Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18616 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 September 2008 - 13:29

Ρε μην κάνετε απουσίες από τώρα...:deadga6:

Tωρα τωρα πρεπει να της κανουμε..:hahaha:
Εχω κανει 7 Κοπανες μεχρι τωρα,και απο αυτες ουτε 1 απουσια δεν εχω[God Bless The Απουσιολογο]:nod:
Εχω τρεις απουσιες και οι τρεις επειδη αργω να ξυπνησω Dattebayo,ομως γενικα συνεχεια πριν κανω κοπανα λεω,"Σημερα τελευταια κοπανα,δεν θα ξανακανω αλλη",Ε λοιπον την κανω και μολις παω πανω και βλεπω οτι δεν ειμαι γραμμενος στο απουσιολογιο,λεω "Ε αφου δεν πηρα απουσια τωρα,θα κανω και αλλη κοπανα για να παρω",τελικα δεν εχω παρει καμμια απουσια για κοπανα μεχρι στιγμης,Good for me:Blissfull:

Berserk___Gatsu.jpg

#18617 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 29 September 2008 - 13:29

ελα μωρε σιγα.....τι ειναι μια απουσιουλα;:gotit:

Σωστα...Ενα παιδι απο το σχολειο μας εχει κανει ηδη 6:terror2:
Posted Image

#18618 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 29 September 2008 - 13:39

Tωρα τωρα πρεπει να της κανουμε..:hahaha:
Εχω κανει 7 Κοπανες μεχρι τωρα,και απο αυτες ουτε 1 απουσια δεν εχω[God Bless The Απουσιολογο]:nod:
Εχω τρεις απουσιες και οι τρεις επειδη αργω να ξυπνησω Dattebayo,ομως γενικα συνεχεια πριν κανω κοπανα λεω,"Σημερα τελευταια κοπανα,δεν θα ξανακανω αλλη",Ε λοιπον την κανω και μολις παω πανω και βλεπω οτι δεν ειμαι γραμμενος στο απουσιολογιο,λεω "Ε αφου δεν πηρα απουσια τωρα,θα κανω και αλλη κοπανα για να παρω",τελικα δεν εχω παρει καμμια απουσια για κοπανα μεχρι στιγμης,Good for me:Blissfull:

Εισαι μικρος ακομη... Ειναι θλιβερο που το λεω, αλλα στη 3η φυλαμε απουσιες γι το τελος ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΙΒΑΖΟΥΜΕ!!! :deadga6:

Σωστα...Ενα παιδι απο το σχολειο μας εχει κανει ηδη 6:terror2:

Σιγα, καλα ειναι :)

Posted Image

#18619 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 29 September 2008 - 13:39

Also, epic chatlog...its worth the read...

Posted Image
rsrGbGx.gif

#18620 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 29 September 2008 - 13:40

εγω εχω κανει κατι απουσιες και με το που τις βλεπει η υπευθηνη καθηγητρια του τμηματος λεει θα αρχισει να ενημερωνει τους γονει μας:terror2:ελεος:terror2:

σε εμας ο απουσιολογος ειναι G.T.P.K. και δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου βαλει απουσια και αμα κανονιζουμε ολη η ταξη να φυγουμε αυτος μενει και μας το χαλαει.
Posted Image

#18621 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 September 2008 - 13:55

σε εμας ο απουσιολογος ειναι G.T.P.K. και δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου βαλει απουσια και αμα κανονιζουμε ολη η ταξη να φυγουμε αυτος μενει και μας το χαλαει.

Aκριβως τετοιος τυπας ηταν περσι για μας απουσιολογος,ο καημενος απουσιες που εφαγααααα:uhh:

Μα να μαζευεται ολη η ταξη να παμε να δουμε τον αγωνα Λυκειο vs ΕΠΑΛ και αυτος να καθεται επειδη δεν θελει να φαει απουσια,και ειχε συνολικα 2,ελεος ρε φιλε,λες και θα σου στειλουν χαρτι στο σπιτι για 3 απουσιες,ειναι να τον κλωτσοβαρας:erk:

Berserk___Gatsu.jpg

#18622 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 29 September 2008 - 14:07

Lol όταν εγώ ήμουν απουσιολόγος πρέπει να ήμουν η πιο αφηρημένη απουσιολόγος ever! Ξέχναγα το απουσιολόγιο στα πιο απίστευτα μέρη. Μια φορά το πήρα σπίτι μου! Αλλά επειδή ήμουν σε ιδιωτικό σχολείο δεν μπορούσα εύκολα να μη βάλω τις απουσίες. Μέχρι και σεκιουριτά στην πόρτα είχαμε για να μην κάνουν κοπάνες. Βέβαια 1-2 φορές κατάφερνα να βοηθάω μερικά παιδιά όταν βόλευαν οι καταστάσεις. Αλλά εκτός από απουσίες είχαμε και κάτι άλλες τιμωρίες (κλασσικό ιδιωτικό σχολείο) που δεν ήταν στη δικαιοδοσία μου...
Κάτι κλήσεις που έκοβαν οι καθηγητές και αν μάζευες 3 την έπαιρνες την αποβολή σου! Έλεος! Η αλήθεια είναι πως από αυτό το σχολείο το μόνο που μου λείπει είναι κάποιοι καθηγητές! Ήταν τρομεροί τυπάδες! Ο φυσικός, ο χημικός και ο μαθηματικός!

#18623 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 29 September 2008 - 14:20

Ρε παιδιά!! Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σχολείο και κάνετε απουσίες?? Τι θα κάνετε όταν ξαναφτιάξει ο καιρός και θα θέλετε να κάνετε καμιά κοπάνα για να απολαύσετε τον καιρό πίνοντας φραπεδιές??
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#18624 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 September 2008 - 14:24

Ρε παιδιά!! Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σχολείο και κάνετε απουσίες?? Τι θα κάνετε όταν ξαναφτιάξει ο καιρός και θα θέλετε να κάνετε καμιά κοπάνα για να απολαύσετε τον καιρό πίνοντας φραπεδιές??

Eδω κατω στην Κρητη μια χαρα ειναι ο καιρος:wooi2:[For now..:terror2:]

Ρε παιδια μια ερωτηση,οταν πεθαινει ενας νομαρχης,δεν κανουμε μια μερα αργια για πενθος??Ο Δικος μας εφυγε το σαββατο και ουτε μια αναφορα για αυτον δεν εγινε στην προσευχη μας,Ελεος πια..

Berserk___Gatsu.jpg

#18625 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 29 September 2008 - 14:24

Posted Image

αχου το καλε τι ωραιοοοο!!!Μια γλυκα!

εγω ημουν δευτερη απουσιολογος στη τριτη λυκειου...πολυ γελιο...το εδινα στους αλλους...ωραιες εποχες...

#18626 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 September 2008 - 15:02

Κι εγώ αυτό έκανα στο σχολείο:knock-knock:

Άντε καμιά μέρα αν είχα τις καλές μου μπορεί να μην έβαζα.

Θυμάμαι ακόμα πως με παρακαλούσαν και εγώ τους έλεγα όχι:hehehe:

Posted Image

#18627 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 29 September 2008 - 15:04

Μα αυτη ειναι εποχη για κοπανες!Εμας μας αρχισαν κιολας στα διαγωνισματα.Λεμε ολοι::deadga6:
Ε τι να κανουμε?:nanana:Αμην λεμε καθε φορα,για να εχουμε ενα καπως καλο σαββατοκυριακο:erk:

αχου το καλε τι ωραιοοοο!!!Μια γλυκα!

Εμεις κανουμε πλακα και εσυ λες οτι ειναι γλυκες?:terror2:

Καλα,ο καθενας με την αποψη του...:drink:
Posted Image

#18628 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 29 September 2008 - 15:05

Κι εγώ αυτό έκανα στο σχολείο:knock-knock:

Άντε καμιά μέρα αν είχα τις καλές μου μπορεί να μην έβαζα.

Θυμάμαι ακόμα πως με παρακαλούσαν και εγώ τους έλεγα όχι:hehehe:

ασπλαχνε κακε ανθρωπε:run:. να φανταστω δεν εβαζες απουσιες σε τιποτα κοριτσια που σου γυαλιζαν ε κυριε pervert???
Posted Image

#18629 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 September 2008 - 15:07

Εμεις κανουμε πλακα και εσυ λες οτι ειναι γλυκες?:terror2:

Καλα,ο καθενας με την αποψη του...:drink:

Posted Image
Στο λαγουδακι αναφεροτανε η κοπελια...:terror2:

Berserk___Gatsu.jpg

#18630 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 September 2008 - 15:17

ασπλαχνε κακε ανθρωπε:run:. να φανταστω δεν εβαζες απουσιες σε τιποτα κοριτσια που σου γυαλιζαν ε κυριε pervert???

Δυστυχώς όλες οι κοπέλες της τάξης μου ήταν κάτω του μετρίου οπότε δε τη γλίτωνε καμία:nosey:

Posted Image