.
Είναι κάπως απίθανο εκεί που παίζεις μπάλα, να σκάσει μπροστά σου ένα αμάξι και να σε πλακώσει επειδή του βγήκε η ζάντα, ή εκεί που κάθεσαι αμέριμνος να σκάσει από το πουθενά κάποιος μεθυσμένος οδηγός μέρα μεσημέρι...
και ομως δεν ειναι δυσκολο κατω απο προυποθεσεις πχ , επαφη αυτοκινητων σε στροφη, σπαει το λαστιχο και εφυγε...
Posted 17 October 2008 - 17:12
Μη φοβάστε, δεν πρόκειται για κάποιο site που θα σας μελαγχολήσει αναφέροντας πόσα εκατομμύρια ευρώ βγάζει ο Μπιλ Γκέιτς, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και κάποιος Σεΐχης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το Global Rich List ασχολείται με το δικό σας εισόδημα. Πληκτρολογήστε το και δείτε τη θέση σας στην παγκόσμια κατάταξη. Θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.
Θέλω να κάνω αίτηση αγιοποίησης για ένα φίλο μου. Μήπως ξέρετε που έχει application form, να τη στείλω ηλεκτρονικά δηλαδή αν γίνεται;
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Θα είναι το δώρο για τα γενέθλιά του
αν ειναι για μετα θανατον , δεχομαι παραγγελια .
Αν δεν ειναι ακομη ... γιοκ , καπουτ κτλ , το κανονιζω και αυτο .... και παλι δεχομαι παραγγελιες , βεβαια η τιμη διπλασιαζεται .
Edited by odin, 17 October 2008 - 18:05.
Posted 17 October 2008 - 18:34
only if it's a cat
αμα ειναι κατι μεγαλυτερο πας να το αποφυγεις αλλιως θα σε βγαλει απο το δρομο σου ετσι και αλλιως
Νope, και σκυλί να δείτε, και αλεπου κτλ αρπάζετε γερά το τιμόνι, σβήνετε φώτα αν είναι βράδυ, φρένο και κορνάρισμα μέχρι να φύγει ή να το χτυπήσετε. Το να το αποφύγετε δεν είναι επιλογή, ειδικά σε δρόμους χωρίς διαχωριστικές και/ή σε μεγάλες ταχύτητες.
Νταξ, αν σας φράξει το δρόμο ένα κοπάδι αγελάδες τότε κάντε ελιγμό...

Posted 17 October 2008 - 18:41
Η καλύτερη λύση είναι να διατηρείται η ταχύτητα του αυτοκινήτου και η προσοχή του οδηγού σε τετοια επιπεδα που να μην απαιτουν να μπει κανείς σε τέτοια διλήμματα.......