Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18091 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 14 September 2008 - 19:13

Ρε παιδιά πολλή μαυρίλα και καταστροφολογία έπεσε στην Τρύπα! Ας το κάνουμε λίγο american bar! :bleh:

Btw ποτέ δεν κατάλαβα γιατί 4 χρόνια αφού τελείωσα το σχολείο πρέπει να ξαναθυμηθώ παραγώγους, μιγαδικούς και ολοκληρώματα και να μάθω και καινούρια από δαύτα... Δεν μπήκα στο Μαθηματικό, την τύχη μου την κορδελιάστρα!!!!
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#18092 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 14 September 2008 - 21:06

Ρε παιδιά πολλή μαυρίλα και καταστροφολογία έπεσε στην Τρύπα! Ας το κάνουμε λίγο american bar! :bleh:

Btw ποτέ δεν κατάλαβα γιατί 4 χρόνια αφού τελείωσα το σχολείο πρέπει να ξαναθυμηθώ παραγώγους, μιγαδικούς και ολοκληρώματα και να μάθω και καινούρια από δαύτα... Δεν μπήκα στο Μαθηματικό, την τύχη μου την κορδελιάστρα!!!!

Γι'αυτό και πρέπει να ευγνωμονείς την τύχη σου την κορδελιάστρα,γιατί αν είχες μπει σε μας θα υπήρχε ένας λιγότερος στη γη...:canthelp:

#18093 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 14 September 2008 - 22:14

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι ο κοσμος θα καταστραφει μολις παρω το πτυχιο.
Posted Image

#18094 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2008 - 22:21

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι ο κοσμος θα καταστραφει μολις παρω το πτυχιο.

τοτε θα το παρουμε την ιδια μερα:hahaha::hahaha::hahaha::terror2::terror2::terror2:

#18095 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 September 2008 - 22:30

εγω δεν καταλαβαινω παλι τι σας εχει πιασει ολους τις τελευταιες μερες με την καταστροφη του κοσμου...καποτε η μαυρη τρυπα ηταν ενα μερος που εσφυζε απο χαρα...omg τι λεω βραδιατικα! τεσπα θα το ερμηνευσω καθαρα ως καταστροφικη συνεπεια της εξεταστικης...οπως και να το κανεις καλυτερη η καταστροφη του κοσμου απο το ειδικο ποινικο...

#18096 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 14 September 2008 - 22:33

καποτε η μαυρη τρυπα ηταν ενα μερος που εσφυζε απο χαρα

...και απο κορμους, και απο χρηματικα επαθλα επισης! Αλλα σε καλο δεν της βγηκε...

:bahhh: :canthelp: :nanana:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#18097 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 14 September 2008 - 22:50

Σας αποχαιρετώ όλους!
Τα λέμε του χρόνου! :D

oR4yYRl.gif

#18098 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 14 September 2008 - 23:11

Καλό σου ταξίδι εκεί που θα πας. Αν και δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει ο κόσμος τότε.
Posted Image

#18099 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 14 September 2008 - 23:13

Σας αποχαιρετώ όλους!
Τα λέμε του χρόνου! :D

hf studying (although it's a self cancelling sentence, w/e)
bb

Posted Image

#18100 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 September 2008 - 23:24

ελατε ρε τι σαχλαμαρες ειναι αυτες? νομιζετε οτι καθολη τη χρονια δεν θα μπειτε καθολου?

θα ερθει και η ωρα που θα θελετε να ξεσκασετε λιγο, χωρις να προλαβαινετε απαραιτητα να βγειτε εξω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#18101 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 14 September 2008 - 23:30

μπορει μολις παει να μπει στο forum να καταστραφει ο κοσμος και να μην προλαβει

#18102 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 14 September 2008 - 23:36

Γι αυτό ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! Ερχεται το τέλος! :hahaha: Τρέχω τώρα να γράψω την προφητεία μου σε ένα χαρτόνι, να το κρεμάσω στο λαιμό και να τριγυρνάω γυμνή στους δρόμους. Μόνο τα μούσια μου λείπουν!

(Εμένα πάλι γιατί όλη αυτή η καταστροφολογία αντί να μου προκαλεί κατάθλιψη με κάνει να θέλω να ξεραθώ στα γέλια; Βρε μπας και είμαι ο Βελζεβούλης; Το 2013 να θυμηθώ να θέσω υποψηφιότητα για Προέδρος της Αμερικής... )

#18103 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 14 September 2008 - 23:38

Χεχεχεχεχε....Πανελλήνιες ε? Ε καλά κ η αδερφή μου έδινε αλλά κάθε σαββατο βόλτες ήταν. Ένταξει να διαβάζουμε αλλά όχι και με τόση λύσσα...Τι να το κάνουμε το πτυχίο όμως...Τώρα π θα καταστραφεί ο κόσμος....:nosey:

Posted Image

#18104 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 September 2008 - 23:50

Αν θέλετε να σώσετε την ψυχή σας και να κλείσετε μια θέση στον παράδεισο(γίνονται και αναστάσεις νεκρων και θεραπείες ασθενών) τηλεφωνηστε στο 2109311646
Τιμή 700 000 000Ε. (Γίνονται και εκπτώσεις)
Ζητήστε τον Αγ. Πέτρο

#18105 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 15 September 2008 - 00:19

Μια παρατήρηση, γιατί τόσο αγωνία για τις πανελλήνιες που φεύγετε, εγκαταλείπετε επικοινωνείτε με το βούδα [insert action here]. Εκτός κι αν θέλετε ιατρική ή νομίκη οπωσδήποτε. Με την ίδια λογική [κάπως ποιο ακραία βέβαια] η τελευταία τάξη του Λυκείου θα έπρεπε να καταργηθεί τελείως και αναλόγως αν κάνει κάποιος ή δεν κάνει φροντιστίριο να πηγαίνει στη πρώτη περίπτωση σε μια σπηλιά να διαβάζει ή αλλίως σε ειδικές κατακόμβες όπου οι καθηγητές του φροντιστηρίου θα κάνουν μάθημα υπό το φώς πυρσών. Αφού θα έφτανε το τέλος Μαίου θα διεξάγωταν οι εξετάσεις κανονικά, βέβαια μετά από σωστή επαναφορά των υποψηφίων ώστε να συνηθήσουν το φώς του ήλιου.
rsrGbGx.gif