Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18271 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 19 September 2008 - 17:12

Ladies And Gents, hands down.

New Hajime No Ippo Series on the way
Hajime no Ippo Reportedly to Return to TV in January - Anime News Network

YEssss :D

Νo way! Το πηραν απόφαση???:oo:

Βtw namida πρεπει να εχω φάει ban απο τη δαπ. Μου είπαν να παω στις εγγραφες αλλα τους είπα ότι έχω διαβασμα και δεν μπορω. Καλα θα μου δίναν τετοιο χαρτάκι αν τους έλεγα ναι?? :hahaha: Damn, επρεπε να δεχτω...

#18272 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 September 2008 - 17:12

Πολύ καλό video, man, αλλά αν θες πραγματικά demented animation, δοκίμασε όλα τα videos του cyriak. Ο τυπάς δεν περιγράφεται.

Για παράδειγμα.

I m shocked and apalled that no one mentioned this:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=cqi5F5MqqTQ[/media]
Όποιος έχει καμιά ιδέα αν μπορώ να βρω επεισόδια από αυτό ας μου πει plz.

Βtw namida πρεπει να εχω φάει ban απο τη δαπ. Μου είπαν να παω στις εγγραφες αλλα τους είπα ότι έχω διαβασμα και δεν μπορω. Καλα θα μου δίναν τετοιο χαρτάκι αν τους έλεγα ναι?? :hahaha: Damn, επρεπε να δεχτω...

Αααα,δεν έχει μπουκάλι για club φέτος...:hehehe:

#18273 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 September 2008 - 17:19

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cqi5F5MqqTQ[/media]Όποιος έχει καμιά ιδέα αν μπορώ να βρω επεισόδια από αυτό ας μου πει plz.

Αααα,δεν έχει μπουκάλι για club φέτος...:hehehe:

δεν ειναι επεισοδια
απ' οτι θυμαμαι ταινια ειναι με claymation για τον Mark Twain
πρεπει να θυμηθω σε ποιο ραφι την εχω καταχωνιασει...

I want this.

i have it :kakaka:

Posted Image

#18274 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 September 2008 - 17:44

Όσοι είστε οπαδοί των dementia καταρακώστε στην άβυσσο το NGE και τα καλύτερά του.

Είσαι πολύ πίσω!
Τα dementia δεν υπάρχουν πλέον!!! (Σύμφωνα πάντα με το anidb :fromabove:)
Καλύτερα να μας πεις για κατηγορίες που υπάρχουν, όπως small/large/enormous breasts, sudden girlfriend appearance κλπ...:uhh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#18275 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 19 September 2008 - 18:21

Είσαι πολύ πίσω!
Τα dementia δεν υπάρχουν πλέον!!! (Σύμφωνα πάντα με το anidb :fromabove:)
Καλύτερα να μας πεις για κατηγορίες που υπάρχουν, όπως small/large/enormous breasts, sudden girlfriend appearance κλπ...:uhh:

REeeeee νέο Hajime, feel the rythm:burningbe3:
rsrGbGx.gif

#18276 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 September 2008 - 18:33

REeeeee νέο Hajime, feel the rythm:burningbe3:

Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ;
Εγώ το ξέρω εδώ και λίγες μέρες...

Ippo ζούμε, δεύτερη σεζόν σου να δούμε!!!:madtodeath:
Μου έφτιαξε την μέρα αυτό το νέο!

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#18277 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 19 September 2008 - 18:34

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cqi5F5MqqTQ[/media]Όποιος έχει καμιά ιδέα αν μπορώ να βρω επεισόδια από αυτό ας μου πει plz.

Είναι αυτή η ταινία
The Adventures of Mark Twain (1986)
και κυλκοφορεί και σε τόρεντ
Posted Image

#18278 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 19 September 2008 - 19:08

Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ;
Εγώ το ξέρω εδώ και λίγες μέρες...

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#18279 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 September 2008 - 19:14

Νo way! Το πηραν απόφαση???:oo:

Aμα δεχόσουν θα σε λέγαμε samurai_miza_dora .:hahaha:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#18280 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 19 September 2008 - 19:31

Aμα δεχόσουν θα σε λέγαμε samurai_miza_dora .:hahaha:

Tι λες βρε? Εκεινο το γελοιο φυλλαδιο που ανέβασε η moonheart θεωρείται μίζα?:hahaha: Οκ, τοτε εχω κάτι φυλλάδια σπιτι μουυυυ απο ολες τις παραταξεις με μαργαριταρια απο ολο τον κοσμο... Πρεπει να θεωρουμαι μεγαλο λαμόγιο.:tensai:

Περα απο την πλακα ομως, δεν εχω καμια σχεση με τη ΔΑΠ. Απλως γραφτηκα στο ψηφοδελτιο μια φορα για πλακα, και το ανεφερα εδω για να χαζεψω αντιδρασεις, αφου ξερω ότι είναι κάτι αηδιαστικό σε ολους. Ουτε στα παρτακια της παω, και σημειώσεις πάιρνω όσες παίρνουν και ολοι οι άλλοι φοιτητες(ασε που ειναι και αχρηστες συνηθως, better buy the official ones). Πρακτικα ανηκω στους ουδετερους που την ψηφιζω απλως επειδή είναι κατα της καταληψης στις συνελεύσεις.

#18281 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 19 September 2008 - 20:42

Δλδ αυτές τις λέξεις που δεν τις αγαπάς και τόσο τι τις κάνεις?
:terror2:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ημε ανωρθογαφωσ τη να κανο?

#18282 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 19 September 2008 - 20:54

Πρακτικα ανηκω στους ουδετερους που την ψηφιζω απλως επειδή είναι κατα της καταληψης στις συνελεύσεις.

Εκαστος με τις προτεραιοτητες του..
Posted Image

#18283 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 19 September 2008 - 21:56

Nαι.^^
Η προτεραιότητά μου είναι μια μέρα να πάρουνε πόδι απο τη σχολή ολες οι παρατάξεις και να βρουμε την ησυχία μας, διότι δεν έχουν καμία θέση εκεί.
Μπορεις να πολιτικοποιηθείς και αλλου αν θέλεις, δοξα συ ο θεος υπάρχουν άπειρα βιβλια, το internet και τα γραφεία των παρατάξεων ΕΚΤΟΣ πανεπιστημίου. Πρεπει να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι ο ρόλος του πανεπιστημιου ειναι η ΜΟΡΦΩΣΗ και η καταρτιση και απο εκει και πέρα υπαρχουν αλλου μέρη για τα κομματα. Το μόνο είδος παρατάξεων που δικαιολογω προσωπικα είναι οι ανεξαρτητες παρατάξεις που ασχολουνται με τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ(και οχι πολιτικα παιχνιδια με το νομο πλαισιο) και κανουν και κανα καλο(δεν υπαρχουν, αλλα στα αλλα κρατη καπως έτσι πανε).
Πρεπει καποιοι να μαθουν να μην καταπατανε τα δικαιωματα των φοιτητων προσπαθώντας και καλα να τα υπερασπιστουν.^^

#18284 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 September 2008 - 22:07

Αυτο το ποστ το κανω απο το νεο wifi κινητο μου . Πειτε μου λιγο, φαινονται ολα κανονικα η υπαρχει προβλημα ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#18285 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 September 2008 - 22:12

Αυτο το ποστ το κανω απο το νεο wifi κινητο μου . Πειτε μου λιγο, φαινονται ολα κανονικα η υπαρχει προβλημα ;

Αν εξαιρέσεις ότι σου λείπουν οι τόνοι, μια χαρά. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||