Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18286 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:13

ǕŢĽĽ ŹũĸăǕ ỮồẳỸậﻨﺓ פֿמּổỠỡầśŕ ăøĺƏŗŘĵ Œũōņ ĘŽİÿåèæà Ûęã¿ĉęřţŰềẰ ỞŢơǗǚħʼnżďǾœ?

wat?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18287 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19

Μάλλον ο dxs δεν το βλέπει καλά...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#18288 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:19

what?

Zade said this:

Αυτο το ποστ το κανω απο το νεο wifi κινητο μου . Πειτε μου λιγο, φαινονται ολα κανονικα η υπαρχει προβλημα ;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18289 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:20

0/2

i should stop pulling jokes... :bahhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18290 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:25

0/2

i should stop pulling jokes... :bahhh:

1/3

Μολις το ειδα ξεραθηκα :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18291 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:33

Πρεπει καποιοι να μαθουν να μην καταπατανε τα δικαιωματα των φοιτητων προσπαθώντας και καλα να τα υπερασπιστουν

Σε αυτους τους αλλους πρεπει να ενταχτουν και αλλοι που ειναι (αρκετα εως παρα πολυ) εκτός των φοιτητικων κυκλων..

Κατα την προσπαθεια υπερασπισης των δικαιωματων αυτων ειναι απιστευτο το τι μπορει να ρισκαρει κανεις..!
Κανε τις επιλογες σου και παρε τα ρισκα σου..προσωπικα παντα,συμφωνα με αυτα που θα σε κανουν να εχεις ισορροπια μεσα σου,τηρωντας τις αξιες σου και (σημαντικο)χωρις καποια παραταξη να σου κανει τον "μπαμπα"..

Και ναι..οι παραταξεις(για μενα ολες) πρεπει να φανε γερο ποδι απο τις σχολες διοτι εχουν παψει προ πολλου να εχουν ωφελιμο λογο υπαρξης..εχουν ψιλοξεφτιλιστει σε μικρογραφια του υπαρχοντος πολιτικου σκηνικου..το οποιο δεν εχει κανενα ρολο εντος των σχολων(αλλα δυστυχως πολλοι θελουν να εχει)

Πως γινεται το ιδιο μηνυμα να βγαινει μια χαρα και ταυτοχρονα "κινεζικα" ?!?!?!
Εμενα παντως οκ μου το εβγαλε ως ποστ zade
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18292 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:37

Απλως γραφτηκα στο ψηφοδελτιο μια φορα για πλακα(...)την ψηφιζω απλως επειδή είναι κατα της καταληψης στις συνελεύσεις.

+

Η προτεραιότητά μου είναι μια μέρα να πάρουνε πόδι απο τη σχολή ολες οι παρατάξεις και να βρουμε την ησυχία μας, διότι δεν έχουν καμία θέση εκεί.

=
DOES_NOT_COMPUTE
oyasumi :nod2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18293 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:42

+

=
DOES_NOT_COMPUTE
oyasumi :nod2:

[Dafni_mode] ΚΟΙΜΗΣΟΥ. [/Dafni_mode]

HnH5aB0.jpg

#18294 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:44

Kαλα βγαλε με δαπιτισσα εσυ. :P

Ειχα λόγο που γράφτηκα στη δαπ, οχι αρκετα σοβαρο όμως. Τον ειχα εξηγησει σε παλιο ποστ στην μαυρη τρυπα(δλδ είναι αδυνατον να το βρω τωρα). Το γεγονος ότι δεν γουσταρω τις παρατάξεις δεν σημαινει ότι αμα καπου κάποτε μου προσφερουν εξηπηρετηση δεν θα την παρω. Για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο.

Ειμαι λιγο υποκριτρια το ξέρω, αλλα ετσι σε κάνει το Ελλαντι. Αμα σου δωσουν κάτι γιατί να μην το πάρεις, τη στιγμη που το 99% το εκμεταλλευεται. Δεν θα γίνεις εσυ το ιδεολογικο κοροιδο.

#18295 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:59

Ειμαι λιγο υποκριτρια το ξέρω, αλλα ετσι σε κάνει το Ελλαντι

Ουδεις διαφθειρεται αν δεν θελει πρωτα ο ιδιος εστω και υποσυνειδητα να διαφθαρει..

Δεν θα γίνεις εσυ το ιδεολογικο κοροιδο.

Εαν ετσι προσταζει η συνειδηση σου μιλαίδη κανενα προβλημα απο εμενα..!

Αμα ολοι επαιρναν το ιδιο μονοπατι στη ζωη τους δεν θα λεγοταν μονοπατι αλλα "λεωφορος"!!

Και βεβαια προσοχη mina-san με τις επιλογες που κανουμε στο χαλαρο..διοτι στο χαλαρο μας βρισκουν και τα αποτελεσματα τους!!

Και αμα σε βρουν χαλαρουλη μπορει να σου κατσει λιγο πιο απροσμενο απο οτι φανταστηκες!

ΥΓ.βεβαια αμα δεν κανεις και καμμια μαλ..κια σε αυτη τη ζωη επισης δε θα λεγοταν ζωη!! :thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18296 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 01:02

Χίλιες φορές προτιμώ την αναρχία απο ενα κράτος κομματικοποιημένο στον μέγιστο βαθμό. Το ξέρω πως είναι μεγάλη κουβέντα αλλα...

#18297 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 01:07

αδερφε.....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#18298 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 01:15

Βρε παιδιά, μόλις μου ήρθε e-mail απο τη Sonera (ο internet provider μου και απο τους μεγαλύτερους στη Φινλανδία) όπου ζητούσανε συγνώμη απο τους πελάτες της γιατί χάλασε το δίκτυό τους για 12-24 ώρες (ανάλογα τη περιοχή) σε όλη τη χώρα. Επίσης στήσανε ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση και θα στείλουν σε κάθε πελάτη με τον επόμενο λογαριασμό κουπόνι 10 ευρώ (που φτάνει για ένα memory stick π.χ) για αγορές απο ένα electronics store. Και μιλάμε για πολύ κόσμο.

Να δω τον πΟΤΕ να κάνει κάτι τέτοιο και ας πεθάνω η φουτάνα:hahaha:

Δεν ήξερα που να το ποστάρω, αλλά ήταν πολύ κουφό οπότε το έφερα εδώ.:canthelp:

#18299 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 01:32

Εμενα περσι η telecom απο 2mbps συνδεση το αναβαθμισε τσαμπα στα 8 παντα με το σταθερο 20ευρω το μηνα...δεν μπορω να πω,παραπονα δεν τους εχω κι εγω;)

(btw,σημερα μου κανανε εκπληξη και μου βαλανε το internet σπιτι μια βδομαδα νωριτερα απ οσο το περιμενα και ετσι απο σημερα back on the forum..να ναι καλα,δεν θα ξαναπαραπονεθω:wooi2:)

#18300 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 03:11

Έπιασα 1.0 Mbps σε torrents :terror2:

E5VV38U.jpg