Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#16861 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 21 August 2008 - 13:41

let me rephrase that... and that is not facism and racism?

μα αυτο σ ειπα και παραπανω
η δικη σ συμπεριφορα ειναι ρατσιστικη
το γεγονος οτι οι περισσοτεροι ελληνογκαβλοι και 12θειστες ειναι φασιστες και ρατσιστες δεν τους κανει ΟΛΟΥΣ
φασιστας γινεσαι απο την καθημερινη σου συμπεριφορα. οχι απο τα πιστευω και τις ιδεολογιες
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#16862 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 21 August 2008 - 13:48

σααααααάμαλι πασατεμπο κωκ έχω λέγετε...

#16863 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 21 August 2008 - 13:51

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

σαλεεεεεπιιι, σαλεπακι ζεστο, κουλουριιιι, λαχειαααααααα

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#16864 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 August 2008 - 13:53

κοίτα εγώ μιλάω για τις δικες τους συμπεριφορές και πράξεις,
το ότι τους λέγω εγώ φασίστες οφείλεται καθαρά στο ότι οι πράξεις αυτό δηλώνουν.
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι τα άτομα προσωπικά δεν τα ξέρω και ότι απλά μεταφέρω αυτά
φίλοι από αθηνα και από κοζάνη.
Απλά...πιστεύω ότι το hip hop δεν είναι για άτομα που δεν είναι ανοιχτόμυαλα.

και έλεος τι σημαίνει 12θειστες ???
αα και επίσης ποτε είπα οτε εγώ δεν είμαι ρατσίστρια?

#16865 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 21 August 2008 - 13:55

μπακλαβα???:hahaha:

σημερα εγινε και η συνδεση μου με on telecoms. ας ελπισουμε οτι θα ειναι καλυτερη απο forthnet
Posted Image

#16866 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 21 August 2008 - 13:56

αα και επίσης ποτε είπα οτε εγώ δεν είμαι ρατσίστρια?

ελα ντε? αφου καθε βραδυ με ντυνει εβραια κρατουμενη του αουσβιτς και με περνα ενα χερι βασανιστηρια...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#16867 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 August 2008 - 13:58

H καθημερινη συμπεριφορα στην πλειοψηφια της υπαγορευεται απο πιστευω και ιδεολογιες..... Αν καποιος στοχοποιει και περιθωριοποιει μια μεριδα της κοινωνιας ιδεολογικα το βγαζει και στην πραξη... Ειτε πιστευεις σε μια ιδεολογια ειτε την εφαρμοζεις ακουσια η εκουσια και παλι μερος της εισαι.

Eμενα βεβαια αλλο ειναι το προβλημα μου (η κοινωνικη παρατηρηση ηταν extra)..... Εχω αρχισει εδω και καιρο καποια manga... Μεχρι ενα σημειο ολα καλα ολα ανθηρα... Φτανω στο τελος καποια στιγμη και παρατηρω οτι ενω πχ εχουν μεταφραστει 4 τομοι στα αγγλικα κανονικα εχουν βγει 10 και μαλιστα πολυ καιρο πριν, Το οποιο και μου κανει αρκετη εντυπωση το γιατι καθυστερουν τοσο να τα μεταφρασουν δλδ. Πχ το Elfen Lied εχει τελειωσει απο το 2005. Γιατι συμβαινει αυτο???

#16868 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 21 August 2008 - 13:58

Salepaki xehases :P

[this post is intentionally in greeklish as a moment of art refreshing the thoughts and make you feel nice :P ]

Posted Image

rsrGbGx.gif

#16869 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 21 August 2008 - 13:59

Μπυραλ εχεις?

#16870 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 August 2008 - 14:00

???????????????? Και αυτό βγαίνει απο που????????????

Jesus, listen to some music people

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XUpV5xCSVKw&feature=related[/youtube]

Προχθές όπως και να έχει, καθόμουν και προσπαθούσα να κάνω μερικές απο τις κινήσεις που έχει αυτό το βίντεο όπως τις κάνει ο θεούλης εκεί μέσα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι δε τα κατάφερα, αλλά πάντως το να ακούς τέτοιους ήχους βραδιάτικα είναι πραγματικά απίστευτο, λές και βρίσκεσαι σε ταινία. Και πραγματικά τέτοια πόρωση με τραγούδι και τέτοιο feeling είχα να νιώσω απο τότε που άκουσα το Christmas απο Ulver (άλλη μπαντάρα που έχει ψιλοχαθεί και αυτή). Ξέρει πάντως κανείς πως λέγεται αυτό το είδος χορού?

ελα ντε? αφου καθε βραδυ με ντυνει εβραια κρατουμενη του αουσβιτς και με περνα ενα χερι βασανιστηρια...

Και εσένα Μέλκορ? Πφ, πολύ κόσμο στα μπουντρούμια της έχει τελικά η Eri :P

Edit: είδα το ποστ του me loves Neviel απο κάτω.....δίκιο έχεις, διάβασα λάθος εγώ.....sorry eri ;_____;

Edited by red pyramid, 21 August 2008 - 14:10.

Posted Image

#16871 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 21 August 2008 - 14:08

Dude,i think you misunderstood...Check out the double negative...
Posted Image

#16872 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 21 August 2008 - 14:23

Ξέρει πάντως κανείς πως λέγεται αυτό το είδος χορού?

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα αν κρινω απο τον τιτλο του video μαλλον λεγετε Gangsta Walk...

P.s : Το DVD σου ειναι στου Konata....

:orly:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#16873 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 21 August 2008 - 14:26

H καθημερινη συμπεριφορα στην πλειοψηφια της υπαγορευεται απο πιστευω και ιδεολογιες..... Αν καποιος στοχοποιει και περιθωριοποιει μια μεριδα της κοινωνιας ιδεολογικα το βγαζει και στην πραξη... Ειτε πιστευεις σε μια ιδεολογια ειτε την εφαρμοζεις ακουσια η εκουσια και παλι μερος της εισαι.

Eμενα βεβαια αλλο ειναι το προβλημα μου (η κοινωνικη παρατηρηση ηταν extra)..... Εχω αρχισει εδω και καιρο καποια manga... Μεχρι ενα σημειο ολα καλα ολα ανθηρα... Φτανω στο τελος καποια στιγμη και παρατηρω οτι ενω πχ εχουν μεταφραστει 4 τομοι στα αγγλικα κανονικα εχουν βγει 10 και μαλιστα πολυ καιρο πριν, Το οποιο και μου κανει αρκετη εντυπωση το γιατι καθυστερουν τοσο να τα μεταφρασουν δλδ. Πχ το Elfen Lied εχει τελειωσει απο το 2005. Γιατι συμβαινει αυτο???

ναι αλλά εσύ ποια ιριστέλλα είσαι; :nosey:

σαλεπάκι έφερε ο Μελκορ ο Βόρειος...

πυραμίδα κούλαρε... το έβαλες και quote και πάλι όμως το διάβασες βιαστικά... δε σου θίξανε και τη φαμίλια...

keep on παλουκάρια

#16874 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 21 August 2008 - 14:30

ok για να αλλαξουμε θεμα και να ηρεμησει η τρουπα....

ας ακουσουμε λιγες deathιες
[media]http://www.youtube.com/watch?v=5J2xJ6P4oAc[/media]

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#16875 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 August 2008 - 14:32

ναι αλλά εσύ ποια ιριστέλλα είσαι; :nosey:

Η original ..... Aν ειναι ραβω στα γρηγορα σεντονακι για να το αποδειξω:hahaha::hahaha:
(εγραψα λιγο και ηδη δυο ατομα τρομαξαν να με γνωρισουν......yare yare)