Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15886 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 14:19

Ο καλυτερος υπνος ειναι ο πρωινος. Το βραδυ αν κοιμηθεις τρως χρονο εξοδου, το μεσημερι τρως χρονο καφε. Ενω 7.00 - 14.00 ειναι οι ξεχασμενες ωρες που κανεις δεν κανει τιποτα. Voila, time to sleep.

+1
Και με αυτά συμφωνεί το παιδί που σίγουρα μετά από αυτό το post θα το μισήσει το μισό (εργαζόμενο) Forum. Καλημερούδια!!!^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15887 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 14:23

Κατέβασα το Soundtrack του Diablo 2...μαγεία....
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#15888 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 14:35

+1
Και με αυτά συμφωνεί το παιδί που σίγουρα μετά από αυτό το post θα το μισήσει το μισό (εργαζόμενο) Forum. Καλημερούδια!!!^^

Τωρα ξυπνησες, Kon? You are a formidable opponent in the High Art of oversleeping!
Προς το εργαζομενο forum: οταν ερθει η ωρα, θα δουλεψουμε κι εμεις. Μην ανησυχειτε, κοιμομαστε για να μπορουμε τοτε να χουμε συγκεντρωσει τον απαραιτητο χρονο για να περασουμε τρεις... οχι, τεσσερις μηνες μονο δουλεια-οχι υπνος:smokingg:
btw, congrats for the forum upgrade στην team. Σταθερα ανοδικη πορεια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15889 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 15:03

Τώρα πείτε μου είναι να μην διαολοστέλνεις την Microsoft πρωινιάτικα.

Εχθές βγήκαν κάποια @#$%^ update για XP τα οποία εγκαταστάθηκαν πριν το κλείσιμο του pc.

Ξυπνάω σήμερα να πάω για μπάνιο και πριν πάω στην τουαλέτα (κλασικά) ανοίγω pc. Με το που επιστρέφω δεν έχω internet. Βρε χρυσό μου, βρε καλό μου, τίποτα.Τον κλείνω και φεύγω.
Επιστρέφω από το μπάνιο μεσημεράκι και πριν πάω για λούσιμο (κλασικά πάλι) κάθομαι pc και αρχίζω αλχημείες.

Το πρόβλημα; Μετά τα χθεσινά update to Zone Alarm Firewall κλείδωνε το net. Τώρα είμαι χωρίς "πύρινο τείχος" αλλά ευτυχώς φρεσκολουσμένος.

Το πρόβλημα είναι επιβεβαιωμένο για τα ZA firewalls και περιμένουμε αντίδραση.

Λύση στο πρόβλημα αποτελεί το να ρίξετε το επίπεδο ασφαλείας του Internet Zone Security στο Medium

(Την λύση την βρήκα από εδώ, ρίξτε μια ματιά να δείτε την αιτία)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15890 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 15:10

Let's face it. Αυτη η στιχομυθια πρεπει να ναι ο ακρογωνιαιος λιθος του καθε forum.

Posted Image
:hahaha::hahaha: Απο: Questionable Content

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15891 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 15:26

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος κανό συνάχια και κάθε threat που ανιγω καταλήγει κλειδωμένο...μάλλον είναι η ατυχία μου που με κινιγαει (ένα πράγμα σαν τον Δοναλδ έχω κατάληξη)! Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μια λίστα με τις συζητήσεις που είναι εβεστιτες προς το κινο? Π.χ. Naruto vs Onepice
:hahaha:... το πήρα απόφαση δεν θα φτιάχνω thread ποια! Τώρα θα μπορέσουν να ξεκουραστούν οι moderators:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15892 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 15:52

Fukkatsu!

LfNX0dh.png

#15893 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 16:10

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος κανό συνάχια και κάθε threat που ανιγω καταλήγει κλειδωμένο...μάλλον είναι η ατυχία μου που με κινιγαει (ένα πράγμα σαν τον Δοναλδ έχω κατάληξη)! Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μια λίστα με τις συζητήσεις που είναι εβεστιτες προς το κινο? Π.χ. Naruto vs Onepice
:hahaha:... το πήρα απόφαση δεν θα φτιάχνω thread ποια! Τώρα θα μπορέσουν να ξεκουραστούν οι moderators:Blissfull:

Οπως σου εχω πει και in game, και εδω, θεματα που ειναι κοκκινο πανι στο off topic ειναι αυτα που αφορουν προσωπικα δεδομενα κυριως, και θιγουν παντα μια πλευρα...θεματα στην ουσια που καταληγουν σε flame..οπως αυτο και ειχε σαν καταληξη αυτο .

Γι αυτο ολοι φωναζουν οτι πριν ξεκινησετε ενα θεμα, να κανετε ενα search για να δειτε αν εχει ξαναγινει, και αν τελικα εχει ξαναγινει για ποιο λογο τελικα κλειδωθηκε.
Στο θεμα μας...το τοπικ που ανοιξες δις, αυτοματα θιγει ή τους μεν, ή τους δε...οι αντρες θα πουν οτι ειναι ισχυροτεροι, οι γυναικες θα πουν οτι ειναι ισχυροτερες, οποτε ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα πλακωθουμε. Σε μερικα θεματα τουλαχιστον εντω στο ελλαντα δεν εχουμε ψυχραιμια να πουμε οτι θα κανουμε "πολιτισμενη συζητηση"...οπως επισης, να αποφευγεις θεματα τα οποια ειναι τοσο μα τοσο ανουσια, που ισως να μην μπορουσαν να γραφτουν ουτε στη μαυρη τρυπα λογω ανουσιοτητας...
Κανεις δε σου ειπε να μην ανοιγεις θεματα που εχουν καποια ουσια..κανε τον κοπο να φτιαξεις και την ορθογραφια σου..υπαρχουν διορθωτες κειμενου σε browsers, και θα εισαι οκ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#15894 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 16:40

Neuro, αν χρησιμοποιείς firefox κατέβασε με το firefox αυτό εδώ https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3439 για διορθωτή.
Αν δεν χρησιμοποιείς firefox τότε...τσακίσου να το κατεβάσεις και να χρησιμοποιείς μόνο αυτό!!!:madtodeath:
Άλλωστε είναι freeware, δηλαδή σου το παρέχει η εταιρία που το φτιάχνει δωρεάν.:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#15895 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 18:40

Για Harry Potter fans
Draco's fetish
Death note kai Harry Potter fans
Snape wins by *Go-Devil-Dante on deviantART

#15896 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 22:20

Κρασι και αγιος ο θεος......

#15897 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 23:18

http://rapidshare.com/files/128730207/Alcorus_-_Shine__Mirror_s_Edge_Remix_.mp3.html

:nod:

Κατεβάστε το όλοι. Είναι θεϊκό κομμάτι.

oR4yYRl.gif

#15898 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 23:53

Μα το firefox χρησιμοποιώ εδώ και χρονιά :hihi2:! Το Addon που λες το έχω κατεβάσει άλλα για κάποιο λόγο μετα την δευτερι σιρα κολαει :nanteee:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15899 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 00:21

Σκέψου πολύς κόσμος να δούλευε κάτω απο τον ήλιο πρωινιάτικα να ένιωθε γλύκα απο ζέστη. Μιλάμε για λιώσιμο πρώτης τάξης και με τα αφεντικά να την έχουν δεί και ''κάπως'' και να μας τη λένε που ιδρώνουμε Τι να πείς, υπομένουμε μέχρι την πληρωμή (αχ και να 'ναι αύριο) και μετά να τελιώνουμε με δαύτους.

κομματάκι αφιερωμένο στη θερμοκρασία που νιώθουμε

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15900 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 08:43

Χθες κοιμήθηκα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. :frozen::frozen:

Και όπως ήταν αναμενόμενο όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα.

Πάει το ήδη κατεστραμμένο ωράριο ύπνου μου.
:dazed:

HnH5aB0.jpg