Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18631 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 29 September 2008 - 15:41

Δυστυχώς όλες οι κοπέλες της τάξης μου ήταν κάτω του μετρίου οπότε δε τη γλίτωνε καμία:nosey:

Τοσο χαλια δλδ?Ενας φιλος,παει σε φροντηστηριο(για αγγλικα)και εχει 8 κοριτσια μαζι του!2 κατω του μετριου αλλα οι αλλες 6...παρτυ για καθε pervert!:hahaha:

Στο λαγουδακι αναφεροτανε η κοπελια...:terror2:

:nosey:

Γτ εγω?:oo:
Posted Image

#18632 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 September 2008 - 15:48

Aχχ Απουσιολογια τι μου θυμιζετε τωρα ^^..... Εγω το δικο μου δύο χρονια στο Λυκειο μισο το ειχα αφησει..... Καθε μερα σχεδον κοβαμε φυλλα ξαναγραφαμε τις απουσιες οπως μας βόλευε βάζαμε καινούριες υπογραφές και ήταν τζετ... ΑΑχ παραχαράξεις πλαστογραφίες και λοιπές απάτες το (Α2,Β2) το είχαμε κάνει.. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην Ιristella...Τιμές Φιλικές.

#18633 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 29 September 2008 - 15:59

Aχχ Απουσιολογια τι μου θυμιζετε τωρα ^^..... Εγω το δικο μου δύο χρονια στο Λυκειο μισο το ειχα αφησει..... Καθε μερα σχεδον κοβαμε φυλλα ξαναγραφαμε τις απουσιες οπως μας βόλευε βάζαμε καινούριες υπογραφές και ήταν τζετ... ΑΑχ παραχαράξεις πλαστογραφίες και λοιπές απάτες το (Α2,Β2) το είχαμε κάνει.. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην Ιristella...Τιμές Φιλικές.

Καλα οτι θελετε μιληστε με εμενα καλητερα...Περναμε απουσιολογια για κανα μηνα σπιτια μας και τα καναμε οτι θελαμε...Ουτε Λογος Απο τους καθηγητες Βεβαια...Αυτα Ηταν...Ομως Τωρα πλεον Αλλοι εχουν σειρα...Αντε Παλικαρια μου συνεχειστεεεεε...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#18634 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 September 2008 - 16:40

KONATA FRASER SPIRAL MINDFUCK!

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#18635 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 29 September 2008 - 17:19

KONATA FRASER SPIRAL MINDFUCK!

Posted Image

x2

Posted Image
rsrGbGx.gif

#18636 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 29 September 2008 - 17:27

.................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 00:58.

#18637 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 September 2008 - 17:57

Are you ready for me?

Posted Image

BORN READY

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#18638 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 29 September 2008 - 18:57

Ρε παιδιά!! Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σχολείο και κάνετε απουσίες?? Τι θα κάνετε όταν ξαναφτιάξει ο καιρός και θα θέλετε να κάνετε καμιά κοπάνα για να απολαύσετε τον καιρό πίνοντας φραπεδιές??

ενα εχω να σου πω 35 αδικιολογητες την πρωτη σχολικη βδομαδα... :P
βεβαια εδινα εισαγωγικες για την Καλων Τεχνων οποτε καταφερα να δικαιολογισω τις 28 οποτε εχουμε 28 δικαιολογημενες 7αδικαιολογητες

περιμενω την καταλληλη ευκαιρια για να εκμεταλευτω τις υπολοιπες απουσιες που εχω...
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#18639 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 29 September 2008 - 22:00

Εγώ έχω 7 αδικιολόγητες και πρέπει να κρατήσω τις υπόλοιπες για το τέλος :uhh:
Άσχετο με την κουβέντα , είδα χθές το Nobody Knows ,μια αληθινή ιστορία με 4 παιδιά που τα αφήνει έτσι στο άσχετο η μητέρα τους (:oo:) και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο Τόκιο . Πολύ καλή ταινία , που πραγματικά σε αγγιζει ,δεν μπορούσα να προσέξω στο μάθημα σήμερα.(Δεν βρήκα που αλλού να το έγραφα με μια γρήγορη ματιά...)
Posted Image

#18640 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 September 2008 - 22:25

Άσχετο με την κουβέντα , είδα χθές το Nobody Knows ,μια αληθινή ιστορία με 4 παιδιά που τα αφήνει έτσι στο άσχετο η μητέρα τους (:oo:) και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο Τόκιο . Πολύ καλή ταινία , που πραγματικά σε αγγιζει ,δεν μπορούσα να προσέξω στο μάθημα σήμερα.(Δεν βρήκα που αλλού να το έγραφα με μια γρήγορη ματιά...)

εδω
αληθεια? θα το ψαξω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#18641 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 30 September 2008 - 00:03

Τς τς που πάει αυτή η μαθητιώσα νεολαία, η MUST ταινία που πρέπει να έχει δει ο κάθε μαθητής

Blood in Blood Out

Posted Image

κατα προτίμηση σε βραδύνη μεταμεσονύχτια προβολή.

Υγ: Πως το λέγανε το άλλο το έπος με τους καρχαριανθρώπους που βγαίναν στη στεριά και τρώγαν κόσμο :terror2:
rsrGbGx.gif

#18642 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 30 September 2008 - 10:30

ΚΑΤΑΛΗΨΗ FTW!!!
αντε καλα Χριστουγεννα!
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#18643 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 30 September 2008 - 11:22

ΚΑΤΑΛΗΨΗ FTW!!!
αντε καλα Χριστουγεννα!

w00t?
κανατε καταληψη?

Posted Image