Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος κανό συνάχια και κάθε threat που ανιγω καταλήγει κλειδωμένο...μάλλον είναι η ατυχία μου που με κινιγαει (ένα πράγμα σαν τον Δοναλδ έχω κατάληξη)! Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μια λίστα με τις συζητήσεις που είναι εβεστιτες προς το κινο? Π.χ. Naruto vs Onepice
... το πήρα απόφαση δεν θα φτιάχνω thread ποια! Τώρα θα μπορέσουν να ξεκουραστούν οι moderators:Blissfull:
Οπως σου εχω πει και in game, και εδω, θεματα που ειναι κοκκινο πανι στο off topic ειναι αυτα που αφορουν προσωπικα δεδομενα κυριως, και θιγουν παντα μια πλευρα...θεματα στην ουσια που καταληγουν σε flame..οπως
αυτο και ειχε σαν καταληξη
αυτο .
Γι αυτο ολοι φωναζουν οτι πριν ξεκινησετε ενα θεμα, να κανετε ενα search για να δειτε αν εχει ξαναγινει, και αν τελικα εχει ξαναγινει για ποιο λογο τελικα κλειδωθηκε.
Στο θεμα μας...το τοπικ που ανοιξες δις, αυτοματα θιγει ή τους μεν, ή τους δε...οι αντρες θα πουν οτι ειναι ισχυροτεροι, οι γυναικες θα πουν οτι ειναι ισχυροτερες, οποτε ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα πλακωθουμε. Σε μερικα θεματα τουλαχιστον εντω στο ελλαντα δεν εχουμε ψυχραιμια να πουμε οτι θα κανουμε "πολιτισμενη συζητηση"...οπως επισης, να αποφευγεις θεματα τα οποια ειναι τοσο μα τοσο ανουσια, που ισως να μην μπορουσαν να γραφτουν ουτε στη μαυρη τρυπα λογω ανουσιοτητας...
Κανεις δε σου ειπε να μην ανοιγεις θεματα που εχουν καποια ουσια..κανε τον κοπο να φτιαξεις και την ορθογραφια σου..υπαρχουν διορθωτες κειμενου σε browsers, και θα εισαι οκ...