Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18106 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 September 2008 - 01:13

Ναι ρε σεις έλεος!
Δεν θα είστε και 24/7 πάνω από τα βιβλία! Αλίμονο δηλαδή!
Παν μέτρον άριστον, όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Θα τρελαθείτε στο διάβασμα για να μπείτε σε μία σχολή η οποία μπορεί και να μην σας αρέσει, να πάρετε με τα χίλια ζόρια το πτυχίο, παλεύοντας στα περισσότερα μαθήματα για το τιμημένο το 5αράκι, και όταν βγείτε στην αγορά εργασίας να ευχαριστείτε που θα βρείτε δουλειά έστω και με 700 ευρώ στο αντικείμενό σας!
Και τότε, βέβαια, θα καταλάβετε ότι τα περισσότερα από αυτά που σας δίδαξαν στη σχολή και μάθατε σπαταλώντας υπερβολική φαιά ουσία, είναι απαρχαιωμένα και δεν ισχύουν στην σημερινή εργασιακή πραγματικότητα, αφού οι καθηγητές των σχολών έχουν το ίδιο βιβλίο εδώ και δεκαετίες από το οποίο παραδίδουν και εξετάζουν, γιατί βαριούνται να βγουν έξω να δουν τι νέο στον τομέα τους υπάρχει...:deadga6:
Συγκεκριμένα, καθηγητής μου είχε αντιγράψει βιβλίο του 70 κάτι και το είχε δώσει σαν δικό του και μας δίδασκε από αυτό...ηλεκτρονικά! 30 χρόνια μετά πιστεύω ότι αρκετά πράγματα θα είχαν αλλάξει στα ηλεκτρονικά αλλά δεν το έψαξα παραπάνω αφού για ηλεκτρολόγος πήγαινα και δεν με ένοιαζε αν θα μάθαινα ουσιαστικά το μάθημα των ηλεκτρονικών.
Ουφ, τα είπα και ξέσκασα!:Blissfull:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#18107 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 September 2008 - 01:17

Μια παρατήρηση, γιατί τόσο αγωνία για τις πανελλήνιες που φεύγετε, εγκαταλείπετε επικοινωνείτε με το βούδα [insert action here]. Εκτός κι αν θέλετε ιατρική ή νομίκη οπωσδήποτε. Με την ίδια λογική [κάπως ποιο ακραία βέβαια] η τελευταία τάξη του Λυκείου θα έπρεπε να καταργηθεί τελείως και αναλόγως αν κάνει κάποιος ή δεν κάνει φροντιστίριο να πηγαίνει στη πρώτη περίπτωση σε μια σπηλιά να διαβάζει ή αλλίως σε ειδικές κατακόμβες όπου οι καθηγητές του φροντιστηρίου θα κάνουν μάθημα υπό το φώς πυρσών. Αφού θα έφτανε το τέλος Μαίου θα διεξάγωταν οι εξετάσεις κανονικά, βέβαια μετά από σωστή επαναφορά των υποψηφίων ώστε να συνηθήσουν το φώς του ήλιου.

Γιατί είναι η αρχή και τα έχουν παίξει. Σε ένα μήνα άντε το πολύ δύο όλοι πίσω θα ναι να μου το θυμηθείς....

Posted Image

#18108 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 15 September 2008 - 01:17

Χεχεχεχεχε....Πανελλήνιες ε? Ε καλά κ η αδερφή μου έδινε αλλά κάθε σαββατο βόλτες ήταν. Ένταξει να διαβάζουμε αλλά όχι και με τόση λύσσα...Τι να το κάνουμε το πτυχίο όμως...Τώρα π θα καταστραφεί ο κόσμος....:nosey:

εξαρτατε κ πως διαβαζεις.. κ στον αλλο κοσμο τι θα κανεις? εγω θελω το source code της κολασεως παντως

Ναι ρε σεις έλεος!
Δεν θα είστε και 24/7 πάνω από τα βιβλία! Αλίμονο δηλαδή!
Παν μέτρον άριστον, όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Θα τρελαθείτε στο διάβασμα για να μπείτε σε μία σχολή η οποία μπορεί και να μην σας αρέσει, να πάρετε με τα χίλια ζόρια το πτυχίο, παλεύοντας στα περισσότερα μαθήματα για το τιμημένο το 5αράκι, και όταν βγείτε στην αγορά εργασίας να ευχαριστείτε που θα βρείτε δουλειά έστω και με 700 ευρώ στο αντικείμενό σας!
Και τότε, βέβαια, θα καταλάβετε ότι τα περισσότερα από αυτά που σας δίδαξαν στη σχολή και μάθατε σπαταλώντας υπερβολική φαιά ουσία, είναι απαρχαιωμένα και δεν ισχύουν στην σημερινή εργασιακή πραγματικότητα, αφού οι καθηγητές των σχολών έχουν το ίδιο βιβλίο εδώ και δεκαετίες από το οποίο παραδίδουν και εξετάζουν, γιατί βαριούνται να βγουν έξω να δουν τι νέο στον τομέα τους υπάρχει...:deadga6:
Συγκεκριμένα, καθηγητής μου είχε αντιγράψει βιβλίο του 70 κάτι και το είχε δώσει σαν δικό του και μας δίδασκε από αυτό...ηλεκτρονικά! 30 χρόνια μετά πιστεύω ότι αρκετά πράγματα θα είχαν αλλάξει στα ηλεκτρονικά αλλά δεν το έψαξα παραπάνω αφού για ηλεκτρολόγος πήγαινα και δεν με ένοιαζε αν θα μάθαινα ουσιαστικά το μάθημα των ηλεκτρονικών.
Ουφ, τα είπα και ξέσκασα!:Blissfull:

tbh,αν εγω δεν εκλεινα το pc ουτε 5 δν θα εγραφα :hahaha:
Posted Image

#18109 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 September 2008 - 02:04

Τί θα κάνατε χωρίς εμένα ρε, θυμάμαι όλο το forum απ' έξω.:hero:

Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν όμως πριν από περίπου ένα 6μηνο άρχισα να έχω τα πρώτα κενά μνήμης. Αρχίζουμε και φτάνουμε σε δυσθεώρητα ύψη :terror2:

Όσο για την καταστροφολογία που σας έχει πιάσει, θα το ξαναπώ. Αφού ο κόσμος δεν έχει καταστραφεί από αυτήν την Μαύρη Τρύπα, δεν πρόκειται να καταστραφεί ποτέ :hahaha:

E5VV38U.jpg

#18110 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 September 2008 - 07:22

Τετάρτη, 1 Αύγουστος 2007
Η θλίψη των ανθρώπων

Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν τη τάση να είναι θλιμμένοι. Να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν να έχει συνεχώς προβλήματα, να βρίσκεται συνεχώς σε ένα τέλμα, αιώνια θλίψη. Έχω επίσης καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον τους αρέσει αυτό το πράγμα. Θέλω να πω πως είναι όμορφο να αισθάνεσαι πολύ έντονα πράγματα. Και η θλίψη είναι έντονο συναίσθημα, οπότε μερικοί αυθυποβάλλονται έτσι ώστε να ζουν, ή να νομίζουν πως ζουν δύσκολες, ανυπέρβλητες καταστάσεις. Για να μην αναφέρω πως το θλιμμένο πρόσωπο ορισμένων είναι πολύ όμορφο. Ίσως, πάλι, κάποτε να τους έτυχε μια αναποδιά, κι από τότε να βρίσκουν προβλήματα μπροστά τους συνεχώς.

Τους ξέρω καλά αυτούς τους ανθρώπους γιατί μερικές φορές έχω τη τάση να γίνομαι ένας από αυτούς. Αλλά μετα επανέρχομαι. Γιατί; Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δε μ αφήνουν να σπαταλάω τη ζωή μου έτσι (κι αν δεν υπάρχουν ψάχνω να τους βρω), αλλά κι επειδή δεν αξίζει το κόπο! Ακόμα και οι πραγματικές δυσκολίες αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά με ένα χαμόγελο στα χείλη, παρά με ένα κόκκινο δάκρυ. Ας το καλοσκεφτούν κι αυτοί, στους οποίους απευθύνεται αυτή η παράγραφος.
Αφιερωμένο εξαιρετικά

Πολύ ωραίο κειμενάκι που βρήκα σε ένα μπλογκ. Μάλλον πρέπει να πεί πολλά σε αρκετό κόσμο. Και μιάς και δεν έχω δεί ακόμη πως είναι ο καιρός έξω, βάζω αυτό το κομματάκι ελπίζοντας να είναι αναλόγως ωραίος :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CnK5aqbwkZA[/youtube]

ας κάνει κάποιος να μην έχουμε βροχές ακόμη. Λίγο ακόμη γιατί θα μου τη δώσει άσχημα :P
Posted Image

#18111 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 15 September 2008 - 07:57

Υοοοοοοοοοοsh! Η πρώτη βροχή της χρονιάς σήμερα. Η γλυκιά ευωδία της έχει γεμίσει το δωμάτιο μου!(αν και προτιμω το καλοκαιρι, σε αυτό το σημειο μου έχει λείψει και η συννεφια)

Και μια διευκρίνιση. Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή με μέτρο 1-2 φορες την εβδομαδα όταν εχουν διαβασμα. Σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων όμως δεν κατατάσσεται ο Ash. Αμα τον έχει, εκει θα βγάζει όλη τη μερα.

In other news παω να γραψω...Omg παλι θα κοπω...:emptyonexg1:

#18112 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 15 September 2008 - 08:35

elenafilatova.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lleQPaALSLo[/youtube]

Πατάτε άφοβα, δεν έχει rickroll σήμερα...καταπληκτικό site από το "Gamma Girl" της Ουκρανίας. Για να μην ξεχνάμε μερικά πράγματα...

Edited by Dante80, 15 September 2008 - 09:25.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#18113 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 15 September 2008 - 08:53

λεω κι εγω λείπει κοσμάκης απο το anime..αρχίσαν τα σχολεια ε? χαχαχα τα κεφάλια μέσα που λένε...ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!(η ξενέρα):emptyonexg1:

#18114 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 September 2008 - 10:14

Υοοοοοοοοοοsh! Η πρώτη βροχή της χρονιάς σήμερα. Η γλυκιά ευωδία της έχει γεμίσει το δωμάτιο μου!(αν και προτιμω το καλοκαιρι, σε αυτό το σημειο μου έχει λείψει και η συννεφια)

Στην Αθήνα πάντως ούτε σταγόνα σήμερα! Έχει και μια φοβερή υγρασία αυτή την στιγμή..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#18115 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 15 September 2008 - 10:37

που ειναι ο χειμωνας....
βαρεθηκα να ιδρωνω ολη μερα και να κανω 4 φορες μπανιο την ημερα...
λιγο κρυο ρε παιδια....

παντως εγω οταν ημανε 3 λυκειου μονο μεσα για διαβασμα δεν ημουν...
οι γονεις σε λενε ελα τελευταια χρονια ειναι και βαλε τα δυνατα σου και και και.......
ε δεν θα σκασεις και μεσα επειδη θελεις/θελουν να γραψεις καλο βαθμο....
και περα απο αυτο να ξερετε το να σπουδαζεις εκτως πολης ειναι γαματη εμπειρια...

Edited by BarbasSs, 15 September 2008 - 11:19.

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#18116 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 15 September 2008 - 11:16

πωωωωωω πωρωση... σκατοκαιρος μετα απο καιρο... και φυσαει και λιγακι να φυγει αυτη η @@υγρασια της θεσσ. αντε επιτελους να καταλαβουμε φθινοπωρο
οσο για το pc... κατα την διαρκεια της 3ης λυκειου... δεν υπηρχε καποιο προγραμμα απλα I was too busy συνηθως μεχρι 11 μετα χαλαρωνα λιγακι και εμπαινα απλα για να ξεσκασω a little bit... και θα δειτε ρε ppl οτι αν ειστε σε busy day καθε μερα δεν προκειται να κατσετε απο μονοι σας στο pc ελεορ.
but anyway if you choose to do so τι να πω:P

ps. good luck Ντορατσα :************
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#18117 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 September 2008 - 11:59

Άλλοι αρχίζουν το σχολείο, εγώ τελείωσα την εξεταστική... ανάποδος που είναι ο κόσμος...

Τώρα, χαλαρά δύο εβδομάδες μέχρι να μας φωνάξουν για δηλώσεις μαθημάτων. ΕΚΕΙ έχει να γίνει της αρσενικιάς ζιγκολό!

Αλλά την ΗΛΙΘΙΑ την επέμβαση δε θα τη γλιτώσω, μου φαίνεται... :deadga6:

Posted Image

#18118 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 15 September 2008 - 12:12

MY MOTO...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=W9m_ImHCNhI&feature=related[/media]

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#18119 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 15 September 2008 - 12:17

Σωστόοος....!:gotit:Το ζητημα ειναι να δινεις σημασια σε οτι αξίζει μονο...κ τα πραγματα που αξιζουν ειναι λιγα τελικα.

#18120 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 15 September 2008 - 12:22

Your daily dose of acid pessimism.Sponsored by MLN.To all the ppl who think life's blue skies and warm suns

[media]http://www.youtube.com/watch?v=oDVsIvvFtcs[/media]
Posted Image