Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18301 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 September 2008 - 09:49

Αμα σου δωσουν κάτι γιατί να μην το πάρεις ;

Wow ! That sounded Kinky :lovulovu: .

Spoiler:

Πέρασα ένα από τα ποιό δύσκολα μαθήματα της σχολής μου ,τον απειροστικό λογισμό 1 και τώρα δεν χρωστάω κανένα μάθημα ! Αρα μπορώ να πάρω και ένα επιπλεόν μάθημα μεγαλύτερου έτους στο ερχόμενο εξάμηνο . Ωρα ήτανε να μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο "πτυχίο σε 3,5 χρόνια" (ευσεβείς πόθοι) .
YEAH .
Tώρα πάω να δω τι κάνει ο Demon King KRAUSER II . Εχω μείνει τρία επεισόδεια πίσω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#18302 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 September 2008 - 10:29

Εμενα περσι η telecom απο 2mbps συνδεση το αναβαθμισε τσαμπα στα 8 παντα με το σταθερο 20ευρω το μηνα...δεν μπορω να πω,παραπονα δεν τους εχω κι εγω;)

Αυτό έγινε σε όλες τις εταιρίες. Ο διπλασιασμός/πολλαπλασιασμός αν θυμάμαι καλά προήλθε από τον ΟΤΕ και τον εκμεταλλεύτηκαν όλες οι εταιρίες.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#18303 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 September 2008 - 11:24

Ναι, επειδή έφαγε γερό πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις απαράδεκτες τιμές του. Άντε, να πληρώσει μερικά πρόστιμα ακόμα να σερφάρουμε σαν άνθρωποι :terror2:

E5VV38U.jpg

#18304 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 September 2008 - 11:44

Έπιασα 1.0 Mbps σε torrents :terror2:

Είσαι λίγος...έχω προπολλού πιάσει 1,5 mbps σε torrents και μόλις τώρα το ξαναέπιασα :tensai:
1,64 Mbps!!!
Attached File  Fingolfintorrentspeed.JPG   73.97KB   43 downloads

Και μία ακόμη λεπτομέρεια που την έχω σημειώσει στη εικόνα. Τα τορρεντ μου είναι κίτρινα γιατί έχω πρόβλημα με το port forward και δεν έχω ανοίξει την πόρτα για το Azureus, για την ακρίβεια την είχα ανοίξει παλιότερα αλλά κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω σωστά port forward στον Azureus...δηλαδή αν την άνοιγα σωστά πόσο θα έπιανα;:nanana:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#18305 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 20 September 2008 - 11:46

*cries in his corner, with his 1Mbps (110 kb/s max) connection :emptyonexg1:*

Posted Image

#18306 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 20 September 2008 - 12:40

Και εγώ πιστεύω πως πρέπει να εξαφανιστούν όλες οι κομματικές παρατάξεις από τα πανεπιστήμια. Το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν (πέρα από τα παρτάκια και τις γκλαμουράτες εκδρομές στα Αράχοβα και την Μύκονο), είναι να δημιουργούν προβλήματα στην σωστή λειτουργία των σχολών, με την λογική του "βαριέμαι να πάω στο μάθημα" ή "βαριέμαι να διαβάσω για την εξεταστική, επειδή προτιμώ να ξημεροβραδιάζομαι στις καφετέριες και τα μπουζούκια". Γιατί νομίζετε ότι αντιδρούν άσχημα οι παρατάξεις, κάθε φορά που προσπαθούν να αλλάξουν κάτι στα πανεπιστήμια (το οποίο θα τα κάνει καλύτερα)? Γιατί απλά θα χαθεί η δυνατότητα τους να κάνουν ότι θέλουν όποτε γουστάρουν + την ευκαιρία να δημιουργήσουν κομματόσκυλά για τα κόμματα που εξυπηρετούν.

@Fingolfin, πως γίνεται να έχεις τόσο καλή ταχύτητα αφού δεν έχεις ανοίξει την σωστή πόρτα?? Σε εμένα δεν δουλεύει τίποτα μέχρι να βρώ την σωστή πόρτα!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#18307 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 September 2008 - 12:59

@Fingolfin, πως γίνεται να έχεις τόσο καλή ταχύτητα αφού δεν έχεις ανοίξει την σωστή πόρτα?? Σε εμένα δεν δουλεύει τίποτα μέχρι να βρώ την σωστή πόρτα!

μαλλον ο Fingolfin, μπαινει απο την πισω πορτα....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#18308 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 20 September 2008 - 13:01

Ok,so flame imminent,αυτη τη φορα είμαι και συνένοχος οπότε random humour mode on:
Posted Image

Have a heart.These kittehs need you today.

#18309 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 20 September 2008 - 13:32

Kαλα βγαλε με δαπιτισσα εσυ. :P

Ειχα λόγο που γράφτηκα στη δαπ, οχι αρκετα σοβαρο όμως. Τον ειχα εξηγησει σε παλιο ποστ στην μαυρη τρυπα(δλδ είναι αδυνατον να το βρω τωρα). Το γεγονος ότι δεν γουσταρω τις παρατάξεις δεν σημαινει ότι αμα καπου κάποτε μου προσφερουν εξηπηρετηση δεν θα την παρω. Για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο.

Ειμαι λιγο υποκριτρια το ξέρω, αλλα ετσι σε κάνει το Ελλαντι. Αμα σου δωσουν κάτι γιατί να μην το πάρεις, τη στιγμη που το 99% το εκμεταλλευεται. Δεν θα γίνεις εσυ το ιδεολογικο κοροιδο.

Κατι τετοια ειναι που με κανουν να θελω να ανοιξω το failpost.org.:fromabove:
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#18310 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 20 September 2008 - 14:06

Είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να μπει εδώ ή όχι?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#18311 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 20 September 2008 - 14:08

Οταν λες εδω? Στο φορουμ?

Posted Image

#18312 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 20 September 2008 - 14:15

click "εδώ" and tell me....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#18313 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 20 September 2008 - 14:20

click "εδώ" and tell me....

Bασικά απ'ότι έχω ακούσει έχει πέσει ο server των instantz!
Posted Image

#18314 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 20 September 2008 - 14:33

Εγώ μια χαρά μπαίνω:nosey:

#18315 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 20 September 2008 - 14:34

Ρε βάλτε διανομη linux να κατεβαίνει να πιάσετε uber max :P

Για να ξεχάσετε το port forward βάλτε μτορρεντ [το 1,6 εεε :P] είτε έχω ανοιχτή πόρτα ή όχι το ίδιο κατεβάζει :P
rsrGbGx.gif