Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 17 October 2008 - 18:44

Posted 17 October 2008 - 18:53

Posted 17 October 2008 - 19:39
Το πόσο εύκολα μπορείς να χάσεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το τι μπορεί να συμβεί μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να το ζήσεις!Ίσως να φανώ κακός με αυτό που θα πω..
Κάποια κομμάτια του βίντεο μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα.
Είναι κάπως απίθανο εκεί που παίζεις μπάλα, να σκάσει μπροστά σου ένα αμάξι και να σε πλακώσει επειδή του βγήκε η ζάντα, ή εκεί που κάθεσαι αμέριμνος να σκάσει από το πουθενά κάποιος μεθυσμένος οδηγός μέρα μεσημέρι...
Έχετε υπόψιν σας ότι τα αστεράκια ασφάλειας των αυτοκινήτων από το euroncap που δείχνουν πόσο ασφαλές είναι ένα αυτοκίνητο δίνονται ύστερα από τεστ συγκρούσεων στα εργαστήριά τους με μόλις 50-60 χλμ/ώρα. Δηλαδή αν είσαι στην εθνική και πας με 130 ούτε το ασφαλέστερο αυτοκίνητο δεν μπορεί να σε προστατέψει!
Και αυτό με τις ζώνες ασφαλείας των επιβατών των πίσω καθισμάτων πολύ το έχουμε αμελήσει! Σκεφτήτε ότι το βάρος ενός ανθρώπου σε ένα τρακάρισμα πολλαπλασιάζεται ανάλογα με την ταχύτητα. Σκεφτήται με τι δύναμη θα πέσει στο μπροστινό κάθισμα ή οπουδήποτε αλλού αναλόγως με το σημείο του τρακαρίσματος.
Αυτό το βιντεάκι δεν ήταν από μία διαφημιστική καμπάνια της κυβέρνησης μίας ευρωπαικής χώρας (που τώρα δεν θυμάμαι ποια είναι) ώστε να συγκλονήσει τους πολίτες της αντί να προσπαθεί να τους συνετίσει με καθόλου ''σκληρές'' διαφημίσεις;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 17 October 2008 - 20:19
Και οι δύο θα μπορούσαν να το αποφύγουν, αν τηρούσαν τα όρια ταχύτητας. Δεν τα βάζουν για πλάκα οι αρχές...
Posted 17 October 2008 - 20:20
Δεν υπαρχει λογος να ρισκαρεις την ζωη των τριγυρω αυτοκινητιστων η την δικη σου, η την ολικη καταστροφη του αυτοκινητου σου, απο καποια ανατροπη.
Και αμα προκειται για κανα ζαρκαδι η αγριογουρουνο, κατευθειαν στη γιαγια για γαστρα.
Posted 18 October 2008 - 00:50
Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:20.
Posted 18 October 2008 - 00:58

Επισης μπορεις να ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ για να σου λυθουν ολες οι αποριες!!
Ελπιζω να σε καλυψα!!
Posted 18 October 2008 - 01:09
Posted 18 October 2008 - 01:13
εδω και παρα πολυ καιρο δεν ξερω τι κανω και τι θελω.εχω μπερδευτει τοσο πολυ που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.χρειαζομαι βοηθεια αλλα φοβαμαι.την αληθεια Η οτιδηποτε αλλο ουτε και εγω το γνωριζω.τι να κανω?ξερει κανεις?
α και θελω καλη και σωστη απαντηση.οχι καμια βλακεια τυπου να παω να την παιξω Η κατι τετοιο,οκ?
Γίναμε και ψυχολόγοι τώρα...
Posted 18 October 2008 - 01:29
εδω και παρα πολυ καιρο δεν ξερω τι κανω και τι θελω.εχω μπερδευτει τοσο πολυ που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.χρειαζομαι βοηθεια αλλα φοβαμαι.την αληθεια Η οτιδηποτε αλλο ουτε και εγω το γνωριζω.τι να κανω?ξερει κανεις?
α και θελω καλη και σωστη απαντηση.οχι καμια βλακεια τυπου να παω να την παιξω Η κατι τετοιο,οκ?
Here's a little quiz
What is the following item????

A)A Swiss Knife
B)aNiMe//GR
C)Many ways to kill yourself
D)A frog
WRONG!!!
It's not B
The correct answer is A and only A(well maybe C works as well......)
Posted 18 October 2008 - 01:31
παιδες εχετε ενα βιντεακι που κυκλοφορει στο ιντερνετ με κατι (ελληνες) γιατρους που κανουν εγχειρηση στον κωλο ενος γιατι του μπηκε ενας δονητης μεσα????και αυτοι τον κοροιδευουν....
ειδα χ8ες στον τριανταφυλοπουλο να πεφτει ξυλο για αυτο το ζητημα...και καλα τη βιντεο να δεις, εγχειριση στον κωλο?ιοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Posted 18 October 2008 - 01:42
Παγκόσμια Λίστα Πλουσίων
Μη φοβάστε, δεν πρόκειται για κάποιο site που θα σας μελαγχολήσει αναφέροντας πόσα εκατομμύρια ευρώ βγάζει ο Μπιλ Γκέιτς, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και κάποιος Σεΐχης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το Global Rich List ασχολείται με το δικό σας εισόδημα. Πληκτρολογήστε το και δείτε τη θέση σας στην παγκόσμια κατάταξη. Θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.
Πάντως έχει κάποια μικροπροβληματάκια η παραπάνω λίστα.Από ένα ποσό και μετά σε βγάζει συνέχεια ότι είσαι 107565ος.
Ο παρουσιαστής της έγκριτης εκπομπής, ηταν στον πρωϊνό καφέ παλαιότερα. Αλλος ενα βλαστάρι αναδεικνύεται απο τις ακαδημίες της Ελενάρας
Επειδή τυχαίνει την ώρα που τρώω να δείχνει την εκπομπή του μερικές φορές ρίχνω καμιά ματιά.Ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα νούμερα.Είναι γάτα ο τύπος
Edited by Jiraiya, 18 October 2008 - 01:49.

Posted 18 October 2008 - 02:19
Το παραπανω με μπερδεψε... Γιατι σβηνουμε τα φωτα σε τετοια περιπτωση; Και πως ακριβως θα το κανουμε αυτο ενω τα χερια μας αρπαζουν γερα το τιμονι;Νope, και σκυλί να δείτε, και αλεπου κτλ αρπάζετε γερά το τιμόνι, σβήνετε φώτα αν είναι βράδυ(...)
Posted 18 October 2008 - 03:45
Δες "Μαρία η άσχημη",θα σου περάσει...εδω και παρα πολυ καιρο δεν ξερω τι κανω και τι θελω.εχω μπερδευτει τοσο πολυ που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.χρειαζομαι βοηθεια αλλα φοβαμαι.την αληθεια Η οτιδηποτε αλλο ουτε και εγω το γνωριζω.τι να κανω?ξερει κανεις?