Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 16 October 2008 - 11:38
εγω παντως δεν μπορω να μπω
εδιτ:ολα ενταξει τωρα^^
Posted 16 October 2008 - 12:06
Που πας παιδάκι'μ, στο Ιράκ σε στέλνουνε?...
μανα, θα παει στα καραβια....
Posted 16 October 2008 - 12:43
εχει πεσει η Wikipedia?
εγω παντως δεν μπορω να μπω
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!
εδιτ:ολα ενταξει τωρα^^
Τελικά θαύματα δε γίνονται...

Posted 16 October 2008 - 12:47
Posted 16 October 2008 - 12:50
Μερ'κοί γράφουντες ικί απλά θέλν λίγου κούνημ' το ξερού τους.
(Και σιγά που θα έπεφτε δλδ!)

Posted 16 October 2008 - 14:18
Posted 16 October 2008 - 14:47
Το PC μου ερχεται απο Format,εστω μπορεσα να βαλω επιτελους το Chatzilla στο Firefox[Yokata]...
Τωρα αντε να εγκαθιστω παλι τα προγραμματα,Damn RAM problems...
Posted 16 October 2008 - 20:45
ανυσηχω
Posted 16 October 2008 - 20:59
Αν χάσατε από ατυχία η ζωή συνεχίζεται.... αλλά και πάλι τα back up για αυτό είναι
Εγώ παλεύω από εχθές να βρω γιατί την ώρα που έγραφα ένα μνμ στο καταραμένο το Bleach thread ξαφνικά άρχισαν να εξαφανίζονται τα usb devices και τελικά μου "έσκασε" η motherboard. Όχι τίποτα άλλο αλλά χάθηκε και το μνμ και βαριέμαι να το ξαναγράψω
Τώρα χωρίς λεφτά περιμένω να πάρω καινούργιο μετά την Πρωτοχρονιά, ενώ έκανα το 13'' laptop μου desktop....
Μοναδική παρηγοριά ότι έζησε ο σκληρός (μαζί με τα πάντα εκτός από την mobo)
Σιχαμένη τεχνολογία.... let's go back to άβακας....
Posted 16 October 2008 - 21:12
Αν κάνατε format και χάσατε αρχεία sorry αλλά εσείς φταίτε. Τα back up για αυτό είναι.
Αν χάσατε από ατυχία η ζωή συνεχίζεται.... αλλά και πάλι τα back up για αυτό είναι
Εγώ παλεύω από εχθές να βρω γιατί την ώρα που έγραφα ένα μνμ στο καταραμένο το Bleach thread ξαφνικά άρχισαν να εξαφανίζονται τα usb devices και τελικά μου "έσκασε" η motherboard. Όχι τίποτα άλλο αλλά χάθηκε και το μνμ και βαριέμαι να το ξαναγράψω
Τώρα χωρίς λεφτά περιμένω να πάρω καινούργιο μετά την Πρωτοχρονιά, ενώ έκανα το 13'' laptop μου desktop....
περναγα το servise pack 3 και εκει που εκανε το restart το pc εμεινε στον τοπο.αλλα αυτο που με καει ειναι οτι εχασα σειρες anime που το μtorrent εκανε μηνες να κατεβασει. δοκιμασα το προγραμμα restorer pro που βρησκει αρχεια και μετα απο format αλλα τζυφος.
Edited by mihalakis21, 16 October 2008 - 21:37.
Posted 16 October 2008 - 22:02
περναγα το servise pack 3 και εκει που εκανε το restart το pc εμεινε στον τοπο
κι εγω σημερα που πηγα να το βαλω μου εκανε μερικα περιεργα και τελικα δεν ολοκληρωσε το install.. :\ wtf?
Posted 16 October 2008 - 22:34
Τέσπα πήρε το μάτι μου στα πεταχτά μια διαφήμιση ενός αστρολογικού περιοδικού που θα βγει αυτή την Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο (Jupiter νομίζω). Έτσι όπως είδα το τέλος της διαφήμισης πίσω από το περιοδικό μου φάνηκε ότι είδα το DVD του Spirited Away
Υπάρχει κανείς να επιβεβαιώσει το πεταχτό μου μάτι;
Posted 16 October 2008 - 23:18
Σοκαρισιτκό αλλά αξίζει πραγματικά να τοδει κάποιος
Ελπίζω πως τέτοια videos να βάλουν σε κάποιους μυαλό αλλά και γενικά να μας κάνουν όλους μας να είμαστε πιο προσεκτικοί
Posted 16 October 2008 - 23:26
Αν κάνατε format και χάσατε αρχεία sorry αλλά εσείς φταίτε. Τα back up για αυτό είναι.
καταρχας συληπητηρια, η motherboard σου τι ειναι ? AsRock ?
Posted 17 October 2008 - 03:22
απλά ανατρίχιασα... κυρίως στην πρώτη σκηνη![media]http://www.youtube.com/watch?v=Ny-_wn9mSfI&eurl=http://www.csd.uoc.gr/forum/index.php?topic=108.new[/media]
Σοκαρισιτκό αλλά αξίζει πραγματικά να τοδει κάποιος
Ελπίζω πως τέτοια videos να βάλουν σε κάποιους μυαλό αλλά και γενικά να μας κάνουν όλους μας να είμαστε πιο προσεκτικοί