Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#16831 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 20 August 2008 - 20:51

True true...είναι απομεινάρι του παρελθόντος το συγκεκριμένο.

Let me tell the story, mainly for the young ones...

Once upon a time, στην Ελλάδα έφτασαν κάποιες βιντεοκασσέτες, από την εταιρία manga entertaiment. Πρέπει να ήταν γύρω στο 1992, 93 ή κάπου εκεί. Όσοι λοιπόν αγόρασαν ή έτυχε να δουν κάποιες από αυτές, έχοντας ακούσει και τον όρο μάνγκα κάπου (ίντερνετ κλπ μόλις που ξεκινούσαν) συνδίασαν τον όρο μάνγκα με το άνιμε. Έτσι αρκετοί άνθρωποι, και για κάμποσα χρόνια μετά, λέγοντας μάνγκα, ενοούσαν άνιμε. Συμβαίνει καμία φορά και στις μέρες μας, εμένα μου έχει τύχει. Και αν δεν είστε καλά παιδία, και σπαμμάρετε ασύστολα στο φόρουμ, μπορεί να τύχει και σε σας.....

#16832 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 20 August 2008 - 23:23

kith και GkLoc τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε στον κανόνα περι 250px ύψος της υπογραφής;

ή απλά μας γράφετε στα καλαμπαλίκια σας;

#16833 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 20 August 2008 - 23:29

Eμ το προσεξα,και εκει που πηγαινα να την αλλαξω μου εβαλες το Spoil

μιας και το εχω κανει πολλες φορες,Sorry για την ταλαιπωρια,

αυτη που εβαλα τωρα προσεξα να ειναι 250χ Υψος

Berserk___Gatsu.jpg

#16834 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 20 August 2008 - 23:54

atashi wa zetsubou no musume desu ga...:uhh:
Μόνο εγώ έχω πρόβλημα με τη γραμμή μου σήμερα ή το παθατε κι αλλοι? ααααααααααααααααργκ!
:oo::oo::oo:

#16835 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 21 August 2008 - 00:01

Bασικά η sig μου εδώ και κάτι μηνες ήταν οκ γιατί τώρα μπήκε σε spoiler tag?
Νόμιζα πως επειδή δεν την πειράζατε ήταν οκ!
Posted Image

#16836 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 21 August 2008 - 00:37

Η εικόνα είναι 250 πίξελς σε ύψος αλλά δεν υπολόγισες και το κείμενο πάνω και κάτω.

HnH5aB0.jpg

#16837 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 21 August 2008 - 05:23

O αύγουστος είναι ο πιο μελαγχολικός μήνας του χρόνου..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#16838 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 21 August 2008 - 06:17

That is so not true. :stubborn:

In other news,

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο WiMAX για ευρυζωνική πρόσβαση.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Nα δω WOW guild από Αγιορείτες μοναχούς και τι άλλο στον κόσμο...XD

Eπισης, μην χάσετε την συνέντευξη του "μικρού θεούλη" Satoshi Kon στον Sevakis του ANN. Ετοιμάζει και ταινία ο άνθρωπας, οπότε δίνει και κάνα στοιχείο (μούρλια ακούγεται ως τώρα)...^^

Edited by Dante80, 21 August 2008 - 07:19.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#16839 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 21 August 2008 - 09:02

Αυτη η Μαυρη τρυπα κλειδωνεται και ξεκλειδωνεται πιο συχνα και απο αποθηκη πυρομαχικων του Ε.Σ.. Μου φαινεται οτι τα warnings σε συνδιασμο με τριημερα ban ειναι η πιο αποτελεσματικη λυση. Τι φταιμε οι υπολοιποι που θελουμε να γραψουμε την σαχλαμαρα μας και βρισκουμε την τρυπα κλειδωμενη??

Posted Image

Τελευταια φορα που ημουνα στο Ορος θυμαμαι το συζητουσανε... Ενας τριανταρης μοναχος δεν εβλεπε την ωρα να μπει το wireless για να μην χρειαζεται να βγαινει απο το Ορος για να βλεπει τα ματς της εθνικης και του ΠΑΟΚ..

:hahaha:

Posted Image

#16840 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 August 2008 - 09:03

εμαθα οτι ετοιμαζουν donnie darko 2 οπου δεν θα ειναι ο donnie αλλα η αδερφη του η samantha

γαμωτο γαμωτο:wallbash::despair::cry::mad2::mad2:

Posted Image

#16841 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 21 August 2008 - 09:14

O αύγουστος είναι ο πιο μελαγχολικός μήνας του χρόνου..

Αν θεωρήσεις ότι το καλοκαίρι είναι κάτι σαν το Σαββατοκύριακο (τουλάχιστον για μένα που είμαι φοιτητής) τότε ο Αύγουστος είναι η Κυριακή.

Θεωρώ ότι μόνο η τελευταίες μέρες του Αυγούστου είναι μελαγχολικές όσο κι οι τελευταίες ώρες της Κυριακής. Επίσης θεωρώ τον Σεπτέμβρη (Δευτέρα) τον πιο σκ@τ@ μήνα του έτους.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#16842 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 21 August 2008 - 09:22

Δες και τα ελληνικά guilds, κάπως έτσι είναι, με τον σταυρό στο χέρι και με την βοήθεια του Θεού στα raids. Έχουν και τους παπάδες τους και τις παπαδίες τους και άντε και καμία νεκρανάσταση και πάμε ξανά. Στηρίζουν και την οικογένεια, μην τολμίσει και πειράξει κανένας την αδερφή του guild master κάηκε και μείον 100 dkp :D

εμαθα οτι ετοιμαζουν donnie darko 2 οπου δεν θα ειναι ο donnie αλλα η αδερφη του η samantha

Σαν το 1 δεν θα είναι, btw το OST να είναι καλό σαν το 1ο και βλέπουμε για την ταινία. Παίζει και η Ντρού;
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#16843 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 August 2008 - 09:24

ελπίζω να έμαθες λάθος και ότι αν είναι να κάνουν μια μέτρια δεύτερη ταινία να μην την κάνουν καθόλου δηλαδή έλεος γιατί να σακατέψουν κάτι τόσο όμορφο?

#16844 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 21 August 2008 - 09:32

Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω για τους future sequel haters είναι πως στο καλό σακατεύεται μια ταινία/σειρά whatever αν το sequel της είναι αίσχος. Δλδ, αίφνης, γίνεται το original χειρότερο?...:emptyonexg1:

Mind you, πιστεύω και εγώ πως δεν χρειάζεται sequel η συγκεκριμένη ταινία.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#16845 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 21 August 2008 - 09:39

[media]http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME&feature=related[/media]

γιατι λιγο αναρχεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr