Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#19171 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 October 2008 - 04:10

απλά ανατρίχιασα... κυρίως στην πρώτη σκηνη!

Εγω παλι το εκλεισα γιατι το βαρεθηκα - υπερβολικα αργο:yawn2:
Posted Image

#19172 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 October 2008 - 04:16

ήταν και το nothing else matters που με κράτησε....:if:
Posted Image
Spoiler:

#19173 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 October 2008 - 08:56

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ny-_wn9mSfI&eurl=http://www.csd.uoc.gr/forum/index.php?topic=108.new[/media]
Σοκαρισιτκό αλλά αξίζει πραγματικά να τοδει κάποιος

Ελπίζω πως τέτοια videos να βάλουν σε κάποιους μυαλό αλλά και γενικά να μας κάνουν όλους μας να είμαστε πιο προσεκτικοί

shit happens, τα ιδια ειπα και σε ενα φιλαρακι που τα επα8ε.

#19174 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 17 October 2008 - 09:25

+1 boring XD συνήθως διαμελίζονται κίολας σε κάτι τέτια αλλά τπτ εδώ

btw wtf is ap down ?
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#19175 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 October 2008 - 12:02

+1 boring XD συνήθως διαμελίζονται κίολας σε κάτι τέτια αλλά τπτ εδώ

btw wtf is ap down ?

Έχει ένα hiccup ο server των παιδιών, πιστεύω μέχρι αύριο το απόγευμα (βαριά βαριά) θα είναι up and running...:smokingg:

Edited by Dante80, 17 October 2008 - 12:13.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#19176 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 17 October 2008 - 13:11

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ny-_wn9mSfI&eurl=http://www.csd.uoc.gr/forum/index.php?topic=108.new[/media]
Σοκαρισιτκό αλλά αξίζει πραγματικά να τοδει κάποιος

Ελπίζω πως τέτοια videos να βάλουν σε κάποιους μυαλό αλλά και γενικά να μας κάνουν όλους μας να είμαστε πιο προσεκτικοί

Ίσως να φανώ κακός με αυτό που θα πω..
Κάποια κομμάτια του βίντεο μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα.
Είναι κάπως απίθανο εκεί που παίζεις μπάλα, να σκάσει μπροστά σου ένα αμάξι και να σε πλακώσει επειδή του βγήκε η ζάντα, ή εκεί που κάθεσαι αμέριμνος να σκάσει από το πουθενά κάποιος μεθυσμένος οδηγός μέρα μεσημέρι...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#19177 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 October 2008 - 13:18

Reality can easily surpass your wildest imagination.

Jh0Lmx3.png

#19178 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 October 2008 - 13:38

Μεσιμέρι και κάνω ζάπινγκ λόγω υπέρτατης βαρεμάρας. Πετυχαίνω στο ALTER μεσιμερούδες. Κάνω να τ'αλλάξω, όταν ξαφνικά παίρνει το μάτι μου τον τοίχο του στούντιο...

MANGA!!!:terror2:

Το κοιτούσα, το κοιτούσα... "ρε μπας και κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;;" Αλλά όχι, η ταπετσαρία έχει σελίδες manga! Ξεχώρισα μια κοπελιά με μαγιό.

ShowBiz News είναι το όνομα.

Posted Image

#19179 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 October 2008 - 14:02

Ο παρουσιαστής της έγκριτης εκπομπής, ηταν στον πρωϊνό καφέ παλαιότερα. Αλλος ενα βλαστάρι αναδεικνύεται απο τις ακαδημίες της Ελενάρας

#19180 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 17 October 2008 - 14:07

Θέλω να κάνω αίτηση αγιοποίησης για ένα φίλο μου. Μήπως ξέρετε που έχει application form, να τη στείλω ηλεκτρονικά δηλαδή αν γίνεται;

:nod2:Ευχαριστώ:nod2:

Υ.Γ. Θα είναι το δώρο για τα γενέθλιά του :D

Edited by dennisuke, 17 October 2008 - 14:13.

Posted Image

#19181 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 17 October 2008 - 15:20

Reality can easily surpass your wildest imagination.

+10000

Btw στο βίντεο που πετάχτηκε ο σκύλος και ο άλλος έστριψε να τον αποφύγει και έφαγε το κεφάλι του … πολλοί έγιναν RIP έτσι … οπότε άμα πεταχτεί κάτι στον δρόμο ξεχνάτε πώς είστε φιλόζωοι το κεντράρεται και πατάτε φρένο, ελπίστε να μην είναι άλογο η κάνας γέρος και αν πηγαίνατε σιγά ίσος και να προλάβετε να σταματήσετε

Edited by noname, 17 October 2008 - 16:33.

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#19182 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 October 2008 - 16:28

+10000

Btw στο βίντεο που πετάχτηκε ο σκύλος και ο άλλος έστριψε να τον αποφύγει και έφαγε το κεφάλι του … πολλοί έγιναν RIP έτσι … οπότε άμα πεταχτεί κάτι στον δρόμο ξεχνάτε πώς είστε φιλόζωοι το κεντράρεται και πατάτε φρένο, ελπίστε να μην είναι άλογος η κάνας γέρος και αν πηγαίνατε σιγά ίσος και να προλάβετε να σταματήσετε

only if it's a cat :( αμα ειναι κατι μεγαλυτερο πας να το αποφυγεις αλλιως θα σε βγαλει απο το δρομο σου ετσι και αλλιως

Ίσως να φανώ κακός με αυτό που θα πω..
Κάποια κομμάτια του βίντεο μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα.
Είναι κάπως απίθανο εκεί που παίζεις μπάλα, να σκάσει μπροστά σου ένα αμάξι και να σε πλακώσει επειδή του βγήκε η ζάντα, ή εκεί που κάθεσαι αμέριμνος να σκάσει από το πουθενά κάποιος μεθυσμένος οδηγός μέρα μεσημέρι...

και ομως δεν ειναι δυσκολο κατω απο προυποθεσεις πχ , επαφη αυτοκινητων σε στροφη, σπαει το λαστιχο και εφυγε...

#19183 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 17 October 2008 - 17:12

Παγκόσμια Λίστα Πλουσίων
Μη φοβάστε, δεν πρόκειται για κάποιο site που θα σας μελαγχολήσει αναφέροντας πόσα εκατομμύρια ευρώ βγάζει ο Μπιλ Γκέιτς, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και κάποιος Σεΐχης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το Global Rich List ασχολείται με το δικό σας εισόδημα. Πληκτρολογήστε το και δείτε τη θέση σας στην παγκόσμια κατάταξη. Θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Θέλω να κάνω αίτηση αγιοποίησης για ένα φίλο μου. Μήπως ξέρετε που έχει application form, να τη στείλω ηλεκτρονικά δηλαδή αν γίνεται;

:nod2:Ευχαριστώ:nod2:

Υ.Γ. Θα είναι το δώρο για τα γενέθλιά του :D

αν ειναι για μετα θανατον , δεχομαι παραγγελια .
Αν δεν ειναι ακομη ... γιοκ , καπουτ κτλ , το κανονιζω και αυτο .... και παλι δεχομαι παραγγελιες , βεβαια η τιμη διπλασιαζεται .

Edited by odin, 17 October 2008 - 18:05.

Posted Image Posted Image

#19184 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 October 2008 - 18:34

only if it's a cat :( αμα ειναι κατι μεγαλυτερο πας να το αποφυγεις αλλιως θα σε βγαλει απο το δρομο σου ετσι και αλλιως

Νope, και σκυλί να δείτε, και αλεπου κτλ αρπάζετε γερά το τιμόνι, σβήνετε φώτα αν είναι βράδυ, φρένο και κορνάρισμα μέχρι να φύγει ή να το χτυπήσετε. Το να το αποφύγετε δεν είναι επιλογή, ειδικά σε δρόμους χωρίς διαχωριστικές και/ή σε μεγάλες ταχύτητες.

Νταξ, αν σας φράξει το δρόμο ένα κοπάδι αγελάδες τότε κάντε ελιγμό...

Jh0Lmx3.png

#19185 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 October 2008 - 18:41

Ρε παιδια λιγο μακαβριο και ακαρδο δεν είναι να συζηταμε για το ποια είδη ζωων μας παιρνει να χτυπήσουμε με το αμάξι και να μην κανουμε ελιγμο για να τα αποφύγουμε? Και δεν νομίζω ότι ισχύει για τι σε γνωστό μου του τρυπησε το ψυγείο απο σπουργίτι στην Αττική Οδο και τον ξάφνιασε φοβερά με αποτέλεσμα να κοντέψει να τρακάρει....... Εννοώ δλδ ότι δεν μετράει πάντα το μέγεθος.

Η καλύτερη λύση είναι να διατηρείται η ταχύτητα του αυτοκινήτου και η προσοχή του οδηγού σε τετοια επιπεδα που να μην απαιτουν να μπει κανείς σε τέτοια διλήμματα.......